Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kimmuriel
aktív tag
Pannon szaküzlet, vagy viszonteladó?
Nemtom minek minősül a Bravotel Pannon...
Sosem értettem, a Partner/Bónusz programban vett telefon feltöltése miatt miért kell sírni? Nem kidobott pénz, előbb-utóbb úgyis felhasználásra kerül. Éppen a trükközők miatt van ez, gondolom.
És hogy mért kell sírni a Bónusz Program miatt? Engem nem a kötelező feltöltés zavar!!! De egy kicsit számolj már utána, ha veszek egy Samu X160-at Bónusz Programmal és rá kell töltenem még 3600 Ft-ot, akkor drágábban jövök ki, mintha mindenfajta hűségprogram nélkül tök új kártyás csomagban megvenném, ami MELLESLEG már tartalmazza a 3600 Ft lebeszélhetőséget! Csak akkor ugye változik a telószámom is... Úgyhogy marad az a megoldás, hogy megveszem djuice-szal, ledumálom róla a 3600 Ft-ot aztán hagyom kirohadni a kártyát és puff!, vissza a régi SIM-et... Csak ugye pont ezt a szarakodást akartam elkerülni, de úgy látszik nem lehet. Utálom avval zaklatni az ismerőseimet, hogy bocsi most két hónapig más a számom, aztán két hónap múlva meg szabadkozni, hogy visszaálltam a régi számomra, mostmár ismét azon vagyok elérhető. Gyakorlatilag az egész összeget a jónép tájékoztatására költhetem...
Nem tudom mért olyan rohadt nagy feladat nekik ugyanazért az összegért nem új SIM-et adni, hanem 3600 Ft-ot tölteni az egyenlegemre... Még jól is járnának vele, hiszen egy SIM-kártya 3600 Ft lebeszélhetőséggel 5900 Ft, így én ha csak ebből a feltöltést kérem, akkor marad nekik 5900-3600=2300 Ft-juk, plusz marad egy SIM-kártyájuk, amit másnak el tudnak adni!
De ha már itt van, nem az üzletben teszik az akkut a telefon mellé, hanem a gyártó csomagolja oda.
De helyben rakják bele a SIM-et és utána az aksit, én NEM FELBONTATLANUL kapom a készüléket! És hogy nem hiszed, hogy nem vettem ki azóta az aksit... Hiszed, nem hsized, így van és kész! Egyébként meg mért nem lehet elhinni? Mért cserélnék SIM-et, ha egyszer nem független a telefon?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Topton N100 (4mag,4szál) 1xDDR4, 1xNVME, 2x2.5Gbit LAN, SATA PORT HIBÁS GÉP
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Chanel Bleu De Chanel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest