- Alulfeszelés presetek tesztelése és százalékos eltérés a gyári presethez képest
- Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- WLMouse Strider gamer egér - Artisan FX Type 99 egérpad bemutató
- A „két Kína” között - A Matsu-szigetek
- ChromeOS Flex operációs rendszer telepítése lépésről, lépésre.
- bobalazs: Alulfeszelés presetek tesztelése és százalékos eltérés a gyári presethez képest
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
válasz
angyalpc2 #96118 üzenetére
Én az 1.6dCi-ről olyanokat olvastam, hogy nem vált be, gondok voltak vele, és elvileg már nem is rakják új autókba, acél blokkos és hajlamos a repedésre, egr hűtő gondok stb.
A 2.0dci-t is elvileg visszahozták, valamilyen formában.Ezeket én nem állítom, csak ilyenek rémlenek mások elmondásai alapján, szóval lehetnek valótlanok is, meg igazak is akár. Akit érdekel, szerintem érdemes alaposan utána nézni. Én az 1.5dCi után 2.0dCi-t szerettem volna, ami régóta többször vágyam volt, és így lett egy 2013 utolsó mohikán Espace IV.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Házimozi belépő szinten
- Milyen NAS-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- IPhone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 84%
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest