- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ant@
senior tag
Összegezném a NFS-el való tapasztalataimat:
1: Nagyon nagyot szólt. ' 95-ben amikor megjelent még a 640x480-as felbontás is ritkaságszámba ment. Ilyen grafikát + fizikát pedig maximum játéktermi arcade gépeken lehetett látni.
2: Nekem csalódás volt, többet vártam tőle. Ennek ellenére még ma is le tudnám rajzolni a pályák nyomvonalát.
Hot Pursuit: Jót tett neki ,hogy visszahozták a rendőröket, sőt mi is beállhattunk fakabátnak. Ez a játékmód nagyon tetszett.
High Stakes: Kinézetre és játékmenetre nagyon hasonlított a 3-ra. Ha jól emlékszem itt volt előszőr karier mód és optikai tuning (kezdetleges formában persze).
Porsche 2000: Egyértelmű ,hogy ez volt a maga idejében a legjobb NFS. A többiek már leírták ,hogy miért is.
Hot Pursuit 2: Ezzel játszottam talán a legkevesebbet. Grafikában hozott plusz az előző részhez képest, játékélményben már kevésbé.
Underground: Az új irányvonal kezdete. Itt még mindeki örült mert még nem tudtuk a végét.
Underground 2: Nem sok minden változott. A futópad jó dolog.
Most Wanted: A rendőrök visszajövetele nagyon jót tett neki. Mai napig előveszem néha.
Carbon: Eddig ez volt a legsz@rabb. Jobban zabálja a gépet mint a MW és ezzel együtt csúnyább. Két délután alatt nyomtam végig úgy hogy 90%-ig nem költöttem egy centet se. Aztán vettem egy Corvettet amivel széria állapotban vertem le a főgonosz agyontuningolt Mustangját. 0 kihívás + irtó gagyi történet.
ProStreet: Az első és legfontosabb újdonság számomra ,hogy ezt a gémet már 2 éve (azaz kb. a MW megjelenése óta) fejlesztik. Ez sok mindent megmagyaráz a Carbonnal kapcsolatban. De inkább feledjük is a Carbont. Lesz futópad ismét. Lesz szélcsatorna, mivel az optikai tuning a fizikára is hatással lesz így befolyásolva a teljesítményt. (Gyors pálya => lapos spoiler; lassú pálya => szögletes spoiler) Lesz törésmodel ismét, ami kiváltságosok élménybeszámolója alapján nem is akár milyen. Az ,hogy a projectet nagyjából egy időben indították útjára a Carbonnal nekem már elég ok a bizakodásra ,de azért inkább várjuk ki a végét....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I3-10105, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (36)
- SAPPHIRE Radeon RX 6650 XT PULSE 8GB + 1 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest