- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Én azt honnét tudjam? De jó lenne nem a PHból vagy egyéb hwkkel foglalkozó oldalak fórumából indulnál ki...
Boltos haveromék csak kingmaxokkal szerelik az eladott gépeket és nincs is semmi problémájuk...
Vannak olyan emberek kiknek több kell...mint olcsó és megbízható...menjem jól, jó időzítéseket tudjon... -
Rover623
félisten
ha te ilyen kemény vagy, hogy fikázod annak a kérdését aki semmit nem tud a ramokról,
Én kemény...?
Ugyan...megpróbáltam segíteni, de úgylátszik, a te logikádnak még ez is magas (vagy nagyon fiatal vagy)...
OK, akkor menjünk lejjebb, Raikiri...Hellotok! Létezik sok féle márkanév a csokoládéknál, és nem tudom, hogy mi a különbség pl. a nestlé meg a többi fajta csokiknál amikor pl. mindegyik márkára 80% kakaótartalom van rá tüntetve! Szóval én azt szeretném megtudni, hogy mi a különbség a márkanevek között amikor a kakaótartalomnak úgyan annyit ír ki mint a többinél. Ha jól tudom az a különbség a márkanevek között, hogy valamelyiknél ha pl. 80% van rá tüntetve akkor nem azt jelenti, hogy 80% kakaó van benne, hanem pl. csak 70%, meg ilyenek. Szóval szeretném megkérdezni, hogy mi a különbség a csomó csoki néven kívűl, és, hogy melyik a legjobb és a legrosszabb márka?
-
Rover623
félisten
Hellotok! Létezik sok féle márkanév a gumiabroncsoknál, és nem tudom, hogy mi a különbség pl. a barum meg a többi fajta gumiknál amikor pl. mindegyik márkára T sebességindex van rá tüntetve! Szóval én azt szeretném megtudni, hogy mi a különbség a márkanevek között amikor a sebességindex-nek úgyan annyit ír ki mint a többinél. Ha jól tudom az a különbség a márkanevek között, hogy valamelyiknél ha pl. T van rá tüntetve akkor nem azt jelenti, hogy 190km/h-ás gumi, hanem pl. csak 160-ig használható, meg ilyenek. Szóval szeretném megkérdezni, hogy mi a különbség a csomó gumi néven kívűl, és, hogy melyik a legjobb és a legrosszabb márka?
-
Himym
senior tag
Szia.
A márkanevek közt a külömbséget nem tudom megmagyarázni.
De No.1. gyártó az a G.Skill azzal a rammal van a legkevesebb gond az a legmegbízhatobb tuningolható...No.2. Szerintem a Corsair ugyan ezzel a gyártóval vannak gondok ram téren minden ramja szinte CL9en müködik nem nagyon állíthatóak az időzitései a sebessége... Magán vélemény a Corsairról nem vagyok vele megelégedve alig 1 év után megdöglött az egyik ramom drr2tőről van szó cl6nál lejjebb nem sikerült tornáznom
No.3 A Kingston ők jó ramokat csinálnak ugyan az időzítésekkel van a legnagyobb gond de a többségnél állítható és a sebessége igen is állítható.
Lehet kicsit összecsaptam a véleményt de szerintem ez a 3rom gyártó aki megbízható.
De majd a többi Kolléga is ad véleményt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Call of Duty: Warzone
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest