Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #97857 üzenetére
Így van, ez hülyeség. Ezért kellene feltüntetni, hogy az adott készülék mire képes. De, egy otthon netnél még ez is fölösleges, hiszen a szolgáltatónak minden infó a rendelkezésére áll ahhoz, hogy az adott helyhez ajánljon készüléket. Ahol 3CA van, oda 3CA képeset. Természetesen csak arra az időre, amíg nem változtat, hiszen azzal változnak a szolgáltatás feltételei is.
Itt az én példám. Pontosan tudom, hogy évek óta 30/10 -em van otthon és ez sok CA -s eszközzel sem változik. Tudomásul veszem, ezért fizetek egy sztem méltányos összeget és bár ugyanennyiért elméletileg lehetne akár 300/100 is, mégsem szoktam itt nyavajogni, hogy szemétmocsok Yettel. De, ha valamiért ez drasztikusan csökkenne, akkor már elégedetlen lennék. Sztem ez érthető reakció.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest