Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
addikt
Rendben köszönöm
Akkor 100%, hogy a szoftver motorjával van valami baj.Csak eddig egy 12400F (6mag 12 szál) és a tiéden záródott be (i7 8086k 6mag 12 szál)
Most a kevés szál lesz a gyanúsított...
Bár elvileg nem lehet probléma... De ha a program nem jól méri fel a szálakat, és megpróbál talán több szálat futtatni, mint amennyi van, az talán okozhat kellemetlenséget ... Mivel arra nincs optimalizálva még... Mivel megpróbálja az összes szálat fizikai maghoz kapcsolni. -
-
Baryka007
addikt
A céges gépen nekem is kilép. De ott konkrétan láttam mi történt... a chunk size nagyobb lett mint a memória utolsó címzése... Ezért túlmutatott a memórián, a progi betöltötte (ilyenkor a win swapfájlba a C:\ meghajtóra pakolja) viszont a progi fix memória címhez tud csak nyúlni, és ezért jött az Access Violation, mivel túlmutatott a címzés a memória utolsó címén...
Egyszerűen betelt a ramod (feltételezhetően) erre lesz majd egy fallback, hogy kevés ramot használó felhasználóknál kisebb buffersize-t töltsön be.
De javíts ki ha tévedek, de valószínűleg 8gb vagy kevesebb ramod van, igaz?
Látom, hogy 2x8gb memóriád van... Akkor más miatt mutatott rossz címre... De ettől függetlenül kérlek nézd meg, hogy futás közben betelik -e a memóriád. Ez fontos lenne. -
Baryka007
addikt
Megvan feltehetően a probléma, akkor lép ki a program (Acces Violation stimmel, a megérzésem nem csalt) nem engedélyezett memória területre akart címezni a teszt alatt !
Valószínűleg betelt a memóriád !
Szóval majd csinálok egy fallback verziót az engine-be akinek kevesebb ramja van annak kisebb bufferrel indítja a tesztet... Csak akkor az nem lesz összehasonlítható mások tesztjeivel, mivel nem ugyan akkora blokkokat kellett mozgatni a két tesztben ... ha így teszek... Erre még kitalálok valamit...
Aprósolyom:
Köszönöm a tesztet !! Úgy néz ki, jól skáláz már AMD-vel is
Még az X3D től félek, hogy megeszi a cache a ram tesztet... valaki nem akarja még x3d vel lefuttatni a tesztet? -
Baryka007
addikt
Stability teszt egyelőre még nem csinál semmit, csak animáció. Hogy majd úgy fog kinézni.
Az egyébkén Access Violation hiba lesz, rossz memóriacímhez nyúl a program... Milyen cpu-d van mennyi memóriával?
És ezt a legújabb verziót próbáltad? (0.1.2) ?
5leteseN:
Köszönöm, ez nagyon sokat segít behatárolni a dolgokatEgyelőre 1.2 es engine-el még csak mi mértünk
Leméred AIDA64 ben is? Hogy lássam ahhoz képest mekkora a különbség ? -
fudi2002
Topikgazda
Én nem tudom kivenni, mert nem én írtam
Amúgy meg annyira instabil memóriakonfigot nem láttam még, ahol elindul a win, semmi hibaüzenet és csak a net nem megy. Általában vagy összefossa magát, ha annyira instabil, vagy a másik hogy terhelésre. A netezés nem terhelés. Max a böngésző omlik össze. Az viszont lehet ramtól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 64GB (2x32) DDR5 4800Mhz CL40 UDIMM
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- CORSAIR 16GB Vengeance RGB Pro DDR4 4000MHz CL19 KIT CMW16GX4M2K4000C19
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
- Apple iPhone 12 Pro Max Gold Arany stílus, Pro kamera, 5G 256 GB,100%
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest