- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajszatlan
tag
Sziasztok!
2 napja kezdtem a játékot, teljesen kezdő vagyok de nagyon tetszik
Elsőre megvettem a dodge-ot amit felajánlott a játék majd adott ingyen boost-ot és kérte költsem el.
Nos megbántam mert a dodge iszonyat lassú, csináltam egy másik drivert, vettem egy nissant, viszont nem adta újra a free boostot.
Hogyan tudnám igénybe venni erre a kocsira is?
Illetve olvastam valahol hogy vannak az interneten kódok közzétéve. Esetleg ha valaki tudna egyet azt nagon megköszönném.
Továbbá elfogadok minden tanácsot javaslatot hogy mire érdemes odafigyelnem, mit érdemes fejlesztenem hogy a ranglétrán előre haladjak.
A skillemmel nincs gond, jelenleg a kocsi fog vissza és ezért vesztek futamokatAki szeretne barátnak is felvehet: MURDOCK123809 a driverem neve.
További jó játékot
üdv: József
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest