Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
dptrsk
addikt
válasz #79335424 #32039 üzenetére
Nem tudom hogy oldják meg, de elképzelhetőnek tartom, hogy ma 00:00-kor készült egy backup az adatforgalomrol, s azt majd ma 23:59 után töltik vissza. Aki közben elhasználja az adatot kap figyelmeztetést, csak ugye holnap reggelre visszaáll a tegnapi állapotra, s közben korlátozás sincs.
-
DarkByte
addikt
válasz #79335424 #32230 üzenetére
Igen, FDD-LTE, elírtam.
Én azért választottam egybe router-t mert nem volt kedvem a stick + router kompatibilitással malmozni. A múltban ezzel sem volt jó tapasztalatom. De most már látom hogy nem volt jó döntés a D-Link. Majd lehet meg is próbálok váltani csak kicsit meguntam most a legózást ezzel. Úgy jártam hogy a router megjött közel egy héttel előre (nem a Telenor-nál vettem, nem akartam sim lock-ot) mielőtt ki bírtam próbálni a célhelyen (nyilván jól lefedett helyen megnéztem hogy működik de a fene se gondolta hogy ilyen gyenge a rádiója) így már esélyem nem volt boltba visszavinni Elszenvedtem vele két hétvégét mire nagyjából stabil a kapcsolat. Szüleim használják és sajnos ők nem nagyon értenek hozzá, nyilván ha elmegy a net akkor kb. a ki/bekapcsolás szintjéig tudnak bármit kezdeni a router-el.
vatomi: nem tudom hogy csinálod, lehet hogy 4G-re gyorsabban feltalál mint 3G-re. Majd egyik hétvégén levideózom mennyit kínlódik. Szerintem az első percben még a modemet se kezdi el inicializálni, csak az ethernet portokat és WLan-t. A strength ikon csak azután kezd el villogni. Firmware van rajta egyébként frissítve, de gyárilag sem volt rajta túl régi.
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
-
Sayuar
senior tag
válasz #79335424 #32372 üzenetére
csak nehogy úgy járj mint én:
Első hét:
35 perc + 35 sms + 175 MB = 210 Ft
Második hét:
35 perc + 35 sms + 175 MB = 210 Ft
Harmadik hét:
45 perc + 45 sms + 225 MB = 270 Ft
Negyedik hét:
45 perc + 45 sms + 225 MB = 270 Ft
Ötödik hét:
60 perc + 60 sms + 300 MB = 360 Ft
Hatodik hét:
60 perc + 60 sms + 300 MB = 360 Ft
Hetedik hét:
90 perc + 90 sms + 450 MB = 540 Ft
Nyolcadik hét:
150 perc + 150 sms + 750 MB = 900 FtEkkor írtam nekik: hogy na-na. Jött a válasz: akkor egy ideig ne rendelj! És visszaáll kisebb csomagra. Azóta eltelt 5 hét, és nem állt vissza, vagyis továbbra is a 900 Ft-os heti jegyet kínálják. Annyi eszük nem volt, hogy rájöjjenek, a rugalmatlanságuk miatt az elmúlt 5 hétben más szolgáltatónál vettem netet?
Itt lett vége a kapcsolatomnak a telenorral. Sajnálom. -
Button
aktív tag
válasz #79335424 #32685 üzenetére
nincs szó semmilyen aggódásról
de ha valaminek az ára 40%-al felmegy mire eljutok a megrendelésig, az nekem nem szimpi, ennyihogy a csomag szar-e vagy sem az használat kérdése
nincs előfizetés, nem kell 30 naponta tölteni, a piacon hasonló sincs, szóval (nekem) nem lett volna szar -
wwenigma
Jómunkásember
válasz #79335424 #32710 üzenetére
Pont ez az hogy az ugyintezo a legjobban csinalta de te megis mint Telenor ertekeled...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz #79335424 #32713 üzenetére
Az ugyintezot ertekeled vele. Csak szolok.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Feri1977
senior tag
válasz #79335424 #32748 üzenetére
Ezt ne nekem mond, a hülye is tudja, de akárki él és mozog, ezt teszi, és mielött rám szólnál, az enyimét eleve függetlenül vettem, csak segíteni akartam a fórumtársnak, ennyi!
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
Feri1977
senior tag
válasz #79335424 #32750 üzenetére
Most miért kell ilyennek lenni? Leírtam a véleményem, ha nem tetszik, akkor ne olvasd! Körülöttem az összes ismerősöm telenoros vagy vodafone-os, és mind kifüggetlenítette valamelyik utcasarkon a telefonját, innen jött a szóhasználat, nyugodtan megnézheted az én telefonom, az független eleve, azaz én ilyet nem teszek!
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
DaveBishop
csendes tag
válasz #79335424 #32848 üzenetére
Érthető is... Mert alapjáraton nagyon sokan nem is tudnak arról, hogy áremelés lesz, mint ahogy én sem tudtam az előző előtt. Ezzel kieseik a jelenlegi előfizetők X%-a. A maradék nagy része aki meg tud róla, hogy lesz, az vagy nem tudja, hogy van lehetősége ebbe beleszólni, vagy pedig magasról tesz rá. Máris nagyon kicsi arányban maradnak azok, akik élnek az ÁSZF adta lehetőségeikkel, így a szolgáltató mindenképpen jól jár a csekély mennyiségű kedvezményekkel, ha az össz előfizetői létszámot nézzük.
És az, hogy ezt programozói szinten hogy érik el, teljesen lényegtelen, számtalan lehetőség adott hozzá és talán nem is ez a része a legfontosabb az egész históriának.
-
Feri1977
senior tag
válasz #79335424 #32889 üzenetére
1. Nem 4g-s a telefonom. 2. 3g-n is kéne jönnie 120 megabittel, amennyit a szabvány enged, hát nem értitek nem erről van szó? A szolgáltatók nem adják 2-3-4 megabitnél többnél! Akárkit ismerek, ennyivel jön nekik! Totál tök mindegy 3 vagy 4g-n vagy.
-
apaszka
veterán
válasz #79335424 #32897 üzenetére
Mór LTE nem elérhető ! Full térerő!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
nfsu17
veterán
válasz #79335424 #32897 üzenetére
én is megmértem.
szintén kártya.
4G-n nagyon magasról indul (kb 20-ról) és esik vissza.
feltöltés meg szintén magasról indul, és nagyon nehezen akar visszaesni, magasban akar maradni majdnem a végéig.
kár, hogy nem mindenkinek adott a 150/20, nem is értem.
aki akarja, kihasználja és még a végén vehet is plusz netet hozzá, amivel jól jár a T.
miért kell a kártyásokat ilyen módon diszkriminálni, azt nem tudom.az alsó 2 sor 3G, a felső 2 sor 4G.
-
tatabike
őstag
válasz #79335424 #33095 üzenetére
Amennyire Ő rá van kattanva arra, hogy minden lehetséges helyzetben bedobja a témát, Ti többiek meg ugyanúgy rá vagytok kattanva arra, hogy ha akár csak utal is a "külföldre", ráugrotok, és 3x-4x leírjátok ugyanazt. Ergo Ti 3-4x unalmasabbá teszitek a fórumot, ha nem tűnt volna fel... Engem legalábbis sokkal jobban zavar ez, mint az, hogy Ő gyakran emlegeti. Fel sem tűnne, ha Ti nem kezdenétek el egyből lekiabálni.
Ezen még nem gondolkodtatok el...?
[ Szerkesztve ]
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
Prien
addikt
válasz #79335424 #33095 üzenetére
Nem arról van szó, hogy ne lenne igaza, hanem arról, hogy akik követik a topikot, azok unják ezredszer is ugyanazt a műsort.
Elnézést, én is követem a topikot és nem unom. Tehát mások nevében nem muszáj nyilatkozni. Egyébként meg van görgetés, szelektálás, stb, szóval hagy döntsék el már a fórumozók ezeket. Ha én meg tudom oldani, hogy nem megyek falnak pár hozzászólástól, akkor másoknak is sikerülhet...talán.... Peace!
[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
-
tatabike
őstag
válasz #79335424 #33098 üzenetére
Azért ilyen éles párhuzamot sem kell vonni. Nem élet-halál kérdése az átlag usernek az internet elérés, meg az, hogy most x forinttal drágább, vagy x forinttal olcsóbb.
Minden, az anyagiakat akár csak érintőlegesen tárgyaló fórumban ezerszer is előkerülnek az EU-fizetések, meg a Kínából olcsóbb, meg hadd ne soroljam. Ennek az országnak a lakói kirívóan árérzékenyek, ez tény, és ennek meg is van(nak) az oka(i).
Szóval egymást gyepálni olyasmi miatt, amiről nagyrészt nem mi tehetünk, nincs értelme. Ugyanabban a pöcegödörben ugyanazt a szekeret húzzuk, mentalitástól függően nyilvánítunk erről véleményt, de akkor is egy oldalon vagyunk, szerencsére.
Aki túl érzékeny a témára, és némileg megragadt egy ponton, az igyekezzen elmozdulni, akit meg ez a "bekakadt lemez" nagyon zavar, próbálja terelni a témát olyan irányba, hogy segítse ezt az elmozdulást.
Egy a lényeg, ne hagyjuk, hogy a nevető harmadik azon szórakozzon, hogy az ő hülyesége miatt egymást marjuk.Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
tatabike
őstag
válasz #79335424 #33126 üzenetére
Általánosságban írtam. Akinek nem inge, ugye... Az első két mondatot szántam Neked. Azt meg majd kirázom a kisujjamból, hogy Te kamionozol, hol lakik a barátnőd és mi köt/nem köt az országhoz... Látom, vannak bajok...
Amúgy kamionszervizben melózok, inkább nem mennék bele a témába...[ Szerkesztve ]
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
tomp
félisten
válasz #79335424 #33366 üzenetére
Elég volt nekik a fapados is. Azaz idő, oldal. Amikor megállt az LTE-m még a bixet sem tudtam pingelni amit elmondtam nekik. Sőt annyira megpusztult az LTE, hogy ha hívtak akkor nem váltott át a telefon 3G-re. Nem érkezett meg a hálózati kérés sem.
Sayuar
A másik varázs szó azaz a mágikus négybetűs: NMHH
Én nem mondtam a kötbért. Csak egy ügyintézőt és egy technikust küldtem el melegebb éghajlatra. Szegény ügyintéző hölgyet a végén egy kicsit megsajnáltam mert el-el csuklott a hangja. De már meguntam akkor a dolgot. "pofátlanság és undorító amit művelnek. Ezt szolgáltatásnak nevezik?" Csak egy kis részlet a több perces veszekedésből. Miután sikerült a javítás pár nap elteltével szépen be is jelentettem a kötbér igényt. Fizettek mint a katonatiszt. :-D
Azóta máshogyan állnak hozzám. -
félisten
válasz #79335424 #33475 üzenetére
Ország keleti részén járok sokat, itt van, hogy a 3g-edge váltás is percekig tart, de a 4g is elég gyatra. Amikor bejött a dolog, hogy minden csomagban elérhető a 4G akkor hibátlan volt, de azóta nagyon gyatra. iphone 4S meg Lumia920 a teszt alanyok jelenleg, de volt már elég sok készülékem. A hívás minősége nagyon kritikán aluli tud lenni, a net is hiába írja ki, hogy 4G max térerő de lassú... pedig üzleti LTE csomag van korlátlan nettel.
-
club1
veterán
-
darvinya
titán
válasz #79335424 #33516 üzenetére
A gond ott van, hogy a jogszabály inkább egyoldalú kacifántos megfogalmazással szolgáltató felé.
Nézd ma itthon a szolgáltatás erősebb igénybe vevőnél, ezért nincs se kamat betétre, se normális hitel, stb.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
nfsu17
veterán
válasz #79335424 #33890 üzenetére
bár nem vagyok benne otthon, de ennek a mobiltelefonhoz vajmi kevés köze van, hogy kínai vagy német.
a telefonba beleteszed adott szolgáltató (mondjuk szlovák) sim kártyáját.
átjössz Mo-ra és itt használod 24/7/365
ez kimeríti, hogy nem csak utazásra használod.
vagy azt reméled, hogy nem veszik észre, hogy nem ott használod? -
Dolby
senior tag
válasz #79335424 #33890 üzenetére
Szerintem a Sim kártyára vonatkozik nem a telefonra. Ahol a sim-et kiadják/beregisztrálják, ott számít hazainak, de ha állandóan más országból használják azt előbb utóbb valamilyen módon szűrni fogják és valamilyen módon szankcionálni.
[ Szerkesztve ]
- Nyugalom, a hosszú élet ritka!
-
-
MODERÁTOR
-
nfsu17
veterán
válasz #79335424 #34010 üzenetére
nekem meg azért jobb a prakt.+net, mert ott a feltöltés után jár valamennyi net, ami nem évül el 30 nap után, hanem ott marad a köv. feltöltésig, amikor az új feltöltéssel hozzáadódik a korábbi adatmennyiséghez.
ha jól látom nálad csak max 30 napig van net, ha esetleg addig nem használod el, akkor bukó.
ha 30 naponta töltesz fel 3000 ft-ot, akkor nincs probléma.
a percdíj sem annyival olcsóbb, hogy nekem érdemes lenne számításba venni.
20 ft/perc már más tészta lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest