Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
Azt nem mondom hogy nincs jobb, mert nem próbáltam (talán váltó, rugó lehetne más), de mikor kijött (aznap) megtetszett a stabilitása és gyorsasága és mivel a medion nem változtat az eredeti tulajdonságokon ezért tele lett pakolva pro tuned-el és akkor jó volt. Mint írtam másnapra lebutították és jobban csúszik, pedig első nap úgy tapadt mint az LFA csak sokkal gyorsabb volt (pl. Waterfront Road-on 1 nitroval 0,53 ment az alap elsőre ami nem rossz). Tutu majd nyilatkozik a témában mert csak többet nyúzza nekem most a M1 a favorit (semmi tuning csak alap) mert úgy lehet pakolgatni jobbra-balra a kanyarban hogy hihetetlen és nagyon tapad és úgy ugrik, amit nem nagyon tapasztaltam még másik T3-nál nagyon alacsonyat és előre bólint végre nem repül a világűrbe mint a 911 GT3. Utóbbihoz nincs valami normálisabb színsorod a 3xK, 3xP-nál mert hiába gyors, de néha iszonyatosan csúszik tőle pedig az is alap szürkén beton stabil olyannyira hogy úgy bárhol nitrozható.
Más: mi ez az őrület a Skill MOD Packok-al, mert ha elveszik az autóim erősítő skil-jeit, hát marha mérges leszek mivel az összes fullon van szerencsére nem barmoltam el és nem szeretnék venni semmit ami már megvan.

Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen routert?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Motoros topic
- iPhone topik
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Wise (ex-TransferWise)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Háztartási gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- Yoga Pro 7 14ARP8 14.5" QHD+ IPS Ryzen 5 7535HS 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Elden Ring PS5 játék
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest