- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szia!
Nézd meg a profildoban az energiaellátás részt. Már én is találkoztam ilyen jelenséggel a saját gépemnél.
Jobb klikk az asztalon - személyre szabás - képernyő kímélő - energiabeállítások módodsítása
Nálam kiegyensúlyozott opción van. Ezen belül módosíthatód. Sőt még a sémák alatt van egy speciális beállítások fülecske is. Itt több opció is választható.!
Nézd meg!
Üdv
-
mcs10
tag
Sziasztok!
jelenség a következő:
-bekapcsolom a gépet, a monitort nem kapcsolja be
-bekapcs, rendesem indul,belép a win-ba majd xy idő mulva kikapcsolja a monitort, de a gép nem kapcsol ki, olyan mintha alapjáraton menne csak.....Lehet túlmelegszik benne valami? táp? cpu hűtés miatt?
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
atilla100 #13392 üzenetére
Az is előfordulhat sajnos. Ezek után, már csak csere alkatrészekkel lehet kitesztelni, hogy még melyik alkatrészed nem működik. Kellene első körben, egy másik megbízható táp és azzal megnézni majd másik memória, alaplap.
Viszont, ha nem tudsz szerezni csere cuccot, akkor marad a szerviz. -
Romeo619
senior tag
-
-
törölt tag
Megnéztem. A linken megtalálod a BIOS friossítést ami a SATA meghajtókra készült. Telepítsd fel és menni fog.
Aztán csak ügyesen és saját felelőségre!
Ha maga a meghajtó nem működik akkor csináld a következőt! Az FDD kábeld dugd rá fordtva az eszközre. Legyen engedélyezve a biosban a meghajtó! Ha folyamatosan ég az FDD zöld ledje az annak a jele, hogy fordítva van rákötve a kábel.
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
canniball #13378 üzenetére
Pedig ezek szerint, (beep code alapján) nem nagyon akarja kezelni, csak azt tudom mondani, hogy a memóriákkal kell valamit ügyeskedni. (már ha, az alaplap nem adta meg magát)
(#13380) SLC09: Amikor a floppy ledje folyamatosan világít az kábel hiba általában, fordítsad meg a floppy kábelt vagy cseréld ki.
Az sem mindegy, hogy milyen SATA-s a HDD mert az alaplap SATA csatlakozós és a SATA2-es vinyókat nem minden esetben kezeli, független attól, hogy visszafele kompatibilisnek kellene lennie. -
-
SLC09
tag
Írtam egy oldallal előrébb, aztán feljött a floppy-s sata driver. Ez a szutyok olyat csinál nekem, hogy bedugom a floppy meghajtót és folyamatosan világít a zöld led, felismeria a bios, minden disable-n. Ismerősnél megcsináltuk a driver floppyját. Beraktam nyomjak entert a driver betöltéséhez, nyomok... semmi karattyolás. Próbáltam több meghajtóval- kábellel, de semmi. Mérgemben hazahoztam az egyik meghajtót. Beépítettem működik, de nem tudja olvasni azt a floppy-t amin a driver van elvileg. De másikat igen és tudtam készíteni egy másik floppyt. Holnap majd újra próbálgatom z új floppyval. Van valami ötletetek?
-
Vityaa
tag
Sikerült, megy .
Nem volt pedugva a 4 pines tápkábel, csak a 24 es.Köszi
-
törölt tag
Pedig más nem igazán lehet. Csinálj egy BIOS resetet és aztán tegyél be 1db ramot.
Na várj! Most a ramokat cserélted fel, vagy másik típust tettél bele?
-
törölt tag
válasz
Vityaa #13365 üzenetére
Figyu barátom!
A 8pines segédtápot csak akkor kell használnod, ha két darab PCI_E karit raksz a gépbe. Alapjáraton elég a 4pin + 24pin alaplap! Vedd ki a lapot és a tápot a házból és külön próbáld meg. A proci, hűtő legyen rajta. Ram egyenlőre nem kell. Elég ha beröffen. és meghallod a 3 hosszú sípolást. HA így megy. Dobj bele egy ramot és használd az integrált vga-t.
Írj, hogy mi történt!
Még valami. Írd le a ramok pontos típusát!
-
törölt tag
válasz
batmab #13364 üzenetére
Most ne legyél durcás
. Nem az egyetértésről van szó. Örülök, hogy sokan segítünk (beleértve téged is) másoknak. Vannak azonban egy topiknak is szabályai. A legfőbb, hogy lényegre törő legyen a kommunikáció és átlátható! Engem is sokat csesztettek e miatt
.
Szóval szívesen veszük továbbra is a segítő szándékodat!
-
Vityaa
tag
Hiába húzok le bármit is. Lehet nem jól raktam össze de nem hinném. Nem ez a első gép amit összerakok, bár nem vagyok nagy profi. Lehet hogy a táp ellátással van baja? Van a tápon egy 20+4-es csati, az megy az alaplapba, de van még egy 4 pines és egy 8 pines is. De az alaplapon nincs több hely, csak valami 8 pines12 V-os. De oda nem lehet bedugni.
-
batmab
senior tag
válasz
canniball #13355 üzenetére
talán ez segít.
1.: Award BIOS
Manapság talán a legnépszerűbb BIOS a gyártók közt. A hibakódjai nem bonyolultak, ha lehet, akkor inkább megpróbál a képernyőn keresztül tájékoztatást adni a hibáról.
1 rövid sípszó : minden rendben.
1 hosszú sípszó : memóriahiba.
Az első memóriabankban talált hibát a rendszer. Ha szerencsénk van, akkor csak nem érintkezik tökéletesen a modul. Rosszabb esetben az egyik chip hibás a modulon, de az alaplap hibája is okozhatja.
1 hosszú 2 rövid sípszó,
1 hosszú 3 rövid sípszó : videókártya hiba
A BIOS nem tudja elérni a videókártyát. Elképzelhető, hogy a kártya nem csatlakozik megfelelően a slot-ba, rosszabb esetben a memóriája hibás.
Esetleg alaplapi hiba is okozhatja, de nem ez a jellemző.
Folyamatos sípolás : memória vagy videókártya probléma
A legjellemzőbb a memóriahiba ebben az esetben. Tipikusan akkor fordul elő, ha a rendszer nem talál memóriát. Lehet, hogy az egyetlen modul meghibásodott vagy nincs a helyén, vagy nincs elegendő mennyiségű modul beszerelve. (pl. csak egy db 32 bites modul egy Pentium 1-es gépben)
Az alaplap hibája ritkán okoz ilyen hibaüzenetet, de természetesen előfordulhat.
2.: Ami BIOS
A másik ismert és széles körben használt BIOS gyártó, az American Megatrends Inc. (AMI)
Szerencsére nem sűrűn változtatgatják a hibajelzéseiket, így szinte mindegy, hogy egy mai, vagy egy tíz éves AMIBIOS sípol nekünk.
1 rövid sípszó : DRAM frissítési hiba A rendszer nem tudja frissíteni a memóriát, így annak tartalma elveszik.
Jellemzően memóriahibára utal, de az alaplap is okozhatja.
2 rövid sípszó : paritáshiba
Tipikusan a memória hibájára utal, ritkábban az alaplap is lehet hibás.
3 rövid sípszó : hiba az első 64K RAM-ban
Ez a hiba is jellemzően memóriahiba. Az első bankban levő memóriamodul hibás, vagy nem érintkezik megfelelően, így a memória első 64KB-os szegmensében hiba keletkezik.
Ritkábban ugyan, de az alaplap hibája is okozhatja.
4 rövid sípszó : rendszer timer hiba
Ezt a hibát egyértelműen az alaplap hibája okozza.
5 rövid sípszó : processzorhiba
A processzor esetleg az alaplap okozza.
6 rövid sípszó : billentyűzet-vezérlő vagy A20 kapu hiba Okozhatja a billentyűzet vagy a billentyűzet-vezérlő hibája, amely egyben a magas memória (HMA) elérésére szolgáló A20 kaput is vezérli.
7 rövid sípszó : virtuális mód hiba
A processzor vagy az alaplap hibája okozhatja.
8 rövid sípszó : videómemória hiba
A BIOS nem tudta írni vagy olvasni a videókártya memóriáját. Okozhatja a videókártya vagy az alaplap hibája.
Mivel ez nem végzetes hiba, a boot folyamat ettől akár folytatódhat is.
9 rövid sípszó : ROM BIOS checksum hiba
A BIOS programot tartalmazó ROM hibáját jelzi.
10 rövid sípszó : CMOS checksum hiba
A beállításokat tartalmazó CMOS memóriában talált hibát a rendszer. A hibát az alaplap okozhatja.
11 rövid sípszó : cache memória hiba
Hibás a másodszintű cache memória. Amennyiben nem az alaplapra vagy a processzorba integrált cache-ről van szó, megpróbálhatjuk megmozgatni a chip-et, a BIOS-ból letiltani a használatát, esetleg ha ez sem segít, eltávolítani.
Folyamatos sípolás : memória vagy videókártya probléma
A legjellemzőbb a memóriahiba ebben az esetben. Tipikusan akkor fordul elő, ha a rendszer nem talál memóriát. Lehet, hogy az egyetlen modul meghibásodott vagy nincs a helyén, vagy nincs elegendő mennyiségű modul beszerelve. (pl. csak egy db 32 bites modul egy Pentium 1-es gépben)
Az alaplap hibája ritkán okoz ilyen hibaüzenetet, de természetesen előfordulhat.
1 hosszú, 3 rövid sípszó : memória hiba
Jellemzően egy nem megfelelően behelyezett memóriamodul okozza.
1 hosszú, 8 rövid sípszó : videókártya hiba
A videókártya resetelése megoldhatja a problémát.
3.: Phoenix BIOS
A Phoenix hibakódjai a legbonyolultabbak, kiváltképp az újabb BIOS verzióiknál. Minden POST funkciónak megvan a saját kódja, ezáltal nagyon részletes információt ad a hiba jellegéről (cserébe jó bonyolultan).
A hibakódok tekintetében a Phoenix BIOS-okat két csoportra bonthatjuk. Az újabbak 4.x verziójúak, és 1994 vagy az utáni kiadásúak, illetve az ezt megelőző régebbi verziókra.
I.: Phoenix BIOS v 1.x, 2.x, 3.x
Ezek a BIOS-ok jellemzően 286-os, 386-os és 486-os gépekben találhatóak. A hibakódokat hármas blokkokra osztották sípszó - szünet - sípszó - szünet - sípszó formátumban.
1-1-2 : CPU / alaplap hiba
1-1-3 : CMOS írási / olvasási hiba. Valószínuleg az alaplap hibás.
1-1-4 : BIOS ROM checksum hiba. A BIOS chip vagy az alaplap hibája.
1-2-1 : timer hiba. Valószínuleg alaplaphiba.
1-2-2 : DMA inicializációs hiba.
1-2-3 : DMA lapregiszter írási/olvasási hiba.
1-3-1 : memória fissítési hiba
1-3-2 : hiba a RAM elso 64KB-os szegemnsében, adatvezeték hiba.
1-3-3 : hiba a RAM elso 64KB-os szegemnsében, paritásvezeték hiba.
1-3-4 : hiba a RAM elso 64KB-os szegemnsében, címvezeték hiba.
1-4-1 : RAM címvezeték hiba
1-4-2 : RAM paritáshiba.
1-4-3 : timer hiba. Az alaplap hibájára utal.
1-4-4 : NMI port hiba. Az alaplap hibájára utal.
2-1-1 : hiba a RAM elso 64KB-os szegemnsében. A RAM vagy az adatvezeték (bit #0) hibája.
2-1-2 : hiba a RAM elso 64KB-os szegemnsében. A RAM vagy az adatvezeték (bit #1) hibája.
2-1-3 : hiba a RAM elso 64KB-os szegemnsében. A RAM vagy az adatvezeték (bit #2) hibája.
2-1-4 : hiba a RAM elso 64KB-os szegemnsében. A RAM vagy az adatvezeték (bit #3) hibája.
2-2-1 : hiba a RAM elso 64KB-os szegemnsében. A RAM vagy az adatvezeték (bit #4) hibája.
2-2-2 : hiba a RAM elso 64KB-os szegemnsében. A RAM vagy az adatvezeték (bit #5) hibája.
2-2-3 : hiba a RAM elso 64KB-os szegemnsében. A RAM vagy az adatvezeték (bit #6) hibája.
2-2-4 : hiba a RAM elso 64KB-os szegemnsében. A RAM vagy az adatvezeték (bit #7) hibája.
2-3-1 : hiba a RAM elso 64KB-os szegemnsében. A RAM vagy az adatvezeték (bit #8) hibája.
2-3-2 : hiba a RAM elso 64KB-os szegemnsében. A RAM vagy az adatvezeték (bit #9) hibája.
2-3-3 : hiba a RAM elso 64KB-os szegemnsében. A RAM vagy az adatvezeték (bit #A) hibája.
2-3-4 : hiba a RAM elso 64KB-os szegemnsében. A RAM vagy az adatvezeték (bit #B) hibája.
2-4-1 : hiba a RAM elso 64KB-os szegemnsében. A RAM vagy az adatvezeték (bit #C) hibája.
2-4-2 : hiba a RAM elso 64KB-os szegemnsében. A RAM vagy az adatvezeték (bit #D) hibája.
2-4-3 : hiba a RAM elso 64KB-os szegemnsében. A RAM vagy az adatvezeték (bit #E) hibája.
2-4-4 : hiba a RAM elso 64KB-os szegemnsében. A RAM vagy az adatvezeték (bit #F) hibája.
3-1-1 : Master DMA regiszter hiba. Az alaplap hibája.
3-1-2 : Slave DMA regiszter hiba. Az alaplap hibája.
3-1-3 : Master megszakításvezérlő hiba, vagy IRQ vonal hiba. Az alaplap, vagy egy kártya hibája okozhatja.
3-1-4 : Slave megszakításvezérlő hiba, vagy IRQ vonal hiba. Az alaplap, vagy egy kártya hibája okozhatja.
3-2-2 : Megszakításvezérlő hiba.
3-2-3 : FENNTARTVA
3-2-4 : Billentyuzetvezérlő / A20 kapu vezérő hiba.
3-3-1 : CMOS elem hiba.
3-3-2 : CMOS beállítási hiba. Érvénytelen beállítást tartalmazó CMOS.
3-3-3 : FENNTARTVA
3-3-4 : videokártya memória hiba. Hibás a videókártya vagy a videókártya RAM-ja.
3-4-1 : videokártya inicializálási hiba. Hibás a videókártya vagy a videókártya RAM-ja.
3-4-2 : videokártya inicializálási hiba. Hibás a videókártya vagy a videókártya RAM-ja.
4-2-1 : timer hiba
4-2-2 : a chipset vagy más belső komponens hibája. Alaplaphiba.
4-2-3 : az A20 kapu hibája. Alaplaphiba.
4-2-4 : IRQ hiba. Az IRQ vezérlő vagy egy kártya hibája.
4-3-1 : RAM hiba. Hiba az elso MB feletti EMS területen.
4-3-3 : timer hiba. Az alaplap hibája.
4-3-4 : Real Time CLock (RTC) hiba. Az RTC chip vagy az alaplap hibája.
4-4-1 : a soros port hibája. I/O bus hiba.
4-4-2 : a párhuzamos port hibája. I/O bus hiba.
4-4-3 : Matematikai társprocesszor hiba. Hibás alaplap vagy processzor.
9-2-1 : inkompatibilis videokártya.
II.: Phoenix BIOS v 4.x
Jellemzően az 1994 után gyártott pentium és magasabb kategóriás alaplapokban fordulnak elő ezek a verziójú BIOS-ok. A hibakódokat itt négyes blokkokra osztották.
1-1-1-3 (02h): valós mód hiba. A processzor vagy az alaplap hibája.
1-1-2-1 (04h): CPU tipus hibája.
1-1-2-3 (06h): chipset vagy egyéb alaplapi komponens hibája.
1-1-3-1 (08h): chipset regiszter inicializációs hiba.
1-1-3-3 (0Ah): CPU regiszter inicializációs hiba.
1-1-4-1 (0Ch): másodszintu cache inicializációs hiba.
1-1-4-3 (0Eh): I/O hiba.
1-2-1-1 (10h): Power Management hiba.
1-2-2-1 (14h): Billentyuzetvezérlo hiba.
1-2-2-3 (16h): BIOS ROM checksum hiba.
1-2-3-1 (18h): 8254 timer inicializációs hiba.
1-2-3-3 (1Ah): 8237 DMA vezérlo hiba.
1-2-4-1 (1Ch): IRQ vezérlo hiba.
1-3-1-1 (20h): DRAM frissítési hiba.
1-3-1-3 (22h): 8742 billentyuzetvezérlo hiba.
1-3-3-3 (2Ah): Hiba a RAM első 512KB-os területén.
1-3-4-1 (2Ch): Hiba a RAM első 512KB-os területén (adatvezeték hibája).
1-3-4-3 (2Eh): Hiba a RAM első 512KB-os területén.
1-4-2-1 (34h): CMOS RAM olvasási/írási hiba
2-1-3-1 (48h): grafikus konfiguráció összehasonlítása a CMOS-ban tárolt adatokkal
2-1-3-2 (49h): PCI bus és PCI eszközök inicializálási hibája.
2-1-3-3 (4Ah): videókártya (kártyák) hibája.
2-2-1-3 (52h): Billentyűzet hiba
2-2-3-1 (58h): IRQ hiba.
2-2-4-1 (5Ch): RAM hiba az 512KB - 640KB tartományban.
2-4-2-1 (74h): Real Time Clock (RTC) hiba.
2-4-2-3 (76h): Billentyűzet hiba.
4-2-1-1 (D0h): IRQ hiba.
4-2-1-3 (D2h): IRQ hiba.
4-2-2-1 (D4h): IRQ hiba.
4-2-4-3 (DEh): Billentyűzetvezérlő hiba.el17904-től lopva.. bár 3 hosszút nem látok...
-
canniball
nagyúr
Guglival nem találok választ: AMI Bios esetén mit jelent a három hosszú beep?
-
Vityaa
tag
Sziasztok.
Tegnap összeraktam egy gépet. Asus P8Z68-vlx alaplap, I3 2120 cpu, 4 gb ddr3 ram, WD winyo, pioneer dvd-r, Gigabyte táp, gigabyte gz-x2 ház. Kapcsolnám be de semmi, felpörögnek 2-3 másodpercre a házban lévő ventillátorok, a proci ventillátor nem indul, csak épp hogy megmozdul. Az alaplapon van 1 piros led a ram mellett ami 2-3 x felvillan. Ezek után leűáll. Ennyi. Ujraprobálom ugyanez. Kivettem a ramot semmi, variáltam a kábelekkel, de nem tudom mi lehet a baja. Segítsetek.
-
swoody
senior tag
Amúgy kipróbáltam egy másik elemel bár szerintem az is elég gyér.
De elég furcsa dolgokat produkált. Eltünt a User Define-ből a 2600+ (gondolom ez valami default beállítás lenne).
Kipróbálok akkor majd egy new elemet.Ahhhh istenem nem birok képet felrakni..
Köszönöm ismét a segítségeteket. ha nem felejtem el írok az új elemel.
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
swoody #13344 üzenetére
Persze, tőlem nyalogathatod is
de azért van még egy két jobb módszer is.
Pl. ha teljesen áramtalanítod a gépet, a tápból is kihúzod a kábelt, és másnap bekapcsolásnál elfelejti a BIOS beállításokat meg az időt. Vagy egy olcsó multiméter alkalmazása. Esetleg csak egyszerűen kicserélni egy újra ( 2-300 FT).szerk: úgy néz ki, hogy lemerült az elem CR2032-es kell bele. ilyen
-
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
atilla100 #13341 üzenetére
A biztonság kedvéért meg kell nézni egy másik (harmadik) gépben is és ha tényleg meghalt, és akivel cseréltél adott rá garanciát, akkor igen. Mondjuk azt nem tudom, hogy mennyi ideig használtad te, mert az is előfordulhat, hogy nálad ment tönkre. ( az a colorsit táp az nem valami bizalom gerjesztő).
(#13342) swoody: Akkor az FSB 166 a szorzó meg 11.5 ? és mégsem 1900-on megy?
szerk: hö hönincs lemerülve az alaplapi elem?
-
atilla100
tag
válasz
CoolMan #13340 üzenetére
adatokat lementettem, ma még fel tudtam lépni rá, akkor le lett mentve, utánna kiléptem és hogy megvariáljam a kábeleket, mert most is fagyott rendesen, az egér kb 30 perc után eltünt, meg a hdd sentintel is javasolta hogy a 80 eres kábel kell...
erre átvariálta a kábeleket s ez lett a vége. Ezt a vinyót úgy cseréltem el, egy másikra, ilyenkor szerinted cseréljem vissza az illetővel, mert én jót adtam neki...? -
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
atilla100 #13339 üzenetére
Kuka! Bővebben: Amennyiben nagyon fontos adatok voltak rajta, akkor van egy két cég akik arany árban lementik neked. Esetleg a javíttatásával is meg lehet próbálkozni, ha csak az elektronika halt meg rajta és találsz hozzá ugyan olyat, és olyan szakit aki meg is csinálja. Tehát nem egyszerű.
-
atilla100
tag
válasz
CoolMan #13333 üzenetére
Azért még próbálkozgatok, hagytam hadd dolgozzos 1 max 2 percig, akkor ez jött elő: Detecting Array... ilyenkor mit csinál?
-
atilla100
tag
válasz
batmab #13324 üzenetére
Pontosabban a vinyó kábeleit és a dvd meghajtó kábeleit cserélgettem, mert 30 perc után eltünt az egerem a gépen, vagyis volt egér de nem láttam hol van csak találgatni lehetett. Meg sokszor megfagyott a gép, lassú lett a másolás. Most elinditom vinyó és meghajtó nélkül a gépet.
Na szóval vinyó nem volt bekötve akkor nem pittyegett , szépen el is akart indulni, de mivel nincs vinyó rákötve így nem tudott. Hogyan tovább? A lapom gigabyte m55plus-s3g segate ide vinyóval, melyik ide kábellel kössem össze? tápkábelnél mindegy hogy melyiket kötöm rá a 3 közül? Héten nem akart 1x indulni nem pörgött fel a vinyó átcseréltem a tápkábelt és elindult simán. De tegnap dvd-zni akartam akkor meg a meghajtó szarakodott, össze vissza nyekergett. Mikor be akarta tölteni a cuccost akkor az oprendszer meg is fagyott...
-
atilla100
tag
Sziasztok!
Nem indul a gépem. Vinyó 2-3 mpként pittyeg, a gép az indítás után ramtesztnél megáll. Össze vissza rakosgattam a kábeleket, de nem tudom mi lehet a gondja :S -
swoody
senior tag
Sziasztok megint.
Abit NF7
AMD Athlon 2600+ XP
2*256 ddr 400Lenne egy ilyen problémám: CPU is unworkable or has been changed. Please recheck - CPU SOFT MENU. Ezt ahogy emlékszek cmos reset után írta ki.
Bios-ba pedig a procit 1150(100*11,5)-nek írja de viszont CPU Operating Speed (2600+) -
törölt tag
Na mi van srácok! Mindenkinek frankón megy a gépe? Mondjuk DOS alatt nem volt lefagyás
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Jogász topic
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest