- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gedeon31 #68495 üzenetére
Tényleg gyenge szerintem is. A Fitbit Charge, ami ma 50-ről 40-re akciós, konkrétan ennyi máshol is, vagy kevesebb (árgép szerint 32-nél kezdődik, és még nagyobb elektronikai áruházban is 39).
Szóval eddig én se láttam olyat, amivel levettek volna a lábamról. Lehet, hogy fizetésnaphoz igazítják a nagyobb akciót? -
Gedeon31
addikt
Holnapi kalendárium akció
RUNTASTIC ORBIT 24900 Ft helyett 19920 Ft -20%
Hétfői
ALCATEL onetouch Idol 3 Next S díjcsomagban 37800 Ft helyett 30200 Ft -20%
Az utóbbi évek leggyengébb kalendáriuma ez. Ez első pár napban 2-3 csúcs mobil benne szokott lenni Domino csomagba igen jó áron.
-
Vangelis
félisten
Nekem még 2db t-pontos rendelést még nem töröltek.
-
zaskar
senior tag
Van valakinek tapasztalata arról, hogy mi történik akkor, ha a figyelmeztetés ellenére nem GLS-el rendelem a használt telefont, hanem átvevőpontra? A visszaigazolás kijött, meglátjuk....2000 Ft-os Nokia butatelefonra nem igazán szeretnék még 950 Ft kiszállítási díjat fizetni. Ráadásul a hűségpontok sem használhatók fel.
-
SUPREME7
őstag
Nem tudja valaki, hogy a Lenovo M72E Tower-ből a T melyik konfigurációt árulja? (már 404-et dob az oldal, de amúgy se volt semmi infó róla) Berendeltem egyet, de ha nem valami komolyabb konfig akkor inkább lemondom.
-
Ringman
félisten
hello!
telekom felületére - online rendelés esetén - hogy lehet cégadatokat hozzáadni a profilomhoz?
egy lenovo m72e-t vennék, cégnevet meg nem bírok hozzáadni
-
vwpolopg
őstag
válasz
Killing #68476 üzenetére
Dióhéjban akkor, nekem nem jött be a 2 hét alatt, most azonban egy hónapig újra nyúzom... eddig 1 GB-os netplusz l volt, de kevés, ha ezalatt az egy hó alatt nem jön be ismét a korlátlan opció akkor netplusz xl-re váltok.
A net (chrome-ot használok) elég hektikusan ment, sokszor indokolatlanul belassult, megállt, elszállt. De amikor ment, akkor normálisan lehetett vele böngészni, de azért sokszor érezhetően lassabban mint a netplusz l bővítővel.
Alkalmazások: játékok, bkk futár, google maps, otp smartbank, mentek vele hibátlanul.
(#68479) szabogabor10: köszi, így már oké
-
-
vwpolopg
őstag
Ez most akkor, hogy van?
14 napig használtam, 29 napot számláztak ki, jóváírás nincs a számlán...
-
Killing
addikt
Sziasztok!
A telekom korlátlan böngészés opciójával mi használható a tapasztalatok alapján? Weböngésző, facebook alkalmazás, messenger, navi megy vele? Gondolom az app store nem fog menni
Igazából az 1 GB-os forgalombővítést szeretném kiváltani vele, alapból 500 mega van a csomagomban, főként navit, fb-t, messengert használok vele
-
cris78
őstag
Ki vette meg az Samsung pocket neo2-t 2000-ért?
Én a Sony SP-t akartam 5000-kap pontokért, de törölték... -
balint82
senior tag
Aztán láttam még (kosárban volt f3 kor,csak egy utolsó klikk kellett volna) egy új macbook pro-t,250ert,garival.Végülis lebeszeltem magam róla,de annyiért szvsz eléggé best buy lett volna...
-
Beca1990
senior tag
SAMSUNG GALAXY GRAND PRIME VE
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
quailstorm #68464 üzenetére
Akkor meg pláne nem jó deal. Nem tudom amúgy, a 13" fölötti kategóriákat egyáltalán nem követem.
-
Beca1990
senior tag
szabadult fel készlet mert tudtam venni egy telót...
-
313313
addikt
válasz
quailstorm #68464 üzenetére
Amit linkeltem az új laptop... Ha éppen valaki olcsón keres újat netezni, annak jó lehet...
-
törölt tag
Lehet még valamit használtan venni ?
-
minasm3
tag
Na én azon felbuzdulva, amiket írtatok, berendeltem egy ilyet: [link]
Nem egy extra brutál olcsó, de így is olcsóbb, mint bárhol máshol jelenleg. A kap pontjaim felhasználásával meg mégolcsóbb lett. -
cris78
őstag
Ha készüléket rendeltem, pont beváltással. De érvénytelenítettèk. A pontokat viszzakapom?
-
SUPREME7
őstag
válasz
hurenzon #68450 üzenetére
11:41-kor adtam le az első megrendelést, majd délig még jópárat, mindet házhozszállítással, és mégis törölték, szóval inkább az lehetett, hogy még akiknek (dolgozóknak gondolom) be lett élesítve, elkapkodtuk előlük. Aztán utána hibákat dobott, majd mire megint jó lett a durva cuccokat elkapkodták (30K-s laptop, 30K-s 40" tv, xbox csomag stb)
Szerencsére még egy G4-et megcsíptem, meg 1-2 jobb deal-t.
Kíváncsi leszek, hogy mi lesz belőle.
-
313313
addikt
válasz
r3dsnake #68447 üzenetére
Mire átnyálaztam, meg berendeltem ami kell, már minden elfogyott...
Most csak 1-2db-ok lehettek szerintem, mert gyorsan elfogyott minden.szerk.: Lenovo laptopot pl 3* rendeltem meg, 3* törölték, aztán elvitte más...
Meg szerintem most belsősöknek volt, 12.10-12-15-ig automatán törölték mindig a megrendeléseim... -
Vangelis
félisten
válasz
Blackmirror #68446 üzenetére
Nekem is csak a vége jutott... de mondjuk most egyébként sem telt volna jó cuccra.
-
313313
addikt
Ma ismét megvolt a nagy raktársöprés, nem egész 1 óra alatt lefosztották/lefosztottuk a honlapon a használt kínálatot...
-
Soulfly842
addikt
Egy kis érdekesség
regisztrált Fradi szurkolók is igénybe vehetik
Hogy ne csak a Groupama legyen Magenta
-
gyuromoj
veterán
válasz
Soulfly842 #68432 üzenetére
Feliratkoztam mail-re, de egyszer nem küldtek még semmit.
-
313313
addikt
Fent van a mai akció is.
Úgy néz ki olvassák a fórumot, vagy nem, de mindenesetre odafigyelnek idén már arra, hogy ne tudd előre megnézni az akciókat...
-
Soulfly842
addikt
Igen, ahogy kali is írta egyszerűbb, ha kérsz erről te is erről tájékoztatót és akkor nem kell állandóan nézegetni, hogy mikor frissül!
-
-
taki01
őstag
Sziasztok!
Megtudnám venni a ps4-et aranykártyás mobilelőfizetéssel?
-
Beca1990
senior tag
nektek sem irja mi a mai kalendárium akció?
-
válasz
#71835392 #68422 üzenetére
azt írtam, hogy én nem találkoztam vele, ez nem jelenti azt, hogy másnál, más helyen és/vagy eszközökkel nem jelentkezhet a dolog!
látom, sok témában csak a flood és a flame megy részedről - az előbbi miatt moderátortól is kaptál már figyelmeztetést -, néha személyeskedéssel is fűszerezed, nem kellene ezt csinálnod, nagyon nem...
itt olvashatod a fórum alapelveit, ha esetleg elkerülte volna a figyelmedet a regisztrációkor - amikor elfogadtad -, vagy azóta; link -
törölt tag
senki sem írta, hogy nem létező jelenség
nem egyszer jártam már az általad említett országrészben, de sosem találkoztam az említett problémával, nem olyan problémás a dolog, mint az néhányan szeretnék beállítani.
Akkor most ki írt micsodát, ki forgatja ki kicsodának a szavát?
Nem mellesleg nem minősítem a szolgáltatót, minősíti az magát az ilyen 4g hálózattal. Csinálják meg a hálózatot normálisan, aztán nem fog senki panaszkodni! Mégegyszer mondom SENKI NEM JÓKEDVÉBEN, UNALMÁBAN írja, hogy gáz van, hanem mert tapasztalja. Nem írom tele mindhárom cég topikját, hogy "jaj nem tudok telefonálni", ha tudok és ahogy látod más sem írkál ilyet. De probléma van, engedd már meg, hogy ezt véleményezzem és ne próbáld meg úgy beállítani, mintha kamuznék. Kösz. -
kippedli
tag
Hanyadikán van a számla forduló pont azaz hanyadikától-hanyadikáig megy 1 számla tartalma?
-
-
313313
addikt
válasz
Intel fan11 #68411 üzenetére
Az elmarad kali válaszából, hogy 1 pont 1ft-t ér. Tehát olyan sok/nagy kedvezményre ne számíts.
-
válasz
Intel fan11 #68413 üzenetére
igen
-
válasz
Intel fan11 #68411 üzenetére
megérheti gyűjtögetni, de arra figyelni kell, hogy amikor a pontot megkapod, onnantól 2 évig használható fel, utána lejár az érvényességi ideje és elveszik a semmibe, ezért érdemes követni a lejáró pontok számát a my telekom...stb. felületen.
az m-com (m-commerce) külön egyenleg/fizetési mód. -
Intel fan11
őstag
-
válasz
Intel fan11 #68409 üzenetére
szia,
a kapcsolódó beállítást kellene ellenőrizni, mert van olyan opció, hogy amennyiben van rendelkezésre álló kapcsolat pont, úgy az vonja le elsődlegesen; link
-
Intel fan11
őstag
Üdv! A napokban reklamáltam, hogy kevesellem a mostani mobil számlám, mivel volt 2 mobilparkolásom is! Most tudtam letölteni a részletes számlát. Ebben benne van a 2 mobilparkolás, de kapcsolat program kedvezmény címen nem kellett kifizetni! Ez most vmi karácsonyi ajándék vagy a kapcsolat pontjaimből önhatalmúlag levontak és úgy van ez a kedvezmény?
-
válasz
chester99 #68400 üzenetére
szia,
az összefoglalóban is megtalálod a hivatkozást a leíráshoz; link
kovlaj122; senki sem írta, hogy nem létező jelenség, de nem ez az általános és jellemzőbb, néhány ilyen és hasonló hozzászólást a többi szolgáltató kapcsán is simán talál bárki, de csak azok akarják ezek alapján beállítani és minősíteni a szolgáltatót és hálózatát, akik elfogultan nézik a dolgot - igaz ez mind a három szolgáltató esetén.
hiába kérdezem meg többször is, aki tudja esetlegesen a választ, az pont a fentiek miatt nem válaszol rá, mert nem kér ebből a hozzáállásból...
nem mellesleg, befejezheted más témákban a rám történő hivatkozást úgy, hogy kiforgatod az általam írtakat! -
BrownB
tag
Nem értem, hogy a MOM Parkban található T-Pontba miért kell panaszkönyvet emlegetni, hogy kiadják a rendelésem, amikor ma az Allee-s T-Pont bebizonyította, hogy lehet ezt másképpen is csinálni.
Avagy kedves és segítőkész személyzet, gördülékeny ügyintézés vs. bunkó, hozzá nem értő személyzet, nehézkes ügyintézés:
Készülék rendelés webshopban. Írja, hogy készleten van, azonnal átvehető a MOM Parkban. Megvárom a visszaigazoló e-mailket, majd bemegyek. Kb. 20 perc várakozás után eljutok az ügyintézőhöz, aki elhajt, hogy még nem hagyták jóvá. Elhittem, hazamentem. Nem hagyott nyugodni a dolog, telefonos ügyfélszolgálaton utánakérdeztem a rendelésemnek. Mondták, hogy nyugodtan menjek vissza, átvehető, ahogy az e-mailben is szerepel. Visszamentem, újabb kb. 20 perc várakozás, másik ügyintéző. Mondtam, hogy a rendelésemet szeretném átvenni, amit előbb a kollégája nem adott ki és ha nem sikerül most sem kiadni, akkor a panaszkönyvvel is megelégszem, a rendelést átkérem inkább máshova, nem sürgős. Már hozta is a raktárból...Következő kihívás, 2 méteres Apple Lightning kábel vásárlása. Bp.-n csak a MOM Parkban volt raktáron és máshova nem is engedte a webshop kérni. Sebaj, megyek be miután megjöttek a visszaigazoló e-mailek. Kb. 20 perc várakozás után az ügyintéző elkezdi, hogy nem látja a rendelést a nevemen. Megmutatom a visszaigazoló e-mailt a rendelésszámmal együtt. Elkezdi keresni, 4X-5X jött ki üres kézzel a raktárból. Félóra keresgélés után sikerült kihoznia egy egyméterest és elkezdte megint a monitort bámulni. Halkan megjegyeztem, hogy remélem nem a panaszkönyvet kell kérnem. Bement, kihozta a kábelt. 1 óra alatt sikerült.
Fejhallgató vásárlás webshopban, amit az Allee-ba kértem. Belépéskor egy kedves leányzó segít sorszámot kérni a géptől. Másik kedves leányzó járkál körbe az üzletben és kávéval / teával kínálja a várakozókat! Éppen, hogy kimondtam, hogy köszönöm szépen, de nem kérek, már én következtem. A pultnál is egy kedves leányzó fogadott, aki elnézést kért, a hosszas várakozásért (két percet nem kellett várnom)! Majd kb. 5 perc alatt lebonyolítottuk az adásvételt. Így is lehet ezt csinálni. Sőt megkockáztatom, hogy 2015-ben ezt így kéne csinálni...
-
törölt tag
Ő is kamuzik, neki is a telefonja sz.r? Meg mindenki aki erre panaszkodik?
Szerinted aki beírja az unalomból/szórakozásból írja be, vagy mert tényleg létezik a jelenség?Én már számtalanszor kérdeztem, de újra megkérdezem hátha egyszer valaki végre válaszol rá, hogy lehet, hogy a 800as 4g-t lenyomja a 900as 2g, amiknek a terjedési tulajdonsága szinte egyforma? Sőt városban miért vált vissza az 1800as 4gről 2100as 3gre, miközben az 1800 jobban terjed a 2100nál?
Nekem egy ötletem van: mert a 4gt olyan éppenhogylegyen módra csinálták meg, olyan gyenge, hogy nem véletlenül csak kényszerített módban maradnak rajta az eszközök.
-
törölt tag
-
HXY
addikt
Valaki próbálta már visszaigényelni a lejárt Domino SIM kártya egyenlegét? Vagy tud a mikéntjéről bővebb infóval szolgálni?
"Kedvezőbbé válik az elszámolás a kártyás szerződés megszűnésekor, több lesz a felmondási lehetőség:
Kártyás előfizetésnél a szolgáltatók a fel nem használt összeget kérésre kötelesek lesznek visszafizetni, ha a szerződés azért szűnt meg, mert a felhasználó nem töltötte fel az egyenlegét a szerződés szerinti gyakorisággal." [link]
Szerk.: Köszönöm Roli27!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest