Hirdetés

2020. október 20., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-07-10 17:32:42

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobil szolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#97683) RoSSo3 válasza radio100jozs (#97681) üzenetére


RoSSo3
(aktív tag)

Én azt találtam az ÁSZF-ben, amit fentebb linkeltem, hogy már nem rendelhető ugyanazon feltételekkel. Gondolom ebben a földrajzi hely és még egyéb gondok is benne vannak, mert beléptem az MT azonosítónkkal, nálunk annak ellenére nem hozza fel elérhetőként, hogy most is az megy.

És, nagyváros (nem BP) ellenére nem ajánl fel más opciót, csak az IP TV-t, de abból is csak az alap csomagot!! Tehát nincs is mire váltani, ha nem szeretnénk lemondani a csatornákról, amit nyilván nem szeretnénk.

Szóval a kérdés továbbra is az, hogy ha lemondom ebből a 3-as csomagból csak az internetet, arra van-e lehetőség. Szerintem bemegyek egy T-pontba és megkérdezem.

SZERK:
Éppen az általad linkelt helyen írja, ahonnan bemásoltad, amit írtál a SAT TV_ről, nevezetesen, hogy ennyi meg annyi forint, pont ott írja 2 bekezdéssel feljebb, hogy:

"4.1 Alapkínálati csomagok
Az egyes csomagokkal elérhető csatornák részletes listája jelen ÁSZF 2/D függelékében találhatóak meg.
Az Alap csomagra és a Szuper Családi HD csomagra 2017. október 20. napját megelőző feltételekkel új előfizetői szerződés nem köthető, az értékesítés lezárásra kerül. A csomagokra 2017. október 20. napját megelőzően vonatkozó feltételek áthelyezésre kerülnek a „Lakossági ÁSZF 5/d. tv – lezárt – melléklet”-be."

Ezt linkeltem be az előbb - ez pont ott van, az 5/d-be, 13. oldal, 4.1-es pont.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.