Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
válasz
üzenetére
A marokkupacmemóriából elméletileg az összes jó, a PIV-es lap még kezelte az SD ramot a DDR mellett és lefuttattam mind1gyiken egy fél órás Memtestet hibák nélkül. A legjobb hogy volt olyan hogy format után az első fájlok felmásolásánál megakad, újra próbálkozás (a gép ajánlja fel), továbbmegy xp telepítés ott egyszerűen megáll egy idő után nem csinál semmit. Másodjára ismét nem megy fel egy fájl újra próba újra próba újra próba, egyszer sem sikerül, na mondom, akkor itt dögölj meg már túl sok energiát fektettem bele (ráadásul 2 olvasónál is). Természetesen egy memóriával lefuttatva mindezt. Ez volt az EPOX lapnál.
Az ASUS lap, mint említettem tuning prociknak látja az alap gyáriakat (rádob vagy 5%-ot az órajelre), és ott még a CD-ról való bootolás sem megy neki (hiába van beállítva a boot sorrend), megáll a táblázatnál, a nem tudom már mi update successful-nál (bocsánat a kifejezésért). Hiába volt CMOS clear, elemkikapás, neki az sem segített, így ennek a lapnak is keresztet vetettem.
Túlmelegedést egyik lapnál nem érzékeltem. DDR memóriánál visszafelé kompatibilisek voltak az egységek, nem tudom hogy az SD-nél így van-e

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Konteó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- HomeAssistant, szerver, böngészés: 3,4 GHz Pentium 6500Y, 8 / 128 GB és egyéb konfigurációk
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek összeállítása, alkatrészek + HomeAssistant
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA!
- mini pc/ WIN11/ i5 12600T/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ WiFi/ BT/ 1 év garancia, számla
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest