Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
válasz T. Almeida #735 üzenetére
Meg Pomáz körül-belül is
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
zoo8800
veterán
válasz T. Almeida #1718 üzenetére
Tervezgettem én is, de nekem már sok lenne. A Mátrahegy 40 pont elég volt.
rip and tear, until it is done
-
Alg
veterán
Hajrá, ha "szerencsétek" van lesz egy kis sár is, bár a tavalyihoz hasonló viszonyok talán nem várhatók
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
func93
senior tag
Én is indulok, csak a Hanák-Koloson.
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
Alg
veterán
válasz T. Almeida #1765 üzenetére
Na igen, a Múzsla... oda én csak a Nyikomról mentem fel, de lenézni is elég volt arra az útra
Gratula!
-
-Mike-
addikt
válasz T. Almeida #1781 üzenetére
Mert leírják minden évben, hogy a "verseny" ideje alatt nem lehet a kinizsi 100 nyomvonalán még kóricálni sem, nyilván ésszerű keretek között lehet de 20km-re a legközelebbi várostól már nem. Amúgy teljesen érthető.
De mindenki megnyugodhat, nem megyek, nem tudok menni egyéb elfoglaltság miatt, majd jövőre.[ Szerkesztve ]
-
wetomi
aktív tag
válasz T. Almeida #2039 üzenetére
Köszi a kérdést, végül csak ezt a North Face bakancsot vettem. Végigpróbáltam többet több helyen és egyszerűen az volt kényelmes már elsőre is. Könnyű és meleg. Gondolkoztam, hogy 4 évszakos legyen-e, de végül inkább a csak téli/hideg időre választottam. Itthoni terepviszonyok közé télire nekem elegendő lesz, más időszakban elég a kisebb túracipőm.
Egy 4 évszakossal talán jobban jártam volna, tavaszi, őszi sárban biztosan, de így is nehezen döntöttem. Egy Visegrád-Dobogókő dagonyázást és egy kissé havasabb Piliscsaba-Hűvösvölgy OKT szakaszt viszont jól teljesített Kényelmes volt még a 25 kmnél is, de jó lenne minél hamarabb 40 fölött is megnyúzni. -
szebe
addikt
válasz T. Almeida #2119 üzenetére
"Kibontva" a távokat van gpsies link.
Nem saját képek, google-ről kapartam őket. Akkor ott valahogy nem volt kedvem még fényképezgetni is"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
winhate
őstag
válasz T. Almeida #2104 üzenetére
Az gyonyoru, mi ez kekesteto?
http://pouet.net/prod.php?which=5633
-
forceberg
veterán
válasz T. Almeida #2222 üzenetére
Igen, offline térképeim vannak is hozzá, az appon keresztül a Locustól töltöttem le.
THX, majd kipróbálom ezeket, mert a Locus tényleg nagyon jó!http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
TripleB
senior tag
válasz T. Almeida #2222 üzenetére
Mostanában az a bajom a Locus-szal, hogy 8-9 óra! alatt tölti le a térképrészletet az offline módos használathoz. Ez a természetjáró appban csak pár perc.
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
forceberg
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Politika
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- iPhone topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest