- Hieronymus: Ezt is megéltük
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: NVIDIA DLSS 5 Neural Rendering
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Szörnyűség
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Ugrás a 3D gyorsítás világába 1998-1999 játékaival
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engo
aktív tag
-
Engo
aktív tag
-
kbyte1024
veterán
-
Engo
aktív tag
-
Bagoly01
őstag
-
Engo
aktív tag
Oké, de itt saját magukhoz képest csökkentik az árakat.
Én egy fekete Poco x7 pro 12/512gb verziót húztam be 124.190 ft összegért.
Múltkor a cool mobile is kb ilyen áron árulta, de amikor tegnap néztem pont nem volt elérhető.
mostmár elérhető, de csak 2 színben.Bog azóta már korrigálta a hírt. Teljesen más a kontextus.
-
aprokaroka87
nagyúr
Annyit azért érdemes hozzátenni, hogy a Redmi Note 14 Pro 4G kapott 90 ezer forintos árcédulát, ami Árukeresőn 75 ezer forinttól indul (szürkeimport), de a MediaMarkt-nál is csak 88 ezer forint.
Oké, de itt saját magukhoz képest csökkentik az árakat.
Én egy fekete Poco x7 pro 12/512gb verziót húztam be 124.190 ft összegért.
Múltkor a cool mobile is kb ilyen áron árulta, de amikor tegnap néztem pont nem volt elérhető.
mostmár elérhető, de csak 2 színben. -
kbyte1024
veterán
-
Engo
aktív tag
Erről már sokszor beszéltünk más topikokban. A gari kérdésről. Én pl 5-6 éve nem vettem itthon telót,tabletet stb. Amikor pl egy Poco F7(mert az aktuális most) kintről 100-ért vettem. Meg kb mindent is mert nem 10-20ezer a különbség. De azt is megértem ha valakinek megér a gari 40-50 ezer pluszt.
Régebben sokszor rendeltem kintről, de már évek óta nem. Bementem az üzletbe, volt raktáron és kihoztam. Akkor ez volt opció, mert sürgős volt a vétel.
-
kbyte1024
veterán
Erről már sokszor beszéltünk más topikokban. A gari kérdésről. Én pl 5-6 éve nem vettem itthon telót,tabletet stb. Amikor pl egy Poco F7(mert az aktuális most) kintről 100-ért vettem. Meg kb mindent is mert nem 10-20ezer a különbség. De azt is megértem ha valakinek megér a gari 40-50 ezer pluszt.
-
Engo
aktív tag
-
kbyte1024
veterán
-
Engo
aktív tag
-
kbyte1024
veterán
-
Engo
aktív tag
-
kbyte1024
veterán
Annyit azért érdemes hozzátenni, hogy a Redmi Note 14 Pro 4G kapott 90 ezer forintos árcédulát, ami Árukeresőn 75 ezer forinttól indul (szürkeimport), de a MediaMarkt-nál is csak 88 ezer forint.
Ja ezekkel a mi akciókkal nem szabad foglalkozni 30 rugoval drágább mint máshonnan. Ez ám a BF a javából
-
Engo
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- PlayStation 5
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen ÚJ notebookot vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hieronymus: Ezt is megéltük
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Acer Nitro V 15 - 15,6"Full HD Hz - i5-13420H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 2+ év gari - MAGYAR
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 /1000W 80+ / 2TB NVMe - Beszámítás
- Samsung Galaxy Z Fold 4 12GB/1TB - 174.990.
- Amazfit T-REX 3
- Apple IPhone 13 Pro, 128GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B850 R7 7800X3D 32GB DDR5 500GB SSD RTX 4070Ti 12GB Phanteks Enthoo Evolve 850W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők (újszerűek) (ADLX65YSCC3A)