- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Melafoto #2092 üzenetére
Aki szintén keményen gyúr az M4-re, nem is gondolkodna azon, hogy sima ládákat fog nyitogatni, így is küzdök a raktáram 275-ös limitjével, eléggé nagy bajban vagyok vele. Kellett nekem pár napja felhalmoznom 30+ sárga material-t.
Na de 3 BP kell már csak az M4-hez, aztán majd csappanni fognak a felhalmozott cuccok végre.
Én már így a raktárlimit miatt is, nem is sajnálom az aranyat kártyahúzásnál.Legutóbbi M4 Boss-os újrajátszásoknál első kettő próbára nem adott semmit sem, majd harmadjára bedobott 2 kártyára M4 BP-t, amiből sikerült szerencsére elsőnek jót húzni, de mohó vagyok már és 30 aranyért szerencsét próbáltam és még egy BP üthette markomat.
M4 event-kor simán várható, hogy 1000 arany fölött lehet majd skip-elni az utolsó versenyeket az eddigiekből kiindulva.
---------------------------------------------
@-secret-: M4 event arra lesz, hogy 4 csillagos lehessen a LaFerka, semmi másra.
Viszont elég durva autó tuningolhatóságra, 3 csillagos formában is gyorsba beledobva pár alap dolgot, simán bele lehet vele kerülni a +800 PR-esek klubjába.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest