Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ficanka

csendes tag

válasz Samott #42857 üzenetére

Tudod amikor 2019.márciusában kijöttek felmérni se árnyék Dk-100fok/kicsit sok/ de boldogság. SMA inv. akartak jó van az úgy! De ragaszkodtam az SE rendszerhez. Én 1 cseppet kütyü b@zi vok. körbe repültem előtte a témát fél éven át és az SE-nél kötöttem ki,-minőség,-gyártói háttér,-panelenkénti monitor,-szerviz,-fórumok,-visszajelzések,- biztonság, -de főleg az elképesztő mennyiségű adat amit meg tudok sasolni! Akkor még kb 10-15%-al volt drágább! Telepítés, óracsere április 19-én boldogság! Idővel viszont kiderült, hogy az út másik oldalán áll 1 magas kandelláber aminek vékony árnyéka délelőtt végig kúszik szép lassan a rendszeren amikor kel fel az üzemanyag, és télen a szemben levő ház tetőnyerge alatt megy el 1 darabig az én hőn áhított napocskám, valamin az akkor még kis fák az erdő szélén nem átalanak k@ra megnőni! Hangsúlyozom nem ezek miatt vál. az SE-t de miután ezek kiderültek később a felár 100x-a bejött, képzelheted mit alkotott volna az SMA! MÁZLI! Csak okulására írtam! Szép napot Mindenkinek :DD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés