- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokii
aktív tag
Szerintem az EA-nak nem kelettt volna azért bezérni a játékot,inkább egy nagyobb patchot kelett volna kiadnia,ami pár könnyen megvalósítható featuret adott volna a játékhoz(pl a rendőrök opcionális láthatósága az utcákon,mert nélkülük eléggé kihaltak az utcák szerintem,normális anticheat rendszer kialakítása,a nem cheaterek unbannolása stb). Egy nehezebb dolog lett volna egy CS:GO-hoz hasonló piacrendszer hozzáadása,de ez legalább mindig tartotta volna életet a játékban,mivel a játékosoknak is megérné bizonyos esztétikai tárgyakat venni,mivel annak azután is marad az értéke. +A piacon semmi ilyen műfajú MMO nincsen... Battlefield Heroes és Battlefield f2p bezárását még megértem,mivel van konkurenciájuk,de az NFS
orldnak közvetlen konkurenciája nincs(a The Crew azt mondják eléggé rossz lett,de az nem azon a helyszínen játszódik ahol az NFS world stb...).
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen SSD-t vegyek?
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest