- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #3847 üzenetére
már lehet
-
Arnold2
őstag
válasz
Winner_hun #1138 üzenetére
I_Am bannolt félreértésből.Majd írt egy mailt Parcinak és ő másnap visszaadta a nickem.
Ha érdekel akkor a ''Moderátort keresek!'' topicban a 1377HSZtól van az esett.Max1985 is én vagyok,igaz kényszerből. -
popey37
addikt
válasz
Winner_hun #1138 üzenetére
-
bmx powa
tag
válasz
Winner_hun #1042 üzenetére
ok
-
Arnold2
őstag
válasz
Winner_hun #1005 üzenetére
Tuti!!
Szerintem ha komolyan gondoljátok akkor érdemes lenne rámozdulni! -
bmx powa
tag
válasz
Winner_hun #1005 üzenetére
fura, tegnap még 110$ volt
sztem a közelmúltban nem volt 200$
-
bmx powa
tag
válasz
Winner_hun #1003 üzenetére
khmm....ÉS??????
-
Kaoru
senior tag
válasz
Winner_hun #998 üzenetére
vonat :d, vagy összedobjuk a benzin zsét 4nek már nem vészes.. csak az idő kb 3óra
-
bmx powa
tag
válasz
Winner_hun #994 üzenetére
akarok, csak nem rövid időn belül. mint te is említetted, az anyagiak...
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Winner_hun #994 üzenetére
Szerintem félreértette.
Nem egy nap mennénk a 2 helyre, hanem elmennénk egyszer az egyikre, aztán valamikor, pl 1-2 hónap mulva a másikra. -
Arnold2
őstag
válasz
Winner_hun #953 üzenetére
sztem rohadt drága!
Ezt gondolom nem láttad az alján: ''A fenti árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák!'' -
Kaoru
senior tag
válasz
Winner_hun #953 üzenetére
huh basszus ez kurva jónak tűnik, ha fix 20 embert tudunk vinni, akkor már alapdíj sincs
!!!!!!
-
bmx powa
tag
válasz
Winner_hun #951 üzenetére
-
popey37
addikt
válasz
Winner_hun #919 üzenetére
Winner te gondolatolvasó vagy
Bővebben: link
ez lenne a kiszemelt áldozat, de sajna jelenleg nincs. Remélem mire elkel a puskám addigra lesz.
Ja és elkeseritek mindenkit, USA-ból csak közvetítőn keresztül tudunk rendelni, ugyanis egyetlen online bolt sem szállít tengerentulra.Europába főleg nem.
A pk. kb 160 $ ha 20 kilos a csomag. ez az összeg annyifelé megy ahányan rendelünk.a 20 kg a max suly.
[Szerkesztve] -
Arnold2
őstag
válasz
Winner_hun #924 üzenetére
Olyasmi. Vagy mint az óvszer...
Ráhuzod a cső végére és egy elasztikus gumival a marker végéhez erősíted. Ha véletlenül nem biztosítottad a markert és elsül akkor a zsák felfogja... -
Arnold2
őstag
válasz
Winner_hun #922 üzenetére
1. potyogtató tár
2. tube golyótár
3. mask
4. 4 darabos tube tartó + egy CO2 palack tartó
5. asszem töltő szelep (a angyobbik vége jön a palackra a kissebik meg a töltőcsonkra)
6. asszem ha tárad nem megy rá a tárnyakra akkor ez segít...
7. Csőzsák (játékon kívül ha rajta van a csővön akkor nem lőhetsz véletlenül )
8. Palack -
realist
őstag
válasz
Winner_hun #920 üzenetére
kb. ezeket kell ill. érdemes:
Bővebben: link
+1 csőkihúzó
[Szerkesztve] -
bmx powa
tag
válasz
Winner_hun #891 üzenetére
EZEK KIBA OLCSÓK!!!!!!!! ilyen árak mellett a szállítási költség ára nagyob,, mint a cuccoké....nah jó, nem...de azért...egy icon-z az 14k. itthon 35k. xal ez nyaggyon megéri. innen majd fogok rendelni vmikor.
-
realist
őstag
válasz
Winner_hun #885 üzenetére
a rosszul belinkelt képet kiszedettem, gondolom nem zavar
-
realist
őstag
válasz
Winner_hun #873 üzenetére
kérlek töröltesd ez a képet egy moderátorral
-
Winner_hun
félisten
válasz
Inkább itt: Bővebben: link
-
Kaoru
senior tag
válasz
ez ma neked sehogysem akar összejönni
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #872 üzenetére
Realist kérésere képet töröltem, mivel a képen ő is látható volt - Batman
-
Kaoru
senior tag
válasz
Winner_hun #870 üzenetére
alapból jpg. Meg azért is ilyen kaki, mert ha jól látom sikerült maszatot csinálni az objektíven. De egyébként sem csinál jó képeket.
-
Kaoru
senior tag
válasz
Winner_hun #868 üzenetére
elől fehér polóban: Sátán mögötte Buccser
narancssárga polóban Thomi -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Winner_hun #858 üzenetére
nemnem az Arnold....
Én a narancssárga őólós felett vagyok fehér pólóban, jobb kezemen sárga karkötővel...és idétlen mosolly
Izé, akkor te szemből nézve pont jobbra mögöttem vagy
[Szerkesztve] -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Winner_hun #856 üzenetére
Nem röhög, téged sem tudtalak kivagy
-
Arnold2
őstag
válasz
Winner_hun #789 üzenetére
Hát lesznek mások is. A PH!sok barátai és ismerősei...
-
popey37
addikt
válasz
Winner_hun #762 üzenetére
helló, na ha pestről jöttök, akkor galgamácsán keresztül kell jönnötök:
FÓT- VERESEGYHÁZA-ERDŐKERTES-VÁCEGRES-GALGAMÁCSA.
ha beértek galgamácsára, a lakott-terület tábla után van egy telefonfülke, a telefonfülkénél lévő házban lakom, megálltok a parkolóban/ a fülke előtt lehet feljönni/ és dudáltok egyet.én erre mint az őrült lerohanok és már mehetünk is. Célszerű lenne mondjuk 17.30-kor találkozni, ha nektek is jó, de Gambit kolléga tudja, hogy hová kell menni. Ha fél hatig nem jöttök, elindulunk mi is.Akkor ikladon találkozunk. -
djyuri
őstag
válasz
Winner_hun #752 üzenetére
Jövök!!!!!!!!! Fater nélkül,de jövök!!!!
[Szerkesztve] -
popey37
addikt
válasz
Winner_hun #718 üzenetére
hali a 687-es hsz-t olvasd el!! nem tolonganak az ötletért
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #713 üzenetére
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #705 üzenetére
semmi?
-
popey37
addikt
válasz
Winner_hun #615 üzenetére
hali. oksa, de gondoltam hogy nem te voltál
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Winner_hun #550 üzenetére
Nincs benne kesztyű, de nem is nagyon van rá szükség. Engem tavaly nem lőttek kezen, bár ha meglőttek volna, azt hiszem azonnal eldobtam volna a fegyvert
Szerintem nem olyan fontos, nem sűrűn találják el a kézfejet. Amúgy az ára minőség függő, 1-2e ft-től 8-10e ft-ig tart az áruk. Viszont ha már ennyire aggódsz, akkor egy sálat is hozz, mert nyakon is lőhetnek, és az biza fáj... Ugye Gambit? -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Winner_hun #435 üzenetére
Itt:
Bővebben: link -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Winner_hun #430 üzenetére
vmi olyasmi....de nem tom, ebben nem merültm el annyira...
-
Kaoru
senior tag
válasz
Winner_hun #430 üzenetére
a végén még kiderül, h egyeseknek búvárállomása van a kertben heh
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Winner_hun #421 üzenetére
Nem arra, erre...
Muhahahhaaa
Innentől csak egy lépés a PH! Addikt -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Winner_hun #418 üzenetére
Parci, mint BigBoss
pólókon kívül a reklámért, még vmi anyagi juttatást és adhatna
, esetleg egy támogatott felszerelés, neis mondjam, mien cumónk lehetne
Ééérteeem? Szigorúan Action,semmi spdeeair meg sup'air meg hasonlók...fújjÉéérteem?
Látod, pl. így nem kéne beruháznod, hanem mint csapattag, járna neked a legszuperebb elektronikusan vezérelt, színes LCD-s marker, csak mert benne vagy
Gart...mostmár egy új életérzés kezd úrrá lenni rajtad...
[Szerkesztve] -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Winner_hun #409 üzenetére
Nekem bejön, sima wmv. Nemtom milehet vele. Neked mit mond?
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Winner_hun #404 üzenetére
Most be, de ismétlés a tudás anyja
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Winner_hun #400 üzenetére
nekem nem jött be...
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Winner_hun #314 üzenetére
Én is (Újpest) meg Georgo is (Vác?)
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Winner_hun #312 üzenetére
szentendre hogy keszi?
Term. Dunakesziről -
h@desz
tag
válasz
Winner_hun #300 üzenetére
meg 1x thx talan nem lesz mas
-
h@desz
tag
válasz
Winner_hun #298 üzenetére
thx es diakkedvezeny es esetleg valami link a palyarol ?
-
Gambit
őstag
válasz
Winner_hun #289 üzenetére
Természetesen nem lőttem meg, mint ahogy a többieket sem, akiknek a hátába kerültem. Nincs értelme hátbalőni valakit, és nem is a műfajom. Rájuk szóltam, hogy adják meg magukat, és mindegyik megtette. Ha mondjuk okoskodni próbáltak volna, az más, de az csak a filmekben működik, hogy esélyed van valaki ellen, aki a hátadnak szegez egy fegyvert.
Szerk: És eszem ágában sem volt kikísérni őket, ha csal valaki, azzal úgyis csak magát minősíti, és aki csalni akar, az a lövést is letagadja.
[Szerkesztve] -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Winner_hun #293 üzenetére
Láttam pár videót, még fegyverüket is elvette csávó (2-t fogott meg) és kikisérte őket...nemtom mire jó, sztem lőjjük szét
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Winner_hun #291 üzenetére
Lásd #276
Hogy miért nem játszik igazából ez a megoldás
Esetleg kikiséred, bár ez ritkán fordul elő, inkább csak versenyeken, ilyen helyekenmint itt is lesz ez, lőni fogtok mint állat, nem gondolva megadásra...
[Szerkesztve] -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Winner_hun #289 üzenetére
felesleges, ha 1X eltalálnak,elhiszed, hogy ez humánusabb megoldás
-
Gambit
őstag
válasz
Winner_hun #285 üzenetére
Nem ilyen egyszerű. A mi esetünkben pl. az volt, hogy Popeyék lőttek egy srácot egy fedezék mögött. Én körbementem, és feladattam a sráccal hátulról, majd elfoglaltam a fedezékét, és nyomultam volna tovább. Csak éppen Popey nem vette észre az akciómat, és amikor kidugtam a fejem, telibelőtte, mert azt hitte, még mindig a srác van ott. Amikor csak egy sisakos fejet látsz, elég nehéz megkülönböztetni.
[Szerkesztve] -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Winner_hun #285 üzenetére
És ez gondolod neki akadály? Annyira beleidegződött, ami megmozdul arra lőj elv, hogy rögtön lőtt...nem gondolkodottt, hogy én vagyok vagy az ukrán maffia..
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Winner_hun #281 üzenetére
Ált. az a ''Hé bazd*meg, veled vagyok'' mondattal szoktuk, tudatni, hogy mia pálya!
-
Gambit
őstag
válasz
Winner_hun #281 üzenetére
Friendly fire is számít, úgy sokkal életszerűbb. Erről a dologról Popey bővebben tudna mesélni, ugye Popey?!
[Szerkesztve] -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Winner_hun #278 üzenetére
két csapat, sztem megfelelőbb, hidd el, ha 3lenne elég nehéz lenne figyelni midenre. Még így is előfordul 2csapatnál, hogy saját csapattársadat akarod kilőni, vagy véletlen kiis lövöd.
Pályától függ mennyi az ideális létszám, mimost 9-9en voltunk, vol tahová kevés, volt ahová picit sok volt. Bár mondjuk itt ez ideális létszám volt. Csak pl. nagy épületben így nem volt értelme emeletnek, így azt nem is játszottuk, szvsz, elvesztünk volna benne. Itt mondjuk, meg Ikladon, sztem (bár ott még nem voltam) Olyan 15-15 az ideális létszám. Akkor pont jók vagyunk, ha ésszel játszunk, nem kell sorozni mint állat, meg nem is fogsz egy sarokban ülni és várni, hogy jöjjenek rád.
Nekem most volt olyan, amikor támadó-védőset nyomtunk, hogy pl. 10percen keresztül egy helyben ültem, és arra várta, hogy a támadók átkommandózzák magukat a vonalunkon. Persze nem sikerült nekik -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Winner_hun #275 üzenetére
Nem kell naon tisztogatni, mert vagy már kézzel letörlöd, vagy még lejön útközben.Meg nagyobb része szétfröccsen. Inkább mszkon, mikor kapsz egypár fejlövést, utánna azt lehet tisztogatni, mert nemlátsz ki rajta
Töltet változó, pl itt most mindenkinek lila volt, csak nekem meg Popeynek volt sárga, mert sajátttal mentünk, illetve Popey ott vett, de sárgát adtak. Igazából, ilyenkor teljesen mindegy. Bár sztem ez játszató helye válogatja, itt nem is igazán figyeltem erre. -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Winner_hun #270 üzenetére
játék függő, megegyezés kérdése. Játszottunk úgyis amit Popey mondott, de utánna inkább áttértünk arra, hogy minden és, kivéve fegyver. Meg az sem ér, ha eltalálnak, de nem pattan szét.
Nekem pl. volt oylan hogy belefutottam lövésbe, 2-3 haslövés, de semmi nyoma nem volt.Nagyok mondták menjek tovább, mert nincs festék folt
Kicsit fura, de végülis vmennyire jogos. FEsték találta tisztán látszik.
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Winner_hun #192 üzenetére
azt röppályán látod, h ha kezd lefele esniu túl korán, akkor gyenge, de sztem érzed, hogy mien.
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Winner_hun #192 üzenetére
Hát látod ezt meg nem mondom, nyilván csökken valamit a nyomás, de ezt inkább a helyszínen kérdezd a tulajtól
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Winner_hun #190 üzenetére
Akkor töltik ingyen. Lövés ügyben változó, nekem tavaly végigbírta a játékot (400 lövés), de volt akinek pl 100 után cserélni kellett. Mondjuk az nyilván nem volt frissen töltve.
Eső ügyben gondolom ha nagy eső van, akkro nem játszunk, ha csak szemerkél, akkor semmi gond. Tavaly is rákezdett a végén, de nem nagyon zavartattuk magunkat. Katonáknál sincs tűzszünet esőben
Hmm, szalonnázás? Erről eddig nem is hallottam, viszont elég jó ötlet! Lenyomnánk 2-3 meccset, aztán zaba -
djyuri
őstag
válasz
Winner_hun #141 üzenetére
Jön faterom is
Ő fog kivinni minket és nyomulunk majd....Ő volt katona is bőven,szal ki akarja próbálni
Ennyit olvasni nemtok.. Majd ha itt eldőlt,hogy mikor lesz,akkor étesíts...THX
De időben,mert faterom fodrász és tudnia kéne előre....
Ja meg jön a Márki is...(a fényképezős srác)(farcry-sniper)
[Szerkesztve] -
Kaoru
senior tag
válasz
Winner_hun #158 üzenetére
á szerintem mikor rájön, h itt kicsit hemperegni is kell meg piszkos is lesz az ember, meg megizzad gyorsan elővi azt a pár golyót és kész, egyébként meg nem kell félteni beöltözve emg meg sem lehet különböztetni a többiektől.
-
Kaoru
senior tag
válasz
Winner_hun #148 üzenetére
lehet anyám eljön 200 golyó erejéig, midnigis ki akarta próbálni, ha nem dolgozik jön és akkor még kocsival el is tud vinni
ez poén lol -
djyuri
őstag
válasz
Winner_hun #105 üzenetére
Beszélek Márkkal. Ő elég jó a Farcry-ben (sniper)....
Zolit nem mondom,mert túl nagy darab és igazságtalanságnak érezné..Még azt hinné,hogy valaki cheat-el
Új hozzászólás Aktív témák
- Akvarisztika
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- E-roller topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5070Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- IP és konferencia telefonok (Alcatel, POLYCOM)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest