- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
válasz
HornedReaper #19481 üzenetére
Nagyon rég óta használom, évekig előfizetéses is voltam. Néha megesik, hogy olyan drivert szed le, ami több kárt csinál, mint hasznot, de szerintem 1000-ből 1 arány kb. Inkább elmondható, hogy több drivert talált meg, amihez nem volt sehol semmi, hw azonosító alapján sem, mint hogy galibát csinálna. Persze van benne egy csomó hülyeség, figyelni kell telepítéskor, mert fel akar tenni más ("promo") progikat, de ha kiveszed a pipát, akkor értelemszerűen nem. Nagyon nagy átlagban nekem nincs vele bajom.
-
nggabi
félisten
válasz
HornedReaper #19481 üzenetére
jó cucc, de ha mindent lefrissítesz szétvágja a géped
és folyamatosan indul magától, reklámoz... inkább csak arra jó ha 1 adott eszköznek nincs drivere akkor nem kell keresgélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest