Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• khorvat

senior tag

válasz jooker82 #15586 üzenetére

Ez jól példázza helyzetet, a végén a kiscsaj annyira sík volt hogy csak az írásban jelezze és benne van az ASZF-ben dumát tudta tolni, miközben a holnaptól lehet 6000Ft/perc a beszélgetés? -> nyílván lehet, szolgáltató egyoldalúan változtathat erre is de az előfizetőnek vannak napjai pontosan nem tudom de 8 vagy 15 nap hogyha ez számára hátrányos felmondja hűségét!
    Szal itt annyi történt küldtek SMS-t ASZF modosulásról ezt ha jól rémlik visszaszívták mondván bocsi téves majd újra kiküldtek egy SMS-t ezt kb. sokan már nem is vették komolyan gondolván újabb SPAM, majd a hab a tortán a havi számlák globálisan csúsztak augusztusban, hogy a "parasztoknak" ne legyen már ideje ugrálni a miért magas a számlám témakörben, hiszen a hátrányos változás miatti reppelési időből már bőven kicsúsztak!
    Ez emberek gusztusztalanul , de nagyon kivolt tervelve jah és mind ezt nyár közepén, hogy nyaraláson érjék a népet akár külföldön és ne tudjanak azonnal lépni!

Kvázi én se voltam eléggé résen nem tudtam szólni senkinek hogy mi fog változni meg ugye nyáron időm se volt rá, egyetlen mákom ahogy elnézem hogy az én zárt flottás díj csomagomat ez a 60%-40% felosztás szerencsére nem érintette! De több ismerős benyalta rendesen, érdemes lenne perközösséget alkotni a károsultaknak vhol hátha lehetne fogást, kibúvót találni!

Egy dolog biztos azonban ahogy jön az állami telekom cég a Telenyomor úgy fog eltünni vagy felvásárolódni, szal kitartás ezeknek már 2 évük sincs hátra szerintem:))))

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés