- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisszoli0707
tag
Sziasztok!Segítségre lenne szükségem!Teljesen járatlan vagyok a témában,úgyhogy kérlek,csak módjával fikázzatok!
Tehát nemrégiben vásároltam egy HP Z420-as workstationt,amibe ugyebár speciális memória kell,nem jó bele az asztali gépekbe való RAM.Ennyit valamennyire kapisgáltam.
Alapból 8GB DDR3 RAM van benne(2db 4GB memória formájában),de mivel szeretnék videót szerkeszteni,ezért mindenképp szeretném bővíteni még legalább 4db 4GB memóriával.A neten kinéztem ezeket a memóriákat,de nem vagyok biztos benne,hogy jók-e a gépembe.Ha van valamelyikőtöknek pár perc ideje,akkor vetne egy pillantást a gépemre és megmondaná ,hogy kompatibilis-e a kinézett memóriákkal?[link]
Ez pedig a gépem memóriaigénye: [link]Előre is köszönöm a segítségetek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Bitcoin topic
- World of Warships
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jövedelem
- Óra topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest