Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jimmy8
senior tag
Sziasztok!
A mai napon elvittem beméretni az autóm (1.6 benzin megane2 ph2, 75ekm-rel) akkumulátorát a helyi, nem kicsi akkus céghez.
Autót leállítottam, kártyát kivettem, kiszálltam, ajtó becsuk
Terhelővilla rárakása után felgyulladt a világítás! az autón, ezután kb 5-8mp-ig még rajta tartotta a villát, utána levette, és a kocsi a továbbiakban semmire sem reagált. Nem tudtam lekapcsolni a világítást (fel sem volt kapcsolva), illetve a zár sem működött, nem volt belső világítás....
Akkusaru levesz-visszarak. ekkor elaludt a lámpa, de a kocsi teljesen halott... Ekkor kezdtem el ideges lenni.
Mondom a szervizesnek, hogy biztos egy biztosíték ment ki valahol.. Mondom neki hogy a pozitív sarunál lévő biztiket teszteljük már először. Eredmény: az egyik (jobb oldali) 30A-es narancs bizti elszállt. Ott helyben "megtákolta" (áthidalta a biztit) hogy el bírjak menni a kocsival.
Megrendeltem a helyi RENAULT-ba, elvileg holnap már itt van, akkor kicserélem, de a kérdés hogy mitől ment-mehetett ki ez a biztosíték?
Nem figyeltem hogy a terhelővillát a pozitív sarura rakta (mivel a mérés előtt levette a fedelet a saruról), vagy a biztosíték elé.. Remélem nem volt ennyire amatőr, mert nem szeretnék a továbbiakban szívni elektromos hibákkal. Ki tudja merre mentek nagy áramok, ha nem jó helyre "nyúlkált"..
Tehát a mai napom

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Battlefield-film készülhet - Michael B. Jordan is képben van
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Dualtron Popular dual motor 14Ah, szervizelt, +új gumi
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Apple Homepod Mini
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Apple iPhone 8 64GB Space Gray Használt, jó állapotban 94% akkumulátor
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mycso
rob210