Hirdetés
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
alba-regia
üzenetére
Ezt terveztem, csak gondoltam hátha van vmi extra titkos pannon minta/nyomtatvány

-
alba-regia
aktív tag
válasz
Pttypang
üzenetére
Ptk: A meghatalmazás
222. § Képviseleti jogot - a törvényen, a hatósági rendelkezésen és az alapszabályon alapuló képviseleten felül - a képviselőhöz, a másik félhez vagy az érdekelt hatósághoz intézett nyilatkozattal (meghatalmazás) lehet létesíteni.
223. § (1) A meghatalmazáshoz olyan alakszerűségek szükségesek, amilyeneket jogszabály a meghatalmazás alapján kötendő szerződésre előír. Az általános meghatalmazás csak írásban érvényes.
(2) A meghatalmazás eltérő kikötés hiányában visszavonásig érvényes; visszavonása jóhiszemű harmadik személy irányában csak akkor hatályos, ha azt vele közölték. A visszavonás jogáról érvényesen nem lehet lemondani.
(3) A meghatalmazás bármelyik fél halálával megszűnik.Beírod gugliba, hogy meghatalmazás minta, és ha az alakszerűségek rendben vannak, az is jó lesz. Mivel nem kézzel írja a meghatalmazó, két tanú legyen a végén.
-
Tomaaasz
aktív tag
Hali!
Régen volt egy ilyen "legenda", hogy korlátlan a net a Telenornál.
Tapasztaltam is, nagyonnagy örömmel, de ma kapta az sms-t, hogy madafaka, elérted a korlátot, lassítunk. Hogy teljesen felfogjam, 3x küldték el az sms-t.
Javították a hibát?

-
válasz
Heimdallr75
üzenetére
(#16190) pnauser : Az üzletkötő saját hatáskörében bírálja el, tehát ő dönti el, hogy kéri-e, vagy nem? o.O
(#16188) Landsmann:
Én is az ászf-t böngésztem, mikor rájöttem a dologra.
Azért az kissé érdekessé teszi a telefonvásárlást, ha 15 helyett 25k-t kell leszurkolni hirtelen..
Itt akkor már számíthat, hogy esetleg egy több éves aktív kártyára aktiválnám az előfizut, és venném a telefont?
[Kvázi "megbízható" ügyfél vagyok]
-
Landsmann
addikt
válasz
Pttypang
üzenetére
Na, én is utána néztem. Valóban megköthető. Átnéztem az ÁSZF-et, amolyan egyenlő a nullával iromány. Mindössze annyit ír, hogy: A Szolgáltató által ilyen esetben kérhető forgalmi- és szerződéskötési előleg összege összesen legfeljebb bruttó 80.000,- Ft. DE hogy külön-külön mégis mennyi, azt bnem tagtlalják. (forgalmi és szerződés kötési előleg)
-
válasz
Pttypang
üzenetére
Megoldódott, nem néztem eléggé utána, már csak az érdekelne, ha 1 arcképes igazolvánnyal, és közüzemi számlával vásárlok előfizetéses csomaggal telefont, akkor mennyi a szerződéskötési előleg ?
[Galaxy mini 2 smarttarifa 2-vel ]
Valamint nem számít, ha a vásárló már több éve telenoros? -
Huha, gondolom már volt téma, de ez az akciós készülékekhez jogsi/útlevél kell a személyi mellé című történet gondolom nem kerülhető meg, csak ha szerzek vkit aki rendelkezik érvényes jogsival/útlevéllel, és átírattatom a nevemre a telót&előfizut miután megvette nekem, ugye?
[Eu országban kicsit furának tartom ezt az útleveles, mókát, de végülis érthető, hogy ezzel próbálják valamennyire megakadályozni, hogy a "kiccalád" halomra hordja a 0 ftos telókat az arabokhoz.. csak ezzel meg a normális vásárlókat szivatják meg.. ]
-
TiMoN
senior tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Nem használom a VoIP részét csak az üzenet küldést.
Felhívtam a Telenort és semmi korlátozásról nem tudnak. (vagy még nem hivatalos)
Okos tarifa 180 van. Aktív nem korlátozott.
Meg is mondtam a csávónak Én úgy gondolom fizetek a havi 180mb ért akkor arra használjam
az adatforgalmam amire szeretném. Egyetértett.
-
TiMoN
senior tag
válasz
Melack
üzenetére
Valószínűleg a Telenor állított be korlátozást mert nem tud kapcsolódni mobilneten, de wi-fi-n igen.
Eléggé morc leszek. Hívásra nem is de az üzenet küldés részét használtam.
Ott a facebook chat is ami ugyan az és az működik, hisz a facebook ingyenes is.De asszem felhívom a szolgáltatót és kap egy nagyon negatív érékelést.
-
kacsyx
aktív tag
Sziasztok!
Feltöltőkártyás csomagról szeretnék váltani előfizetésesre.
Melyik csomagot (akár más szolgáltató is jöhet) javasoljátok, ha:
-naponta 5 percnyi beszélgetést és fél tucat SMS-t kezdeményezek maximum
-böngésznék, emaileznék, GPS-t használnék, de a nap nagyobb részében ki tudom váltani wifivel (a GPS-t kivéve persze)
-nagyjából 3000 Ft-nál többet nem szeretnék fizetni havonta.Telenornál a Smarttarifa 2 csomagot néztem, ott még viszonylag normális percdíjak mellett van 250 Mb adatforgalom. A fentiekre elegendő ez az adatmennyiség?
(Tényleg nincs náluk amúgy semmilyen túlforgalmazási díj?)Köszi előre is!
-
darvinya
titán
Na végre van valami javulás a tegnap 23 óta tartó rendszer halállal.
Ez a korlátozás kész rémálom.
Már eljutottunk odáig, hogy nincs szolgáltatás ez idő alatt.Szép.
Gggggggrrrrrrrrrrrrr.

Üsz humanoid már csak félre rakta fejbeszélöjét, mert már nem tudott válaszolni a kérdesekre.
Hiperizé előfizetés, de a számomhoz nem lehet rendelni, mert az előfizetés Online (ami inkább most már egységes net, mint online) van csak.Itt egy törölt sorok tömkelege ami a fórum etikátjába ütközik.
-
Landsmann
addikt
Meg a másik dolog az, hogy nem lehet összehasonlítani azokat az ügyfeleket, akik a szerződést a jelentős változtatások előtt kötötték azokkal, akik utána. Mert ugye aki utána kötötte, azok azt átvizslatták és nekik úgy megfelel. Viszont akik előtte kötöttek szerződést, azok azért választották azt a tarifát amit, mert nekik az felelt meg. Namármost, ha ez gyökeresen megváltoztatásra kerül, akkor persze, hogy a régi előfizetők hőbörögni fognak. Az újak meg kussolnak, mert ők már a változások tudatában döntöttek a szerződés megkötéséről. Ők elégedettek voltak, persze hogy nem reklamáltak. Na ez a külömbség a két tábor között.
-
Prien
addikt
válasz
üzenetére
Én se szólnék egy rossz szót sem, ha nem a hűség-szerződéses ügyfelekkel b.sztak volna ki. Le lehetne lépni, megkeresni, ami nekem jó...De így...Ez mi? Még bő 7 hónap szívás...
Lehet,hogy le kell nyelni a békát, de azért hagy legyen már jogunk megvizsgáltatni ezeknek a módosításoknak a jogszerűségét.
Egyébként 90%-ban mi, az ügyfelek húzzuk a rövidebbet, ezt aláhúzom... -
törölt tag
válasz
lugosi
üzenetére
Nem a 16ezer hsz -ra gondoltam, hanem az utóbbi hetekre, hónapokra.
Azt próbáljátok már meg elfogadni, hogy sok embernek nincs baja a szolgáltatóval és azt, hogy a másik kettőnél sincs kolbászból a kerítés, illetve mindenkinek mások a preferenciái.
Nálam pl a piros szolgáltató a mai napig nem volt képes lefedettséget biztosítani (a számlákkal is többször volt probléma, megjelentek rajta rejtélyes összegek), csak az udvaron tudtam telefonálni egy nagyvárostól pár km -re, de a rohadt internetre verik a nyálukat minden reklámban. A magenta dettó. De nem hordtam le őket napi 5 hsz -ban, hanem megkerestem azt amit tudok használni, és ami számomra megfelelő.
Azon is érdemes elgondolkodni kicsit, hogy milyen az, aki idézem, "2 év alatt több mint 160 kérelmet nyújtott be a hatósághoz"... ügyfélszolgálatos koromban nálunk is volt egy ilyen illető, név szerint ismerte mindenki, de szerencsére a végén mindig ő húzta a rövidebbet, a legvégül még a szolgáltatást is sikerült neki felmondani azzal együtt, hogy fekete listára került mint már előtte a többi szolgáltatónál. -
bopeti98
őstag
válasz
Heimdallr75
üzenetére
A T-Mobile-os stick nem kékhalálozott pedgi az is rendesen felforrósodott torrent közben (ugye a sim is megolvadt) de kékhalál nem volt. Huawei E398U-1 Stick volt.
-
Foose
addikt
válasz
Melack
üzenetére
Mondjuk ebből a szempontból igazad van. Én is telenoros vagyok,de én wifin használtam,és nem volt gondom. Viszont akivel beszéltem,ő is wifin használta,és mint említettem volt hiba. Lehet hogy Viber probléma volt... Ilyen hiba (amit Te írsz) nálam pár napja volt,amikor a Vibernél csináltak valamit.
-
Melack
veterán
Kérdés: másnál sem megy a Viber, vagy csak nálam?
-
törölt tag
Neked is kekhalalozott? En azt hittem az 5 meteres USB hosszabbito miatt van. Nekem LTE-n nem igazan melegszik, inkabb DC-HSPA-n kemeny. Torony tolem kabe 200m-re van optikai betappal, 4MByte/s ejszaka siman megy. LTE cellak is mintha megjelentek volna de ez a masik T lesz, passz. Hodmezovassrhely.
-
tomp
félisten
Itthon én jeleztem a telenornak, hogy írják már bele a használati utasításba, hogy tartós használatnál felforrósodik. Nem tudom, hogy megtörtént e a beleírás, de megköszönték.
Aztán szembesültem bele, hogy egy 192kb/s-es rádió alatt is elkezdett forrósodni!!!!
A lemondás előtti 2-3napban már folyamatos kékhalált generált a modem. Szóval szépen károsodott...A szolgáltató felelőssége, hogy lassítanak e vagy sem. Több mint 1 éve nem lassítanak... Már kérdeztem egyszer, hogy mi van akkor ha többszörösen lépem túl a keretet. "Semmi!" Ennyit erről...
-
alba-regia
aktív tag
Na ne vicceljetek már! A modem rendeltetésszerűen volt használva. Gondolom az USB portba volt bedugva, nem a hálózati csatlakozóba, és az előírt hálózatra csatlakozott, és úgy történt az adatforgalmazás. Tudomásom szerint ehhez nem kell vízhűtés, valamint nincs előírva, hogy napi 2 percet lehetne használni, ill. hány GB adatot lehetne vele letölteni.
A másik dolog ettől elkülönül. Történetesen az, hogy a szolgáltató a letöltést az ÁSZF-nek megfelelően nem korlátozza, ill. az ügyfél ezt tudatosan vagy egyéb okból túllépte.
Egyszóval egy hulladék a modem, ami ráadásul balesetveszélyes. Egyébként a szolgáltatót is az előbbi kifejezés jellemzi a legjobban, de ez egy másik történet.
-
Varszegig
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Most azt állítod, hogy ha valaki letölt 14 nap alatt 650GB-ot, az nem rendeltetésszerű használat? Vazze, ez olyan, mintha azt mondanád, hogy (a hasonlatodnál maradva) a suzukival nem lehet az első héten 1500 km-t menni

(Mellesleg jegyezném meg hogy a mai autókban nem szokott lenni bejáratás már (na jó suzukit nem tudom
), így a példád még béna is.)Ugyan már. A modem arra van, hogy menjen a net. Ha nem lehet napi 50 GB-ot letölteni, akkor tessék beleírni a használatiba, hogy bocsi, de ha 49 GB-nál többet töltesz le, akkor szétolvad ez a szar
Amerikában beperelhető lett volna a szolgáltató, és nyertek volna tőle 1M USD-t, mert veszélyeztette a felhasználót, mi van ha megégeti a kis kezét?
-
wwenigma
Jómunkásember
-
tomp
félisten
válasz
alba-regia
üzenetére
Balesetveszélyes bizony! Meg is égettem a kezem...
-
alba-regia
aktív tag
tomp korábban panaszkodott arról, hogy melegszik a modem, és a Telenyomorékoknak is jelezte a hibát. Ezek a vackok másnál is produkáltak ilyen mértékű melegedést. Véleményem szerint nem lenne szabad Magyarországon forgalomba hozni olyan eszközöket, amelyek ilyen mértékben melegednek. Egyrészt a melegedés miatt nem valószínű, hogy kicsi az áramfelvétele, ami a notebookot megterheli, másrészt balesetveszélyes, mert mást is leégethet/leolvaszthat.
A korlátlan netért meg a szolgáltató a felelős. Személy szerint örülök neki, hogy sokan ki tudták ezeknél a nyomiknál használni ezt a szerencsétlenkedést. Nálam Székesfehérváron sokszor az EDGE is vérzett és szakadozott, ill. a telefonálás is állandóan szétkapcsolt a cellaváltások sikertelensége miatt (leszerelt adótornyok következtében).
Más: ma már a sokadik (5. vagy 6.) számhordozásomat utasította el a Telenyomor. De nem nyugszom, addig jelentgetem őket (vagy rosszabb esetben peres úton intézem), míg ki nem fizetik a kötbéreket és erre az időszakra a havidíjamat legalább. Az egyszerűsített számhordozással nekem ez a nyűg már egy hónapja tart (adatok stimmelnek, tartozás továbbra sincs).
-
tomp
félisten
Amikor előfizettem a tesztre, akkor a helyszínen kifizettem a 7990Ft-ot. 14napig használtam az előfizetést. Ez alatt 650GB volt a forgalmam. Lemondás után jött a számla. Fizessek még be 2512Ft-ot. Befizettem.
Megfőztem a modemet, megolvasztottam a SIM kártyát. 12.990Ft-os jóváírást adtak végül.

-
davenport
senior tag
válasz
alba-regia
üzenetére
Neked végül sikerült? Itt a 3. kísérlet sem jött össze. Kommunikáció 0.
A mai 4. számhordozási kísérletre annyit mondtak, hogy el sem indítják mert akkora káosz van, és majd jövő héten telefonálnak. Azaz csak összejön az 1 hónapos számhordozás. Csak közben meg az átadónál meglesz a 30 napos tartozás. A szám pedig sajnos továbbra is kellene egy Telenoros flottába már vagy 2 hete.
-
bopeti98
őstag
Úgy látom hogy ez a sűrű köd betett a Telenornak. Ahhoz hogy telefonálni tudjak az udvaron kell fagyoskodni mert a házba alig van térerő.
-
Prien
addikt
válasz
alba-regia
üzenetére
Nekem annyi csavar van a dologban, hogy az NMHH-tól már korábban kaptam e-mailt,hogy fizessek be 3000 ft-ot a vizsgálat megkezdéséhez,bla-bla-bla, de most kíváncsi leszek, ha a Fogyasztóvédelem küldi át az ügyet nekik, akkor is ugyanezt írják-e.

Nem akarok 3000 ft-ot befizetni, hogy kapjak egy semmitmondó választ, az az igazság. Viszont minden követ megmozgattam, amit lehetett.
Azt nem értem amúgy mellesleg, ha egyszer már meg lett állapítva, hogy jogszerűtlen volt az ÁSZF módosítás, akkor miért nem lehet kötelezni a Telenort az eredeti_szerződés szerinti_ állapotok visszaállítására...
-
tomp
félisten
14nap, 650GB, 7990Ft, 2512Ft, 4napon keresztül 50-60Mbit/s, leamortizált/megfőzött modem és SIM kártya, 12.990Ft
Ez a Hipernet 84 története röviden.
"Azok a régi szép idők"
Ha tudom, hogy mi lesz a lemondás után, talán nem is fizetettem volna elő a teszthez...
-
B1T3
addikt
Üdv!
Adott a djuice Combo tarifacsomag. A havidíja 1990 Ft, ebből 995 Ft beszélhető le, de nem lehet túllépni a havidíjat, szóval a 995 Ft lebeszélése után olyan, mint egy kártyás csomag, konkrétan fel is lehet/kell tölteni. Ha feltöltöm az egyenlegem, akkor az a pénz átvihető a következő hónapra, vagy az adott számlázási időszakban le kell beszélni, mert elvész?
(Már a djuice topikban is feltettem a kérdésemet, de ott nem igazán van forgalom, szóval itt hátha tud valaki válaszolni.)
-
Landsmann
addikt
válasz
petrelli86
üzenetére
Akkor nem tudsz mit kezdeni vele. Nekem szerencsére csak 3G-s hálózaton van ez a probléma. Ettől függetlenül lehet inkompatibilitás a telefonod és az új hálózat között. Nyugodj meg, a szolgáltató nem fogja törni magát hogy elhárítsa a hibát. Az én esetemben sem töri, pedig nem egyedi, mások is panaszkodtak itt.
-
válasz
lugosi
üzenetére
És ez azért is érdekes, mert amikor beindultak a fejlesztések, akkor nekünk is úgy tanították és a legelső kiépítések is úgy szóltak, hogy Budapest és Siófokig az M7-es mentén van már teljes lefedettség.
Ha meg már akkor megvolt, azóta mi változott? (Talán a 3G vacak ott is?)
Azt mondták, megszakadni, csak valami 200 feletti tempónál tud a hívás.
Szerintem, Te túl gyorsan hajtasz![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Valójában, szerintem ez is egy bevételnövelő trükk.
Több hívás, több pénz. -
ESP
őstag
válasz
petrelli86
üzenetére
6303-d csak GSM-t tud. Nem kezeli a 3G-t.
-
petrelli86
aktív tag
válasz
Landsmann
üzenetére
köszönöm a bőséges választ, de hol tudom ezt beállítani csak gsm-re? nokia 6303 telóm van, sztem ez nem is 3g-s, amúgymeg rohadtul nem értek hozzá, de ez valami adatátviteli sebesség nem? mi köze van ennek a hanghívásaimhoz?
mert én semmi másra nem használom csak telefonálásra.. -
Landsmann
addikt
válasz
alba-regia
üzenetére
Szerintem nem. Míg létezik az egyoldalú szerződésmódosítás intézménye, addig halott az egész. Egyébként a módosításokban benne van, hogy kötbér nélkül felmondható a szolgáltatás, ha úgy változik a szerződés, hogy azon pontját érinti a változás, ami miatt megkötötte az előfizető a szerződést. Mondok két példát. Mindkét esetben hűségszerződést feltételezünk.
1. Az ügyfél szerződést köt, mert kedvezőek a percdíjak. Vesz hozzá készüléket is.
2. Az ügyfél szerződést köt, mert készülékvásárlással egybe kötve jobbak a percdíjak mint készülék nélkül.
Mondjuk emelik a percdíjakat.
Az első esetben felbonthatná a szerződést, ha nem vett volna készüléket, hiszen a perdíjak nem függtek a készülékvásárálstól. De mivel kedvezményes áru (azért tudjak azt is mennyi az a kedvezmény) készüléket is vett, emiatt él a kötbéres felmondási lehetőség.
A második esetben kötbér nélkül mondhatná fel, hiszen a jobb percdíjakat csak úgy biztosította szsolgáltató, ha készüléket is vesz. Namármost, ha ennek ellenérer emelik a percdíjat, akkor kötbér nélkül bonthat szerződést.
De lássuk be, igen kicsi az esély arra, hogy a szolgáltatóval úgy lehessen szerződést kötni, hogy kötbér nélkül felmondható legyen a készülékes szerződéskötés. Egyszerűbb az eset, ahol készülék nincs a képben, csak tarifahűség. Na, ott felmondhatja, ha az előfizető kedvezményeit érinti az emelés. Magyarán hátrányosabb helyzetbe kerül mint szerződéskötéskor.
Én legalábbis így értelmezem a lehetőséget. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
alba-regia
üzenetére
Felmondhatoak ha a kedvezményedet érinti a modositas. A 60/40es szeletelés nem tudom mennyire esik ebbe a kategóriába, jogilag mi allja meg a helyét ami nem belemagyarázás.
lugosi: nem tudnak (és egyik sem akar) 100%-os lefedettséget nyujtani, azonkivul jelezted, hogy van egy pont magyarországon, ahol egyszer jartal es nem volt térerő?
-
alba-regia
aktív tag
válasz
Landsmann
üzenetére
Ezek szerint az ÁSZF módosítások miatt több értelme lenne egy pertársaságot létrehozni, és úgy támadni őket. Végülis már kaptak ezért az NMHH-tól egy bírságot és elmarasztalást. Lenne esélye az esetleges visszamenőleges kártalanításnak vagy egy olyan döntésnek, hogy az egyoldalú módosítások miatt a határozott idejű szerződések jogkövetkezmények nélkül felmondhatóak lennének???
-
davenport
senior tag
válasz
alba-regia
üzenetére
A kérelem illetékköteles, bejelentés nem.
-
Dyrtyho
őstag
Azért ez durva nem ? Egyik ismerösöm a facebookon írt a Telenor hivatalos oldalára, még pedig ezt :
"Kedves Telenor!
Mi közel 11 éve vagyunk Telenoros előfizetők és eddig nem volt panaszunk rátok.
Remélem ez így is marad a közeljövőben" -
Landsmann
addikt
Ja, de nem tudod miért nem kértek pénzt. AZ írásodat bejentésként kezelték, nem kérelemként. A bejelentés esetén a hatóság saját körben dönt arról, hogy indít eljárást, vagy sem. Valószínűleg nem egyedül voltál a problémával, volt több hasonlóm eset is, ugyanis ilyenkor szoktak hivatalból eljárást indítani. Ha egyedi az eset, gyakorlatilag nem foglalkoznak vele.
-
Landsmann
addikt
válasz
alba-regia
üzenetére
Ha elküldöd a NMHH-nak a levelet és leszurkolod a 3000 Ft-ot, akkor fogalkaoznak az ügyeddel. Kereken a 30. napon megkapod a semmitmondó választ, a 3000 Ft-ot benyelik.
Sőt, esetleg meg hosszabbítják újabb 30 nappal, aztán lehet, hogy nem is kapsz választ a végén. Nekem van függőben pár kérelmem, utóbb már az ügy meghosszabbításával sem bíbelődtek, de nem is küldtek semmit. A pénzt persze eltették. Ha valamilyen csoda folytán érdemben foglalkoznának az ügyeddel és igazat is adnának, akkor lenne esélyed arra, hogy a Telenort arra kötelezik, hogy az eljárási illetéket térítsék meg a számodra. 2 év alatt több mint 160 kérelmet nyújtottam be a hatósághoz. Az eredményességük viccesek és egyben elszomorítóak. Azt viszont elértem, hogy olvasgathják a blogomat.
-
tomp
félisten
válasz
alba-regia
üzenetére
Az NMHH oldalán le is van írva, hogy az eljárási díj 3ezer Ft.
Én írtam az NMHH-nak az ügyfélkapun de nem kértek pénzt. A végeredményt meg már tudjátok. 12.990Ft-os jóváírás.
-
ESP
őstag
Valakinek van valami infója hogy mikor lesz iphone kapható a telenornál?
T-s vagyok jelenleg, még...
-
alba-regia
aktív tag
Na nekem ma a sokadik (már nem tudom számolni) hívószámhordozásomat utasította el a telenyomor. A fogyasztóvédelemnek én is írtam, ugyanúgy kaptam ajánlott levelet, hogy átteszik az NMHH-hoz. NMHH is írt, hogy a formai követelményeknek megfelelően nyújtsam be (papír alapon vagy a nem működő ügyfélkapus rendszerükön keresztül), valamint fizessek 3.000 Ft eljárási illetéket. NOOORMÁLISAK?
Már az aránytalanul kevés 5M Ft bírság is irreális volt az egyoldalú ÁSZF módosítások kapcsán. Többszázmilliós vagy milliárdos hasznot hozott ez nekik, ha naponta kapna a Telenor ilyen bírságot, még azt is ki tudnák termelni a lehúzásból.
-
Prien
addikt
Ma jött ajánlott levélben a Fogyasztóvédelemtől egy hivatalos végzés,hogy a Telenor Ászf egyoldalú módosítással kapcsolatos panaszomat a Nemzeti Média- és Hírközlési hatósághoz, minden eddigi bekért papírokkal ÁTTESZI.
Na, kíváncsi leszek! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- HP EliteBook 650 G9 / i5-1245U / 32GB RAM / 512GB SSD / Garanciás / Hibátlan
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- USB Switch 2IN 4OUT KVM kapcsoló
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Minek erőltetik,ha nem megy???

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)