Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Spet

addikt

válasz #10726912 #10697 üzenetére

A marokkupacmemóriából elméletileg az összes jó, a PIV-es lap még kezelte az SD ramot a DDR mellett és lefuttattam mind1gyiken egy fél órás Memtestet hibák nélkül. A legjobb hogy volt olyan hogy format után az első fájlok felmásolásánál megakad, újra próbálkozás (a gép ajánlja fel), továbbmegy xp telepítés ott egyszerűen megáll egy idő után nem csinál semmit. Másodjára ismét nem megy fel egy fájl újra próba újra próba újra próba, egyszer sem sikerül, na mondom, akkor itt dögölj meg már túl sok energiát fektettem bele (ráadásul 2 olvasónál is). Természetesen egy memóriával lefuttatva mindezt. Ez volt az EPOX lapnál.

Az ASUS lap, mint említettem tuning prociknak látja az alap gyáriakat (rádob vagy 5%-ot az órajelre), és ott még a CD-ról való bootolás sem megy neki (hiába van beállítva a boot sorrend), megáll a táblázatnál, a nem tudom már mi update successful-nál (bocsánat a kifejezésért). Hiába volt CMOS clear, elemkikapás, neki az sem segített, így ennek a lapnak is keresztet vetettem.

Túlmelegedést egyik lapnál nem érzékeltem. DDR memóriánál visszafelé kompatibilisek voltak az egységek, nem tudom hogy az SD-nél így van-e :B

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés