Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Throme
    veterán

Én digitális formában fizettem elő elmúlt kb 2 évben, előtte vettem az újságot, csak az foglalja a helyet.
    Sztem jó olvasgatni, de hamarabb kapsz hírt a neten az újdonságokról.
    Vannak benne sztem hasznos cikkek. Elmélettel is foglalkoznak meg - akit érint - ps használatban is segítenek. Ezekhez hozzáférhetsz könyvekben vagy a neten.
    Én már nem fogom járatni. Előtörtek a mobiltelefonos cikkek, meg kompakt gépleírások, valamint van benne milc is. Persze arról írnak ahol nagyobb a mozgolódás. A dslr picit talán háttérbe is szorult, de lehet csak rosszul látom.
    Egy-egy fotós munkásságával is megismertetnek. Van amiben én nem látom a művészetet (pl volt egy csóka aki rendre a homályos képek készítésében látja az önmegvalósítás lehetőségét, csak én vok műveletlen, hogy számomra egy kalap szar az egész :B ), viszont vannak igazán érdekes fotók. Persze erre is el lehet mondani, hogy ott a net, minden megtalálható ott is...
    Van egy jó régi ingyenesen letölthető számuk kóstolónak. Ezt valahol az oldalukon megtalálhatod, letöltöd és nagyjából képet kapsz milyen is ez.
    Mint nyomtatott sajtó kissé válságban vannak és idén már csökkentett lapszámmal jelennek meg.

Másik lehetőség még az online és ingyenes Természetfotó magazin. Beregelsz és máris olvasgathatsz.

Új hozzászólás Aktív témák