- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
1NST1G8R #4294 üzenetére
igazad van de vannak a pályák amit csak mondjuk t2 vel t1 el lehet csinálni , nos nekem erre kell. a másik a multkor egy srác egy pályán ugy leiskolázott egy lotussal , hogy öröm volt nézni , pedig nem vagyok , naon béna a z4 el voltam, vannak olyan pályák ahol igen is a lotus verhetetlen, majd megkeresem meikre godoltam .
Viszont amiből ma elegem lett , megint a kibaszott csalók
kérem magyarázza már el valaki , hogy mért türik még mindig őket , nagyon bosszantó a mai példa , veszel egy kocsit nem játék pénzér , és csicska csalók letolnak.
Ugye eagle drive , Waterfront road itt a legtöbb elegem van belőllük.
Ahol jó vagyok hál isten oda nem jönnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- 3D CAD Software - Dassault Systèmes - CATIA V5
- Nők, nőügyek (18+)
- Filmvilág
- Nem lesznek forróbbak az új asztali Intel CPU-k, csak pontosabban mérnek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9)
- Xbox Series S 500GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest