Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Arc összefoglaló szerkesztés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
noblem1983 #11506 üzenetére
Hát, ha ő nem ilyen volt, akkor el tudom képzelni akár azt is, hogy csak akkor akart kilépni, mert annyira a mellettem lévőre koncentráltam, hogy csak azt vettem észre, hogy szemben áll velem valaki, én meg 0 km/h-val "megyek"
Csak akkor miért az út közepén és miért fordult meg? Na mindegy, legközelebb figyelek és kikerülöm
Szerk.: Nem a célban állt, 2 kanyarral visszább
Szerk2.:Akkor ezek szerint nem vagyok egyedül, aki így találkozott vele... -
tutuhawer
őstag
válasz
noblem1983 #11506 üzenetére
Az egyik legszerényebb, legtisztelettudóbb, kerékpár-fanatikus, nagyon jó cimbi. Sose csinált ilyen trükköket, régóta megyek vele, nézd el neki, valami szar napja lehetett, mert tényleg sose szokott ilyeneket csinálni. Kiállok mellette, jó srác a dzsimmi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 17 - alap
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest