Hirdetés
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Sajnos tönkrement a Telenortól vásárolt Galaxy A40 telefonom. Első körben bevittem az Árkádban lévő Telenor üzletbe (Budapest), de ott nem tudtak segíteni, mert a jótállási jegy nem volt nálam, és amúgy sem abban az üzletben vásároltam, így nyomtatni sem tudnak. A Samsung üzletben szintén nem tudtak segíteni, mert kéne nekik egy számla (ez jogos). Vissza mentem a Telenorhoz, hogy tudunk-e számla másolatot nyomtatni, de erre természetesen nincs lehetőség, de elvileg a MyTelenoron fent van, onnan le tudom tölteni.
Itthon beléptem, de nincs fent semmilyen számla. Minden egyéb szerződést, részletfizetési megállapodást látok, de számlát nem.Amit kaptam Telenoros papírok, azok lent vannak vidéken valahol összepakolva a többi lent maradt cuccal. Leutazni a jelenlegi helyzetben nincs lehetőségem, édesanyám meg nem igazán tudná hogy mégis mit keressen.
Mit tudnék tenni ilyen helyzetben? Nem lehet a Telenortól valahogy egy másolatot kicsikarni a jótállási jegyről vagy a számláról?
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogász topic
- EAFC 25
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezetékes FEJhallgatók
- OpenWRT topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest