Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zan

aktív tag

Sziasztok!

Az asztali gépem itthon gyakran kékhalálozik mostanában (részletek a gépről az aláírásomban). Kb. egy éves a Win7 rajta, eddig semmi problémám nem volt vele. Ma kb. 2 órán keresztül futtattam rajta a Prime torture tesztet, de semmi semmi probléma nem volt. A hangkártyámat az egyik bluescreen után nem érzékelte, azaz érzékelte, de a driver-je eltűnt,így most ismeretlen multimédiás eszközként van benne a eszközkezelőben. Azt hittem, hogy az szállt el, de nem, mert még mindig befagy random időközönként. Ilyenkor ezt írja ki a gép:

IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

Rákerestem erre a hibaüzenetre, de ezer meg ezer dolog okozhatja ezt...! Nem, nem volt mostanában semmi új hardver telepítve/rádugva a gépre. A wireless egerem (Logitech G700) aksija adta fel a szolgálatot mostanában, így az most vezetékkel üzemel. Először akkor kaptam kékhalált, amikor éppen játék közben elkezdte a win7 érzékelni/nem érzékelni az egeret és miután nyolcadszorra is levágott az asztalra, behalt a rendszer. Nem tudom, hogy ennek lehet-e köze a problémához; mint ahogyan azt sem tudom, hogy lehet-e ez a baj csak szoftveres probléma? Tehát, ha sem a memória, sem a processzor/alaplap, sem pedig másban nem találok hibát akkor lehet, hogy egy sima win7 reinstall megoldja a dolgot?

Üdv,

Peti

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés