- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
-
LOGOUT
Alapelv: "Ha rendszáma van, itt a helye!"
Nem a motor mérete a lényeg, hanem az EMBER !!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #26266 üzenetére
Zalaegerszegről Bpestre robogózni tényleg fárasztó lehetett. Szerintem a nagyrobogók túra távolsága olyan kétszáz km körül van. Ennél többet már kényelmetlen lehet megtenni. Az ember igényli egy idő után a beszélgetést, zene- és rádió hallgatást. A 400-as gépemmel könnyen megyek 100-150km-es túrákat, kénylemes a Madison átalakított ülése, falja a kilométereket, de tény hogy egy idő után hiányzik a társaság. Legalább a megállókban. Száz kilométernél nagyobb túrán néha jól esne egy jó barát mellettem, vagy a feleségem, a gyerekeim.
Így az sem rossz, ha utast viszek magammal, a társaság adott, de a motorozás élményéből erősen levesz. Megváltozik a motor minden tulajdonsága és az utasra jobban kell vigyázni, mint magamra.
A feleségem egy hete vizsgázott le nagymotorra. Tavasszal talán veszünk neki egy 250-300-as nagyrobogót. Ketten jó lehet túrázni. Valami rádiós sisak kommunikátort kéne szerezni, hogy tudjunk szót váltani menet közben.... Vagy talán mégsem?
Az allandó kapcsolat elveheti a lényeget, mert szerintem a motorozás alapvetően magányos tevékenység... spirituális élmény, a rendszeres belső megtisztulás egy formája. Legalábbis nekem.
Van valakinek tapasztalata a rádiós sisak szettekkel kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Ülőgarnitúra 3-2
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest