- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
SQX_Barto #7643 üzenetére
Értem. arra akartam kilyukadni, hogy nagyon óvatosan kell fejleszteni a karaktert, mert ahhoz hozzá tartozunk mi magunk is, és ez nem egy olyan játék, mint pl egy lövöldözős folytatás, nagyon sok dolgot újra kell tanulni, és mindig hittem, hogy TEsc nem annyira jó. Ezért írtam, hogy nyomj versenyt is. 2 autód van, azokkal lehet menni, ne a tuningcuccokkal fejlődj most, hanem a billentyűzet mögött nézd meg, hogy van-e még lehetőség előrelépni. Nem azért mondom, mert hú de okos vagyok. De mégis: azért mondom. Sok játékost láttam 50-es szinten sírni a chatben. Szerintem ajánlott most elveszíteni a vereségeink nagyját, később meg már scak a győzelem marad zömében. Az élvezetesebb privát versenyek miatt is jó a sok multiplayer verseny, tegnap tapasztaltam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Plazma TV topic
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- GTA V
- Kompakt vízhűtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 20+ típus HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest