Legfrissebb anyagok
LOGOUT.hu témák
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Internet fejlesztés országosan!
- Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzozo
senior tag
Sziasztok, aki mostanában tett le Goethe B2 németet, meg tudná osztani a tapasztalatait? Mire mentek rá a vizsgán, miből érdemes készülni? Gondolom covidos / karanténos téma csak adja magát...?
Jó 20 éve szereztem már magyar "rigó utcai" középszintű nyelvvizsgát, de azt nem fogadják el ahhoz, amire szükségem van. Nyilván 20 év alatt el is felejtettem a nyelvet, hiába élek Németországban, angolul dolgozom. De azért boldogulok a mindennapokban németül is. Szóval innen kéne felhoznom magam újra egy B2 szintre.
Minta tesztsorokat a Goethe oldalán megtaláltam, kezdésnek jó. Nyelvtant szándékozom újra átvenni, illetve sablon szövegeket betanulni. Egyéb javaslat?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konteó topic
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dell Latitude 5491 27% 14" FHD IPS érintő i5-8400H 16GB DDR4 256GB gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 7591 2in1: i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG monitorok
- Bomba ár! Dell Inspiron 7391 2in1: i7-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest