- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
snooze
veterán
sziasztok!
telenor online ezt mutatja most..ez azt jelenti,hogy nem léptem át a lebeszélhetö keretemet?másik elöfizunál meg brutto 20ft van..köszi! -
pit stop
addikt
válasz
Shkiz0 #14579 üzenetére
Központnak jobban kell tudnia mint egy viszonteladónak. Gondolom Telenornál is rögzítik beszélgetést, tehát meg kell lennie s mivel úgy tájékoztattak azt meg kéne kapnod. De mindez lehet hogy nem kevés idő úgyhogy függetlennel jobban jársz valószínû (akár későbbi eladásnál is).
-
Nem téma, mert mint mondtam ha nagyon úgy van megtudom venni az egyik nagykernél is és ott baromi olcsón kapom meg. Csupán úgy voltam hogy miért fizessek valamit egybe, ha lehet részletbe is, és mindezért nem számolnak fel semmit.
Mindenesetre azért majd megírom mire jutottam. -
BéHGT
senior tag
válasz
bopeti98 #14577 üzenetére
A Hipernet lefedettsége sem olyan rossz kép alapján. És ahogy látom, Nagyatádon van Hipernet, ami ugye Somogy megye, és panaszkodtak rá, hogy ott próbáljam ki.
Itthon (Óbudán) nagyon csúnyán megeszi az 5-ös Hipernet a Voda mobilnetemet, pedig a jel szerint jobb a vétel a vodának, mégis olyan tetűlassan tölti be az oldalakat, hogy már undorító kivárni. De tényleg, 2 hét múlva összehasonlítom, és hozom a képet.
Amúgy én sem szeretem a Telenort, tavaly óta, amikor is elkezdték nyomni ezt a fejlesztést, és csomószor nem értek el... Akkor vissza is mondtam az előfizetésemet, de a net bevált, azt meghagytam. -
BéHGT
senior tag
válasz
A Hipernet lefedettsége sem olyan rossz kép alapján. És ahogy látom, Nagyatádon van Hipernet, ami ugye Somogy megye, és panaszkodtak rá, hogy ott próbáljam ki.
Itthon (Óbudán) nagyon csúnyán megeszi az 5-ös Hipernet a Voda mobilnetemet, pedig a jel szerint jobb a vétel a vodának, mégis olyan tetűlassan tölti be az oldalakat, hogy már undorító kivárni. De tényleg, 2 hét múlva összehasonlítom, és hozom a képet.
Amúgy én sem szeretem a Telenort, tavaly óta, amikor is elkezdték nyomni ezt a fejlesztést, és csomószor nem értek el... Akkor vissza is mondtam az előfizetésemet, de a net bevált, azt meghagytam. -
BéHGT
senior tag
válasz
BéHGT
senior tag
válasz
BéHGT
senior tag
válasz
BéHGT
senior tag
válasz
Sziasztok
Lenne itt egy érdekes story, amit szeretnék elmesélni, és hátha valaki megtudja erősíteni, vagy cáfolni.
Szóval a történet ott kezdődik, hogy vettem még több mint 2 éve egy Spica-t, ami köszöni szépen azóta is üzemel, de sajnos kicsit eljárt hardveresen felette az idő, és a munkámhoz már kevésnek bizonyul. Azt kell még tudni, hogy DPI-s csomagom van, amit a világ összes kincséért sem cserélnék le
Amikor ezt a csomagot "kaptam" akkor volt telefonom, így akkor készüléket nem vettem. Aztán lejárt a 2 év hűség, és bónusz program keretein belül gondoltam veszek egy telót. Ekkor esett a választás a Spica-ra. Akkor nem volt semmi fennakadás, megvettem a telót, aláírtam még 2 évet, és mivel SIM-et se kértem még jóvá is írtak 2500 Ft-ot, a következő számlánál, illetve még kaptam valami 1500 forint kedvezményt is az addigi beszélgetéseim után.
Szóval ahogy említettem, elavult a vas, és egyre jobban idegesít hogy néha már egy egyszerű görgetésnél, vagy számbeírásnál is akad (jó mondjuk eléggé tele van olyan dolgokkal, ami másnak fos, nekem viszont nélkülözhetetlen. tehát másnak alap dolgokra még talán elég lenne most is, és nem akadna össze vissza)
Így úgy döntöttem hogy mivel pozítív tapasztalatom volt a készülékkel, és magával a márkával is, a következő készülék is Samsung lesz, mégpedig egy SIII.
Nézelődtem össze vissza, hol tudnám a legolcsóbban megvenni. 2 Lehetőség maradt, a munkám miatt az egyik egy nagyker ahol gyárilag kártyafüggetlenül van, vagy pedig a Telenornál. Árban 10k az előny a nagykernek, viszont ott egy összegbe kell kifizetni, amíg a Telenornál van kamatmentes részlet is. Félreértés ne essék, ha akarnám akár most is meg tudnám venni egyben, de mivel említettem, hogy ezt DPI díjcsomagot nem tervezem cserélni, és mivel így a +2 év aláírása sem okoz gondot, és ott a részletfizetés lehetősége elgondolkoztam azon hogy mégis a Telenornál veszem, annak ellenére hogy a végösszeg itt 10K-val hosszabb lesz.A helyi boltot nem tudtam elérni, így egy pár km-el messzebb lévőt hívtam, ahol is érdeklődtem a részletfizetés feltételeiről.
Felvázoltam a srácnak, hogy DPI-s vagyok, semmilyen körülmények között nem akarok és fogok csomagot váltani, csupán egy készülékre lenne szükségem, részletfizetéssel.
Azt mondta semmi akadálya, be kell csengetni ~56k-t majd havi ~7K 12 hónapon keresztül. (Kp-ra 139 990 lenne)Na mondom ez így tökre OK, akkor ha lesz időm elslattyogok a helyi üzletbe és megveszem. Jövő héten tervezem venni a telőt, és mivel vidéki vagyok, itt nem feltétlen szokás tartani prémium kategóriás telefont raklapszám, gondoltam azért ma mégis csak bemegyek, és rákérdek, hogy van e belőle, esetleg le kell hozatni nekik, mert amennyiben igen jó lenne ha nem kéne heteket várni arra is.
Itt is felvázoltam, hogy mit szeretnék, mire közölte velem az eladó, hogy hát ez nem fog menni, mert hogy mint meglévő ügyfél nem vehetek SIII-at, részletre (!) csak ha kp-ba kifizetem. Itt megjegyezném, hogy szó sem esett arról, hogy egyáltalán megadnák e kamatmentes hitelt vagy sem, szóval nem emiatt mondta az eladó a fenti mondatot.
Majd kicsi faggatózás után elárulta azt is, hogy amennyiben új előfizetést vásárolnék, akkor no problem, lehet részletre is. Majd közöltem vele, hogy, telefonon meg azt mondták semmi akadálya annak amit szeretnék, amire az volt a válasz, hogy akkor félretájékozottak. Ekkor mondtam neki, hogy de az ottani srácnak a vonal túlvégén is elmondtam, hogy mit szeretnék, tehát tudta hogy mit akarok. Erre azt mondta, hogy hát de higgyem el neki, hogy nem így van, és hogy a másik srác biztosan csak le akart rázni
Na itt láttam, hogy nincs kivel beszélni és megköszöntem a fáradalmait, és sarkon fordultam és eljöttem.Fel szerettem volna hívni a 1220-at is de majd 10p próbálkozás után végül feladtam a harcot. Szóval most nagyon kíváncsi lennék akkor végül, hogy mi is a helyzet.
Mert mint mondtam, ha akarom akár kp-ra is megveszem bármikor, de ha meg valóban nem lehet részletre megvenni, és nem tüntetik fel sehol, akkor ezt egy gusztustalan húzásnak tartom a Telenortól. -
Core2duo6600
veterán
Lézeik olyan, hog ahol azt írja ki a c5-03, hogy 3,5 g ott jobb a hanghvás minősége ?
-
bopeti98
őstag
válasz
Dave1984 #14576 üzenetére
Mondjuk a Telenornak egész jó az Edge hálózata:
De bárhogy is nézzük a Vodának van a legjobb lefedettsége itt M.o-m. Most az hogy az országban van 2-3 olyan hely ahol nincs Voda de Telenor van az semmit sem jelent. Országos szinten akkor is a Vodának a legjobb a lefedettsége.
Szerk: Bocsi, az a fenti kép egy kicsit belassítja a gépet
-
Dave1984
őstag
válasz
bopeti98 #14574 üzenetére
Drága T-nyominak tolna megyében szinte mindenhol csak GPRS hálózata van.Szekszárdon (ha nem 3g hálón akarod használni a telód,mert mondjuk gyorsabban merül)akkor GPRR-EDGE között ugrál!
Egyébként amég le nem szedték a T-Mobile oldalról az EDGE lefedettségi térképet látható volt,h. kb csak az ország 70%-án van EDGE.Ebböl a szempontból is utolsó helyen áll a T-Mobile. -
-
bopeti98
őstag
Akkora jelentősége nincs annak a 2%-nak. Mondhatni hogy kb egyforma a 3G a két szolgáltatónak de viszont a T-Mobilnak nagyobb az Edge hálózata. Azaz a T-Mobilnál nincs olyan(vagy csak kevés helyen) hogy elmegy teljesen a térerő vagy átvált GPRS-re de a Telenornál nekem már volt ilyen nem egyszer.
-
BéHGT
senior tag
Elég sokat vagyok Nagyatádon, Böhönyén és Nagykanizsán, ott még nem mértem, de nem panaszkodom ott sem. 2 hét múlva leszek ott legközelebb, majd mérek onnan is.
Amúgy itt Óbudán egy picivel gyorsabb csak a Hipernet, mint a Voda, tehát nincs jelentősége. Annyi, hogy a Vodanetem 6GB, és azért az elég hamar elfogy sima böngészéssel is, nem úgy, mint a Hipernél ugye... Még jó, hogy itthon van diginetem, azért kicsit más az.(#14554) Core2duo6600: T-t nem mértem, az csak sima mobilnetem van a MM díjcsomagba, lehet majd mérek azzal is egyet.
Ez most akkor igaz?!
Mert ez alapján azért a Telenor még "veri" a T-t majdnem 2 %-al... -
spinkler
tag
Sziasztok! Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy van egy Defy+ telefonom és Nyíregyházán nem tudok vele internetezni, mert ha bekapcsolom a netet és van egy kis szerencsém max 2 percig be jönnek az oldalak utána nem, csak ha ismét kapcsolgatok és szerencsém van. sem 2G, sem 3G-n nem megy... Tegnap volt egy kis elintézni valóm 80km-el arrébb, vidéken, ahol szintén van 3G is, ott normálisan működött. Mi lehet a gond?
-
bopeti98
őstag
Amúgy igen, itt az Alföldön ha kimegyek egy tanyára a Telenornál nyoma sincs a 3G-nek viszont a Vodának van 2-3 csíkos 3G-je szinte mindenhol itt az Alföldön. (Pontosabban Dél-Alföldön és Békés megyében).
(#14554) Core2duo6600 50-60%-os HSPA jelszinttel a T-Mobile:
Itt ahol mértem a T-Mobile-t csak Voda és ugye T-Mobile 3G van, a Telenornak csak EDGE -
-
BéHGT
senior tag
Kis összehasonlítás, félig off.
Hipernet 5, 3-as jellel:
És vodafone mobilnet, 4-es jellel:
Mind a kettő Huawei modem. -
tomp
félisten
Ha jól tudom, ez eddig sem volt benne, mert ez egy "ajándék". Ha nem írsz alá 2év húséget, akkor nincs 100GB!
"A tarifacsomagok Telenor hűség nélkül, illetve 1 éves hűséggel is elérhetőek, ebben az esetben az akciós havidíj nem kérhető, az e-mailezés és böngészés nem korlátlan, hanem a havidíjba foglalt adatforgalmi keret terhére biztosítjuk, nem vehető igénybe a 100 GB extra éjszakai adatforgalmi kvóta..." -
sifarr
senior tag
válasz
Landsmann #14544 üzenetére
Az lenne az exkluzív, ha egy másodperc alapú csomaggal jönnének ki, aminek havidíját minden irányba le lehet beszélni. A havidíja 2000-3000 Ft között lenne. Na, az ütős lenne.
Meg fogsz lepődni, de lesz! Nem is kell sokat várni, karácsonyig bevezetik.
Havidíjat jól lőtted be. A lebeszélhetőséget is. Ráadásul kapcsolási díj nem lesz benne.
A dumadíj pedig fantasztikus lesz: hálón belül 1, hálón kívül 2 Ft/s. -
Landsmann
addikt
Az lenne az exkluzív, ha egy másodperc alapú csomaggal jönnének ki, aminek havidíját minden irányba le lehet beszélni. A havidíja 2000-3000 Ft között lenne. Na, az ütős lenne.
-
turbobusa
senior tag
Inkább kihagyom akkor az előfizut Telenornál, maradok az eddigi szolgáltatónál.
-
csab2
veterán
Ti mit tudtok erről: 18 millió ok az ünneplésre?
-
Landsmann
addikt
válasz
polonic #14536 üzenetére
Én is éppen azt néztem, ennyi sz@r tarifacsomagot összeválogatni szép teljesítmény. Azért némi trükközésra adhat okot, hogy az egiknél azt írták, hogy belföldi hálózaton belül teljes egészében lebeszélhető ahavidíj. Ugye ez nem azt akarja jelenteni, hogy hálón kívülre meg semmit, azt egyből számlázzák?
-
polonic
félisten
Ezek az új tarifák. . .
Vicc az egész. Le kéne lépni innen a telenortól, csak nem tudok. -
Csaba1512
tag
A régi okostarifák szeptember 30-ig megrendelhetőek.
-
turbobusa
senior tag
válasz
Melack #14530 üzenetére
Olyan szakzsargon kifejezésekkel írják le a változásra vonatkozó dolgokat, hogy nem elég egyszer elolvasnom, főleg hogy nem vagyok ügyfél, így még idegtépőbb.
Smart-ot nem is adnak a mobilhoz amit néztem. Okostarifa se lesz már korlátlan, akkor így lehet felejtős a dolog... -
Csaba1512
tag
Továbbá a kékszám már nem számít bele a lebeszélhető percekbe. A böngészés továbbra is 1 Mbit/s letöltési és 256 kbit/s lesz. A klasszik 1 csomagnál pedig csak hálózaton belül beszélhető le. A többi klassziknál marad a 60-40%.
turbobusa: A korlátlan böngészés csak Smarttarifa 3-tól és felette lesz (5290 FT)
-
Prien
addikt
-
Csaba1512
tag
Az új tarifák már szeptember 1.-től elérhetőek. Mivel a 09.01.-től érvényes díjszabásban is benne vannak.
-
turbobusa
senior tag
Szervizháttere milyen a Telenor-nak? Nekem volt egy kisebb szoftveresen bajom a konkurensnél és rögtön második alkalomra kaptam egy új készüléket, két hét alatt lezajlott ez és még kaptam cserekészüléket is.
-
Frenky25
tag
Már fent vannak az új tarifacsomagok.
Klasszik és Smarttarifa az új csomagok nevei.
[link] -
Csaba1512
tag
Hamarosan új tarifacsomagok érkeznek a telenornál. Új ÁSZF és díjszabás szeptember 30.-tól.
"Fenti dátumtól Szolgáltató az Alaptarifa 1, Alaptarifa 2, Alaptarifa 3, Alaptarifa
5, Alaptarifa 8, Alaptarifa 12, Alaptarifa 21, Okos Mini, Okostarifa 90,
Okostarifa 180, Okostarifa 360, Okostarifa 600, Okostarifa 1000 tarifacsomagok
értékesítését lezárja. Fenti időponttól ezen tarifacsomagokra váltani,
áttérni sem lehetséges. Azon Előfizetők számára, akik ezen tarifacsomagok
valamelyikével rendelkeznek, ezek továbbra is elérhetők a mindenkori
ÁSZF-ben meghatározott feltételek szerint." -
Vangelis
félisten
válasz
nightshadow #14511 üzenetére
muhahhaaahhhaaa.
Ezt komolyan is vették ezért jóval több sarcot róttak ki ránk.
A telenyomor főleg.
Hajrá Magyarország!
-
nightshadow
veterán
Orommel honoraltam (realisan termeszetesen) az adott pontszamokban, hogy a telefonado tobbszorose lett a plusz fizetendonk...
Nem értem, miről beszélsz
: "A távközlési adót nem a telefonáló emberek fizetik majd, hanem a szolgáltatást nyújtó telekommunikációs cégek; "ez most az ő adójuk, ez most az ő terhük" - mondta a Fidesz szóvivője, miután a parlament döntött a hívásonként és megkezdett percenként kétforintos telefonadó bevezetéséről."
-
bopeti98
őstag
válasz
brown26 #14505 üzenetére
Itt a békéscsabai ügyfélszolgálaton egy ügyintéző. Jelenleg le van korlátozva a net mert túlhasználtam de azt mondta hogy ciklus végén már 5-6Mbit körül lesz a sebesség. Aztán kitudja mi igaz ebből
De én megvagyok 1Mbit-tel is. Legalább nem fog el olyan gyorsan az a 180MB. Nekem erre az 1 évre míg tart a hűség az is elég hogy tudjanak számlázni és azt adják ami a honlapon is van. Magyarán a korlátlan böngészés legyen is korlátlan és a 180 percet letudjam beszélni normálisan.
-
asdf_
veterán
Neha szoktam valaszolni telefonos piackutatos kerdesekre, ma epp mobilszolgaltatokkal kapcsolatosan tettek ezt. Orommel honoraltam (realisan termeszetesen) az adott pontszamokban, hogy a telefonado tobbszorose lett a plusz fizetendonk...
-
Qru
MODERÁTOR
Ha banki átutalással kell kiegyenlítenem a számlám (elektronikus számla), akkor mindegy, hogy a direkt neten keresztül vagy atm-en keresztül kezdeményezem a tranzakciót, ugye?
-
bopeti98
őstag
Régi szép idők: [link]
-
Dyrtyho
őstag
Légyszives árulja már el nekem azt valaki, hogy tegnap amikor feltöltöttem a telómat 3000ft-tal, akkor miért csak 2999ftot írtak jóvá és miért csak 96,7mb mobilnetet adtak ? Mert legutóbb amikor 3000fttal töltöttem fel a kártyámat, akkor még 100mb adatforgalmam volt....Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows Insider Program
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Alkoholista nevelde
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Trollok komolyan
- Metal topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával