Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fery02

addikt

válasz Melafoto #2092 üzenetére

Aki szintén keményen gyúr az M4-re, nem is gondolkodna azon, hogy sima ládákat fog nyitogatni, így is küzdök a raktáram 275-ös limitjével, eléggé nagy bajban vagyok vele. Kellett nekem pár napja felhalmoznom 30+ sárga material-t. :D

Na de 3 BP kell már csak az M4-hez, aztán majd csappanni fognak a felhalmozott cuccok végre.
    Én már így a raktárlimit miatt is, nem is sajnálom az aranyat kártyahúzásnál.

Legutóbbi M4 Boss-os újrajátszásoknál első kettő próbára nem adott semmit sem, majd harmadjára bedobott 2 kártyára M4 BP-t, amiből sikerült szerencsére elsőnek jót húzni, de mohó vagyok már és 30 aranyért szerencsét próbáltam és még egy BP üthette markomat. :)

M4 event-kor simán várható, hogy 1000 arany fölött lehet majd skip-elni az utolsó versenyeket az eddigiekből kiindulva.

---------------------------------------------

@-secret-: M4 event arra lesz, hogy 4 csillagos lehessen a LaFerka, semmi másra.
    Viszont elég durva autó tuningolhatóságra, 3 csillagos formában is gyorsba beledobva pár alap dolgot, simán bele lehet vele kerülni a +800 PR-esek klubjába.

Új hozzászólás Aktív témák