Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Emlékeim szerint a Most Wantedben se tudtad lepauzolni a játékot, ha éppen üldözés közben voltál...
(#250) Mr.Skynet Nézegettem én is ezt a csík dolgot - támpontnak jó, de az még nem jelent semmit. Különösen mikor lvl 15-16 után bejönnek a Nerves of Steel, Dragster és a Need for Speed skillek, amikkel 10-15-20 %-ot is rádobhatsz a kocsid teljesítményére.
Amúgy meg igaz, hogy ha egy új kocsit vásárolsz vagy egy meglévőt tuningolsz, akkor durván újra kell tanulnod vezetni, pl. egy kanyarban amit eddig padlógázzal bevettél most már fékezned kell.
A T2-esek meg szvsz nem rosszak, és ahogy észrevettem, a legtöbben 370Z-vel meg Evo-val nyomulnak - utóbbival én is

Új hozzászólás Aktív témák

- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Assetto Corsa Rally
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- Rezgéscsillapítók, távtartók (vízhűtéshez kiemelten), szűrők ventillátorhoz és táphoz
- Dell Precision 7770 17,3 FHD Laptop,i7-12850HX,32GB DDR5,RTX 3000 12GB,1TB,100% akku,NBD gari 2026ig
- 1db pixelhiba vagy hasonló - Dell U2415 vékony kávás full HD 1920x1200 IPS monitor HDMI Pivot mód
- Aquacomputer szűrő beépített csapokkal
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- Felújított Sony PlayStation 4 12.02 FW GoldHEN - BD-JB lemezzel és 9db előre telepített PS4 játékkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest