- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
feri1014
senior tag
válasz
csiliboy #4010 üzenetére
Én is megszoktam, de amikor hemzsegnek a versenyeken és még én vagyok a barom, hogy, ha kulturált formában megkérem a többi nem csalót, hogy menjen a report. Ráadásul nem is a csalók küldenek el az anyámban, hanem azok akik nem csalnak, mert mit sírok én, hogy nem vagyok képes nyerni stb, azért az érdekes. Főleg, hogy nem is egyszer előfordult. Az, hogy meg mi a jó a csalásban? Ne tőlem kérdezd, nem jöttem rá. Talán az, hogy nyernek a csalók egy rakás ready és +1 kör power up-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- BestBuy ruhás topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Cyberpunk 2077
- ASUS routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest