- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
B******** #917 üzenetére
Cigit is leraktam februárban magamtól (igaz, sosem voltam előtte sem durván bagós), szóval ez az NFS is összejönne, ha tényleg meg akarnék tőle szabadulni.
"Sajnos" olyanok is vannak, mikor 3 autó tervrajzos versenyből 2x tervrajzot sikerül kihúzni, aminek hatására visszább vonulnak a felhők olyankor a fejem fölül.
De azért visszább veszek én is, pláne most Tournament-et illetően, mikor 4-es rangba lépve már a legkönnyebb ellenfelek is legtöbbször durván bealáznak. Úgy meg semmi értelme.
Egyébként a Ken Block-os szál mindenképp érdekelni fog még azért, főleg úgy, hogy az a Mustang eddig még sima változatban sem szerepel a játékban.
Kíváncsi vagyok a kategóriájára majd, meg hogy kapni fog-e külön Car Series szálat majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Steam topic
- Óra topik
- Videó stream letöltése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest