Új hozzászólás Aktív témák

• King Unique

titán

válasz mrszitya #5640 üzenetére

Nem rossz ez a program, bár a teljes áron megvenni nyilván felesleges....így promó keretében viszont tetszetős.
    Általában bőven elég a tálcán lévő bztonságos leválasztás ikon használata, viszont ebben többmindent be lehet állítani, illetve ami az előnye lehet, h az USB-eszköz eltávolítása/ kábel kihúzása nélkül is újra felcsatolható az adott háttértár. Hasonló ez, mint ahogy Linuxokban meg van oldva.

Amúgy azt sose értettem mit sprórolnak egyesek, ezen a pár kattintáson :F
    Pendrive-ok és sok külső HDD is gyors eltávolításra van optimalizálva az eszközkezelő --->házirendeknél, de ahogy előbbieknél sem ajánlott enélkül kihúzni (jártam már úgy, h hiába zártam be mindent, a frissen felmásolt adatok hibásak lettek.), úgy az utóbbiaknál meg pláne nem :N Windows ilyenkor előfordulhat, javítani/ formázni akarja, illetve RAW partícióval (elég kellemetlen...) hálálhatja meg a lustaságot...Ráadásul külső vinyókban ugye mozgó alkatrészek vannak, pörög a motor és hirtelen árammegvonás nagyon nem tesz jót neki , kattan is egy szépet.
    Tehát egyértelműen érdemes mindig használni a gyári, v ezeket a külső megoldásokat..

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés