Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
Varszegig
üzenetére
annál kevésbé őskövületeket is képesek még GB-vel kiadni.
egyébként én sem értem ezt a parát, ha már vki aktívan használ egy okostelót tudhatná hogy a felsőmenüt lehúzza, és kikapcsolja az adatforgalmat, oszt jónapot, amikor kell meg bekapcsolja, nem szív le pénzt sem adatforgalmat ha az ember nem akarja.
az első bekapcsolás meg valóban végezhető sim nélkül is.
én az első androidos telómat (igaz a T-s) simmel együtt kapcsoltam be, net nem volt rajta alapból mert kártyás volt, és mégsem volt semmi gondom az első bekapcsolásnál a "kötelező köröket" továbbnyomkodtam és kész
-
-
Varszegig
veterán
Ez igaz, de:
1) Nem kell az apn-t elrontani, elég kikapcsolni a csomagkapcsolt adatforgalmat
2) Ha valakinek nincs belefoglalt adatforgalma, és nem akar ezzel szívni, akkor előbb ne tegye be a simet, állítsa be a wifit, és utána kezdje a setupot
3) Ami a legjobb, hogy ICS-től felfele már előbb van a wifi beállítás, és utána az netforgalom, azaz már az egész hercehurca megúszható egy manapság vett droidos telefonnal. (Kivéve azokat az őskövületeket, amikre még nincs ICS, és 0 ft-ért utánadvágják (pl. galaxy ace)). -
club1
veterán
válasz
Varszegig
üzenetére
Az a gond, hogy amikor először teszed be a kártyát, akkor van egy olyan időszak az android testre szabása közben, amíg akármit csinálsz, mobilnetet használ a telefon. Max. azt lehet tenni, hogy a testreszabásból kilépsz, és rögtön a beállításokba mész kilőni az apn-t. De az összes használati azzal indít, hogy kezd a telefon személyre szabásával...
Persze tudom, itt nem csak ez a forgalom a probléma. -
Varszegig
veterán
válasz
csabyka666
üzenetére
Minden androidos telefonon ki lehet.
-
válasz
flash-
üzenetére
Ezt a pénzt már sajnos nem fogod látni. Amikor vettem az N8-at (T-Mobile), akkor azt mondta a csaj, hogy ha akarom, ha nem, ő erre rá fogja tenni a legalapabb netcsomagot! (Igaz, csak 30 megás, de nincs túlforgalmazási díj, és még lassítva is tökéletes fórumozásra meg mailezésre.)
Ezt csak azért írtam le, mert valóban célszerű valami alap netcsomagot megvenni, még ha soha az életben nem is használod.
Egyébként, milyen már az, hogy egy telefonon nem lehet kikapcsolni a nethozzáférést?
-
flash-
veterán
tavaly vettem egy androidos telefont amihez akkor még nem értettem,és sajnos a mobilnet automatikus frissitések miatt töltögetett folyamatosan ezzel 50 ezer forintos számlát okozva.
én akkor azt kifizettem,de mostanában többször gondolkodok hogy el kéne mondanom nekik a panaszomat,lehet hogy visszafizetik? -
-
Melack
veterán
válasz
timea1991
üzenetére
Igen. Itt elérhető
-
timea1991
tag
praktikum +net kártyás csomag kapható még?
-
Vangelis
félisten
válasz
csabyka666
üzenetére
NAh látod milyen jó, hogy szóltam

-
Üdv!
A lottózás során elfogyott a vásárlási keretem, de még van a számlámon pénz. Ezt át lehet valahogy konvertálni, hogy ezt is felhasználhassam lottóra? Tapasztalat?
-
adamhun94
tag
válasz
darvinya
üzenetére
Tud. De nem az a lényeg, mert a galaxy s2-nek biztosan tudnia kell, ugyanis a jelenlegi sim kártyámon, ami szintén telenoros, azt is meg tudja osztani. De ha bele kerül az új, amivel ugye hívni nem lehet, a net sehogy sem működik. Én is gondoltam beállításokon, de nem tudom mit hogy kéne.
-
Landsmann
addikt
Hm, ez akár egy búcsúnak is beillik: "Ezt köszönjük Nektek!
Köszönjük a szép szavakat, a kommenteket, az észrevételeket, hogy szóltatok, ha valami jó vagy ha lehetne jobb! Köszönjük, dolgozunk tovább!
"
Múlt időben beszélnek, mintha ezzel vége is lenne az oldal eddigi ilyen jellegű működésének. -
Landsmann
addikt
Érdekes, a fércbúkos oldalukon csak hozzászólni lehet, témát indítani nem. Hát, ez is egyféle változata a cenzúrának.
Gondolom úgy voltak vele, legalább karácsonykor ne a szapulásról szóljanak a témák. Érdekes hozzáállás. Az igazság elhalgat(tat)ása nem kevésbé rossz mint a hazugság. -
-
nggabi
félisten
válasz
csabyka666
üzenetére
azért figyelj, nekem is 27-et ír a telenor online felhasználhatóságra, de ma már nem tudtam lebeszélni a maradék pénzt a kártyámról.

úgy látszik a naptárat nem nagyon ismerik

-
Vangelis
félisten
válasz
csabyka666
üzenetére
De szerintem van aki hazudik
Elírtam

-
-
Vangelis
félisten
válasz
csabyka666
üzenetére
De ha ötösöd lesz akkor egy sört!!!!!
-
válasz
csabyka666
üzenetére
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek, különösen azoknak, akikkel az elmúlt hónapokban esetleg vitatkoztam! Békés, nyugodt ünnepeket kívánok!
-
-
Vangelis
félisten
válasz
csabyka666
üzenetére
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
csabyka666
üzenetére
De. A Szerencsejatek zrt szamlajara.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Hohhó, a lottó nem is rossz ötlet! Esetleg sportfogadás? Azt is lehet, nem?!
MOD: áttölteni más számlájára - az nem megoldható?
-
DS39
nagyúr
válasz
csabyka666
üzenetére
töltsd fel 3000-rel, és lesz egy éved eladni. (vagy ellottózni róla a pénzt)
-
Vangelis
félisten
válasz
csabyka666
üzenetére
Lottózd el ! Nem tudom, hogy telenornál lehet e....
-
Hm, volt egy megérzésem, hogy ez lesz a sorsa. Sebaj, felhívok valami emeltdíjas számot!

De viccet félretéve, kell valakinek? Még el is cserélném, csak pénzzé tudjam tenni!
-
Landsmann
addikt
válasz
csabyka666
üzenetére
Ha nem telefonálod le, vagy nem töltesz rá, akkor bizony 29-e után a pénzt a Telenor lenyúlja és nem tudsz hívást indítani. Fogadni még egy ideig igen.
-
Melack
veterán
válasz
csabyka666
üzenetére
Lementeni sehogy sem tudod. Csak lebeszélni. Úgyhogy hajrá

-
Üdv!
Van egy Telenor-os SIM kártyám, ami december 29-én lejár. Van rajta kb 4500 forint, de nem használom, így feltölteni sem akarom. Kérdésem az lenne, hogy hogyan lehetne átmenteni/lementeni róla a pénzt?
A kártya egyébként eladó, ha valakit érdekelne! -
bulek
tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy tud-e valaki segíteni két kérdésben, mert a telenor honlapján nem igazán találtam rá választ. A tel. ügyfélszolgálat meg elérhetetlen...
Most adódna lehetőségem, hogy belépjek egy flottás díjcsomagba, de a T-nél még élő előfizetésem van, lehet-e a T-s előfizu megszüntetése (kb egy hónap múlva) után számot hordozni az új Telenoros számra?
Ha a Telenornál most csak sim kártyával kötök előfizetést, akkor későbbiekben van-e lehetőség új készüléket vennem hűségidős kedvezménnyel?Köszi a választ!
-
nggabi
félisten
ma kaptam a praktikum kártyámra egy smst h éjfélig töltsem fel ha fel akarom használni az egyenleget. telenor onlineon meg ez van:

-
Varszegig
veterán
válasz
grafikus17
üzenetére
Mindig 17 lesz. Telenor nem ismer törthónapot.
-
grafikus17
senior tag
Sziasztok!
November 17.-én vettem egy praktikumos telefont, és még ott a boltban aktiváltattam a klikk szolgáltatást. Azt szeretném megkérdezni, hogy az elszámolás milyen dátummal végzik.
Nov. 17.-től tört hónapot számolnak dec 1.-ig,és 1-től nézik a 100MB-ot, vagy mindig 17.-én lesz a forduló. -
adamhun94
tag
Sziasztok!
Kaptunk az internet szolgáltatótól egy telenor sim kártyát, amin van egy mobilnet előfizetés. A dolog működik, gépbe bedugva megy is rendesen. De én mobilon szeretném használni ezt. Mivel az S2 nem támogat 2 sim kártyát, így abba nem tudom belerakni, de amikor beleraktam a régi 5800-ba és ott próbáltam megosztani a netet, nem működött a dolog. Kipróbáltam az S2-nél is a dolgot és ott sem megy a dolog. Mi lehet a gond?
Nem lehet egy külön mobilnet-simkártyát mobilban használni? A net sem működik, tehát nem a megosztással van a gond.
Előre is köszi! -
club1
veterán
Ez alapján nem:
"Az időszaki díj levonásának sikertelensége esetén nincsen a tarifacsomag által biztosított belföldi adatforgalom és nincsen belföldi adatforgalmazási lehetőség sem, amennyiben Előfizető nem rendelkezik egyéb megrendelt adatszolgáltatással, melynek havidíja kiegyenlített." -
DS39
nagyúr
válasz
axioma
üzenetére
köszönöm.

egyébként ez a ciklusos dolog az egyetlen amit utálok a Telenorban, hatalmas lehúzás hogy egy szolgáltatás megrendelése nem attól a naptól indul és 30 naponként újul meg, hanem egy előzetesen meghatározott ciklusonként. (amikor anno T-ről váltottam djuice-ra rögtön beszoptam vele, szerencsére csak 500 Ft-os netre fizettem elő, de 5 nap múlva újra jött az sms, hogy újra vontak, na mondom mi az anyád...) -
axioma
veterán
Eloszor is egy honapot se adtak, masodszor meg arra a ciklusra vonatkozoan annak vegeig, de a kov. honapban megint ujra teljesul az a feltetel, hogy nem volt befizetve... tehat akar mondhatnad, hogy ha ugy ertelmezed szigoruan, hogy nem a levonasi hataridoig, hanem a tenyleges sikeres levonasig, akkor meg ezen a mondaton belul is ketfelekeppen van megfogalmazva, ujra a kedvezobbet kell alkalmazzak. (A mondatban nincs arrol szo, hogy "amennyiben most nem fizettel, de a mult honapban igen".)
-
axioma
veterán
válasz
Csaba1512
üzenetére
Akkor jo, viszont akkor nem tudom mire hivatkoznak... Pedig emiatt nem csak a mobilnetet nem tudjuk hasznalni (pont azert vettuk, hogy folyamatos - nem baj ha lassu - net legyen), hanem direkt ezert vettunk egy mobil hotspot-ot (fuggo persze), mert jobbnak tunt mint tobb eszkozhoz egyszerre megfelelo modemet illeszteni. Most az az eszkoz is felesleges, a netet meg egy tesco kartya szolgaltatja egy Nokia 6120-ban, annak a kijelzojenek mereteben... vicces elegge.
Szerk: Club1, na akkor ezert lehet, mert a reklamanyagokban csak a nekunk jo mondat van, de igen, valami ilyesmit idezgettek, amit a tiltasrol talaltal!
Viszont tudomasom szerint ha ket, egymasnak ellentmondo allitas van, akkor az ugyfel szamara kedvezobbet kell alkalmazni, es igy mar van mire hivatkoznom!Koszonom mindenkinek a segitseget, en egyelore a gyerekeknek segitek itt kozben ajandekot csomagolni meg a masik gepet rendbehozni, nem alltam neki intenziven foglalkozni vele, es megis megvan a megoldas!
Ha nagy leszek megha'la'lom
-
club1
veterán
válasz
axioma
üzenetére
Na ez alapján legyen valaki okos a kérdéssel kapcsolatban:
ÁSZF egyik része: "Az időszaki díj levonásának sikertelensége esetén nincsen a tarifacsomag által biztosított belföldi adatforgalom és nincsen belföldi adatforgalmazási lehetőség sem, amennyiben Előfizető nem rendelkezik egyéb megrendelt adatszolgáltatással, melynek havidíja kiegyenlített."
ÁSZF másik része: "Amennyiben az időszaki díjat a Telenor nem tudja levonni, illetve az időszaki díj sikeres levonása esetén a tarifacsomagban foglalt 100 MB belföldi adatforgalom elfogyott, és az Előfizető nem rendelkezik Mobil Internet szolgáltatáscsomaggal, úgy az előbbi esetben az időszaki díj levonásáig, az utóbbi esetben pedig a következő ciklusban történő időszaki díj levonásáig belföldi adatforgalmazás maximum 32/32 kbps le- és feltöltési sebességgel lehetséges."
-
Csaba1512
tag
válasz
axioma
üzenetére
Pedig neked van igazad mert a ASZF is ezt írja: "Amennyiben az időszaki díjat a Telenor nem tudja levonni, illetve az időszaki díj sikeres levonása esetén a tarifacsomagban foglalt 100 MB belföldi adatforgalom elfogyott, és az Előfizető nem rendelkezik Mobil Internet szolgáltatáscsomaggal, úgy az előbbi esetben az időszaki díj levonásáig, az utóbbi esetben pedig a következő ciklusban történő időszaki díj levonásáig belföldi adatforgalmazás maximum 32/32 kbps le- és feltöltési sebességgel lehetséges."
-
axioma
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Ugyfelszolgalat (amikor eppen olyan veszi fel) azt allitja, hogy kell a feltoltes hozza. Face elvbol sincs nekem...
En azt gyanitom, hogy nem a mi kartyankon van a hiba, hanem mindet igy allitottak be. Es me'g az is lehet, hogy az ASZF-ben mast irnak, de a weboldal es a szorolap meg az altalam leirtakat allitja. Igy ez a vasarlok megtevesztese lesz inkabb, felteve ha tenyleg mas van az ASZF-ben. Amugy tanulsagos, hogy az ugyintezok fele nekunk ad igazat es irja a panaszt, a masik fele meg allitja, hogy fel kell hozza toltve legyen. Tehat gyakorlatilag ok se tudjak, csak "erzesre" mondanak valamit... -
axioma
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Tevedes, mert azt is irtak, hogy ahol a muszaki lehetoseg megvan, ott garantaljak is a 32/32-t. Ehhez kepest elofizu szinten tiltas van, azt latja a kozpontos. Levelvaltasra 2 honapja nem valaszolnak. Eddig nem volt idom foglalkozni veluk, de majd most van par napom, egy utolsot probalkozok kozvetlen, aztan megy a felugyeleti szerveknek, ez a jellegebol adodoan elsosorban a Versenyhivatalnak.
-
axioma
veterán
A Control megvasarlasaval 1000 Ft (ha jol emlekszem) egyenleget kapsz, amibol egybol levonnak 800 Ft-ot, es ennyi, dobhatod a kartyat. Nem kotelezo, hanem opcios havidij van, vagy fizetsz vagy nem. Dobni azert kell, mert ha toltesz ra, az elso hogy leszippantja a 800-at, tehat olyat nem tudsz, hogy jo neked a dragabb havidij de telefonalsz majd 1 ev alatt 3e-nyit. (Raadasul akkor is ratriggerel, ha a ciklus utolso napja van, teljes havi dijat vonva...)
Sot, nem tartjak be azt sem, amit igertek (netre azt irtak, hogy ha nincs 800 akkor lassitva van, ehhez kepest tok kikapcsoltak). -
rgeorge
addikt
válasz
rgeorge
üzenetére
És végkifejlet: kértem egy visszahívást a Telenortól, azonnal hívtak is. De miközben kapcsoltak az illetékeshez, egy másik hívás is befutott, ahol elmesélték, hogy hibára futott a rendelés, és ezért nem kaptam meg. Azt, hogy mi volt ez a hiba, persze nem mondták el. Viszont holnap hozza a posta. Már csak az a szívás, hogy egész napra adtak meg időpontot, márpedig holnap nem leszek egy helyben, meg persze az ünnepek alatt sem, online rendeléskor még délelőtt vagy délután között is lehetett változtatni.
-
rgeorge
addikt
válasz
rgeorge
üzenetére
Új fejlemények: bementem az Astoria üzletbe. Egyrészt kiderült, hogy az nem "rendes" ügyfélszolgálat, csak a 1220. Tehát nem tudja megnézni, miért mondták le a megrendelést. Persze nála megrendelhettem volna, csak akkor bukom az 5% online kedvezményt. Következő lépésként fel fogom ismét hívni a 1220-t.
-
DS39
nagyúr
Telenoréknál most mi az álláspont, Praktikummal vásárolt készülék megy djuice-os SIM-mel, ugye?
csak mert vennék majd telót, de djuice-szal használnám, viszont a djuice oldaláról rendelve már nincs olyan kártyás opció ami ne lenne havidíjas, még az a korhatár nélküli Control is havi 800-at levon, én meg azt a SIM-et nem használnám, nem tölteném fel, így levonni sem tudnák, nem akarom hogy egy év múlva benyújtsák a számlát hogy nem tudták levonni a 800 Ft-jukat/hó, és fizessem ki utólag. vagy ez hogy van? -
Dyrtyho
őstag
A Brandmánia ma hajnali részében a Telenor Törökbálinti Székháza [link]

-
rgeorge
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
Egy hete adtam fel a rendelést, keddre kértem a szállítást. Kedden és szerdán is beszéltem a 1220-al, utánanézést és visszahívást ígértek, de nem hívtak. Szerdán este facebook-on üzentem, a többit korábban leírtam. A rendelést visszaigazoló automatikus email-en kívül semmilyen hivatalos értesítést sem kaptam. Meg sem tudom nézni a rendelésben megadott adatokat, hogy ott nincs-e hiba mondjuk a telefonszámban.
-
rgeorge
addikt
válasz
novake
üzenetére
Ez ma reggelig jó ötletnek bizonyult. Tegnap üzentek, hogy adjam meg a rendelésszámot, megtettem. Azóta egy üzenetre sem válaszolnak, viszont először tegnap délután a rendelésem státusza "kiszállítás alatt"-ra változott, ezután sem reagáltak a kérdéseimre, majd ma reggel azt látom, hogy a rendelésem "Lemondva (a Telenor által)". Azt hiszem, beballagok az Astoria üzletbe, hogy megmondják, mi a helyzet.
-
na akkor újra legytek okosak... Kaptam számlát, de... Alapból 2számlát vártam, egy telefonrészletet és egy havidíjat. Helyette kaptam egy telórészletet az is 1k val kevesebb mint kéne és ezt tetézi az, hogy látom a havit, de nem a számlák hanem a díjcsomag adatoknál és az is 1kval karcsúbb mint kéne.
-
dashed
senior tag
Sziasztok
Kerdes, vennek egy telefont praktikum, tehat nem elofizus kartyaval.
Fuggetlenithetem egybol a szolgaltatoval a telefont?
Vodas kartyaval lenne hasznalva.Ha igen, tudja valaki mennyiert fuggetlenitenek?
Koszonom

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)