Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Alaplapok, chipsetek, memóriák  »  RAM topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:00:17

LOGOUT.hu

A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#54177) drzozo


drzozo
senior tag

Na ez lett a MEMTEST vége:

1
2
3
4

Frissítettem a biost is, most már 2019 januári van.

Ahogy kiléptem a memtestből, elindult a windows, csináltam egy bios frissítést, újraindult, kékhalál. Próbálta helyreállítani magát, elsőre nem sikerült, másodjára átugrottam és betöltődött a win. Ekkor újraindítottam megint, ismét próbálta helyreállítani magát, sikeresen meg is tette, most azóta párszor direkt újraindítottam és nincs kék halál. Felteszek pár progit meg játékot, mert tegnap is ezt csinálta, hogy este semmi gond nem volt, reggel mikor kapcsoltam volna be, kék halál.

Viszont a fenti 4 error továbbra is aggaszt. Nem tűnik ramnak.

Mikrolaggot egyelőre nem veszek észre (átállítottam teljesítménycentrikusra), de van, hogy megakad a rendszer, amikor megnyitok 2-3 tök átlagos appot egyszerre.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Alaplapok, chipsetek, memóriák  »  RAM topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.