- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
club1
veterán
válasz
RAiN91 #13753 üzenetére
Szerintem meg nem fogják megmondani, mert hivatalosan nincs közöd a készülékhez (legalább a tulajdonjogot igazolni kell tudni egy ilyen kérdéshez). Személyes ügyfélszolgálaton azért bepróbálkozhatsz mert lehet, hogy csak hűségidős a készülék, az eredeti tulaja meg miután eladta neked, nem fizette a havidíjakat (nem is értem miért).
És én a rendőrségre sem mennék a helyedben, mert nincs adásvételi a kezedben. Igaz, enyhítő körülménynek számít ha feladod magad (meg leadod a telefont), de miért jó ez neked? -
Prien
addikt
válasz
RAiN91 #13753 üzenetére
Szerintem meg tudják mondani a szolgáltatónál,hogy lopott-e.Bár állítólag a Telenor nem tilt készüléket, de lehet,hogy a lopás bejelentése után le lett tiltva... De ez csak az én tippem. Mindenesetre nem egy bizalomgerjesztő, amit eddig írtál.
Papírok nélkül venni telefont meg egyenesen kamikaze akció...
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Keychron K2 HE
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest