Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Metallica M72 World Tour 2026 június 11 - 13. Budapest
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vferi90
tag
Sziasztok!
2004 megane 2 1.5dci. Reggel hidegen elsőre indul minden probléma nélkül, viszont ha már melegebb a motor akkor már nem mindig. Hajtja de nem indul elsőre. másodikra pöccre indul. FHP jeladóra gondoltam, de azt mondták hogy ha az lenne akkor nem mozdulna meg a fordulatszám mérő indítózásnál. Viszont nekem megmozdul mikor tekeri a motort olyan 200-as fordulatot mutat. Mit lenne még érdemes megpróbálni mielőtt szerelőhöz viszem? Hozzá kell tennem hogy menet közben semmi probléma az autóval szépen megy, nem rángat, ha odalépek előzésnél nincs injection fault hiba sem mint ahogy sokan írták ilyenkor. Van valami ötlete valakinek, vagy irány a szervíz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- Max
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest