- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
T. Almeida
senior tag
Melyik cipőt választottad?
Annó egy Forclaz 600-ast vettem hosszabb túrákra, de a Vadrózsa 50-en teljesen szétcseszte a lábam.. az utolsó kilométereket úgy tettem meg, hogy 100 méterenként megálltam és sírtamA max. 30 km-es sétákat azzal tolom le, de afelett nem próbálkozom.
Nekem a Forclaz 500 félcipő vált be, a Mátrabércet letoltam vízhólyag nélkül. -
Maximum1
őstag
Nyílt egy új Mountex Soroksáron, 10% nyitó akcióval.
Ha teheted inkább ott nézz körül.Pl.:[link]
Itthon én egy gore tex-es félcipőben nyomom télen-nyáron, télen ha hó van felteszek egy kamáslit, nem igen találkoztam itthon olyan helyekkel ami indokolná a bakancsot, de ha gyenge a bokád akkor vegyél olyat. + ha perverz vagy és esőben, és után is be akarsz menni dagonyázni az erdőbe.
Ilyen távokhoz a terepfutócipő a legjobb, szerintem.
Most lesz JOY napok, adidas boltban is nézelődj, 15-ért vettem egy ilyet nyáron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- 0 km! ÚJ! Ninebot MAX G2 elektromos roller 32 km/h
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest