Hirdetés
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stargazer
senior tag
Emberek, emberek!
Én egy olyan ember vaok aki naon komolyan érdeklődik a gáma iránt! Ez azt jelenti hogy vennénk páran haverokkal vagy paintball vagy airsoft fegyvereket. Ehhez szeretnék egy pár építő ötletet hallani. Nyomtunk egy gámát, nagyon teccett, és felbuzdultunk. felbuzdultunk hogy a gáma jó. jó testmozgás, izgi, minden. az árak már nem annyira jók. ez főleg buzdít minket hogy alter megoldást találjunk.
Azonban nagy gondban vagyunk mert nem lehet találni infot szinte semmiről. Jó lenne ha lenne egy olyan infoportál ahol tüzetesen leírják a hülyéknek is hogy mire kell figyelni. Teszem azt: vennénk airsoft fegyvereket, olcsó hozzá a töltény ez biztosan tudható, jóval olcsóbb mint paintballhoz. ezért nekünk ez lenne szimpatikusabb. nemtom hogy gond e hogy ebben a topicban (ami nem kimondottan airsoft topic) az airsoft-ot erőltetem, de remélem nem, és remélem hogy vannak páran akik értenek hozzá. kicsit zavar hogy 0,5J-os az összes fegyver függetlenül attol hogy elektromos, patronos vagy felhúzós. felhúzós nem játszik mert érthető okokból nem akarunk felhuzogatással foglalatoskodni a legnagyobb hentelés kellős közepette. patronoshoz patron mennyibe kerül? elektromos hogy működik? mi az a hop-up, mindig ezt hajtogatják. egy olyan paintball fegyver amivel mi nyomtunk pittmann custom 98 volt asszem mindenfelé vitt csak a legtöbbször arra nem amerre szerettük volna. így még nagyobb a pénzkidobás. és azért ahhoz képest nem is olyan olcsó ez a kis pittmann. ha jól láttam 55k körül van. tényleg ennyire drágák ezek a fegyverek? jó mondjuk paintball-al azért sem erőlködnénk mert a gázzal se akarunk bajlódni. macera. télleg e legjobban airsoft érdekel. olyan fegyver kéne ami valahol kompromisszum az ár, az egyszerűség, és a pontosság között. többfélét is vennénk ha van köztük érdemi külömbség. teszem azt ha az uzi valóban tud rövid sorozatot vagy lenne sniper puska, tehát ilyen értelemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest