- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
geentleeman #5063 üzenetére
Az M3-at javasoltam volna, de sajnos lemaradtal rola mert mar nem aruljak, azt 2400-ert lehetett elvinni meg par hete. Most a legjobb T2 az exige cup de az valszeg tobb mint 2800, esetleg tehetsz egy probat az uj quattro-val bar az nem tudom mennyire jo, de a ronda/regi autok altalaban utosek szoktak lenni teljesitmenyben... Esetleg Megane, Boss 302 vagy az uj boostos Skyline, bar ezek sem tudom mennyibe kerulnek epp. Ha izmos verdat akarsz dobj hozza meg egy keves boostot es csapj le az Exige Cup-ra, egyeb esetben vedd ami tetszik, ahogy az elottem szolok is irtak mar sokszor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bitcoin topic
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- RAM topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3189, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest