Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cole86
senior tag
Nekem is UD5öm van, biosban ha jól belövöd akkor 0,0000%ot droppol.. Mindig 2eséfel kell lépkedni ,mert különben sajnos valóban droppol föl le, 0,16 századot.. de ennyi a max.
2es lépcsőfokokkal atom stabil, droppmentes!

Szintén stabil 4000mhzen is LOAD 1,232v feszen.. üresben meg 1,248v, vdropp enabled, alap

-
kaszas19
senior tag
igen csak vettem 1 ólcsó házat és nagyon nem jó vétel lett sajnos
olyannyira nem szellős hogy oldallap nélkül ezzel a hűtővel is 68C fokon volt a CPU 3,6GHZ-en a régi cooler master elite 331-es házban a zalmannal is simán elértem a 3,6GHZ-et még a 3,7-et is 80C-fokon.
1 szó mint száz vennem kel másik kuckót ami szellősebb
-
Cole86
senior tag
-
Cole86
senior tag
Én is erre gondoltam.. szerintem közel nem ér ennyit a 2000effektív memória, főleg nem gamek alatt.. 1600körül alacsonyabb időzítés..
Nagyon melegszik is a magas QPI-tól a proci azon túl ,h jobban is fogyaszt tuti.. meg hát tuti nem tesz neki jót..

1670mhzen nálam 1,215-1,235 qpi kell neki max.

Sajnos lett volna 1jó memóriám ami 2000mhzes, g.skill ripjaws infó ,de mint kiderült már eleve rossz volt mikor megkaptam.
1600mhzen behibázott CL9be. Természetesen nem fizettem érte, már elment egy ideje vissza a G.skill otthonába, de az 1ik modulon sérült volt a gyári címke/azonosító/sorszám.. kérdés mi lesz ebből.

-
yako
tag
Hi!
Hát, nem jött be!
Egy 14 cm-es ventivel direktbe fújattam a foglalatot és környékét, de ismét leállt a linx.
De az figyeltem meg, hogy az a sor, ahol közli, hogy hiba miatt leállt, most piros színű volt, míg ezelőtt szürke.
Vajon van jelentősége?Minden esetre még maradt, hogy meglazítom a blokk csavarjait...
-
mpierre
veterán
Én is ódzkodom tőle, ezért fogom rozsdamentes csővel csinálni az egészet.
A régi kuckó el lett szabva egy belső fekete festéssel, ha csak hozzáérsz elválik a flületről. Ha egyedi házat építek, akkor a cm590 lesz a donor. (Alaplapi tálca, hátlap, 5,25" létra, hdd fiók, io portok, bekapcsoló gomb. Szóval nem sok fog belőle maradni.) Mindez festék mentesítve.
yako: Lehet kevés volt a vcore, de még nem annyira, hogy kéküljön. Az uncore nem bírta a tempót. Memónak sok volt a sebesség.Vagy lapod nem szereti a 205MHz biciklit. Ez mind.
-
AndrewTdi
addikt
Aha. melyik kettőt?

-
Cole86
senior tag
Értem, erre amúgy én is gondoltam ,de jó lehetőség volt.. ezek szerint akkor a rammal kizárt ,h gond legyen?
Azt viszont nem értem ,h 1600mhzen miért nem képes a gyári 6-7-6-18 59 1Tre.. erre mi a válasz? cl 7nél sem stabil.. sőt cl8 ba is volt már ,h fagyott 1600mhzen.. ezt mi magyarázza?

A támogatási listája a memóriának.
ezért is vettem meg ,mert benne van ugye az GA EX58 UD5... szal nem értem

-
Cole86
senior tag
Az IMC? erre már én is gondoltam ,de ez nem stimmel.. az oké ,h nem bírja a magas órajeleket ,de az 1600mhzen a kicsit időzítéseket amit bírnia kéne gyárilag a memóriának..
Más rammal miért nem volt gond? Akkor a lap vagy a proci lehet a ludas ? Magas QPI-val tudok kompenzálni gondolom..

A prociról meg hát, akkor QPI feszt ha feltolom neki durván akkor stabilizálódna? az IMC gondolom azt kezeli, nem?
szerk : kaszas19 A memória támogatási listán pedig rajta volt az EX58 UD5 lap.. Nekem +p ,de szinte ugyan az..
Amúgy felraktam a legfrisebb biost is, szóval kizárt ,h a lap lenne a ludas szerintem..
-
mpierre
veterán
Minek az tenéked? Komoly változást, csak a 6 magosaktól remélhetsz. Most mindegy, hogy gulf, vagy xeon, de pl egy X56xx sorozatú xeon katartikus érzéssel töltene el.

Szerk: Ja a semmiről, valamire történő váltás esetén elfogadható alternatíva.
@ #33688: Vettem észre. Na, de egy i3 2100-szal méég tán összemérhető...
Ellenben procicsere után (1155-ben) több az alternatíva. -
M0Dair
senior tag
Köszönöm szépen!
De nem értem, ha lejjebb veszem a QPI-t (csak a szorzóját), némileg lassabbak az Nvidiát igénylő játékok. És ezen meglepődtem. Egyértelműen csak akkor ha a QPI-t 36-ra teszem pl és nem lap hiba, mert más lappal is ezt tapasztaltam. Vicces, nem tudom miért van.

-
MPowerPH
félisten
Attól függ honnan nézed. Alaplapon és a VGA-n spórolt, egy 9600GT van neki most. A memóriára meg egy ökör akarta rábeszélni. De nem védem, meg is mondtam neki, hogy jobb ha ezzel nem foglalkozol. Most 2500K -t akar, Pro3 Asrockkal, meg GTX460-al. Ezért mondtam, hogy nem az a pénzelverős típus.
-
Foxmulder89
senior tag
Nincs valami nagy gépigénye a Skyrim-nek
jól néz ki de nekem a textúrák közelről nem tetszenek annyira..hangulata viszont van. A prociból 3,5ghz-en legrosszabb esetben megeszik egy magot összességében 
4850-el 30fps a minimum, 1680 maxon, minden be..csak a térképnél megy le 20-ra
-
Foxmulder89
senior tag
1T/2T, C0 vagy D0, mindkettő teljesen jó..ezelőtt állandóan cseréltem a 775-ös lapokat/procikat, nagyon sokat kipróbáltam.. aztán nem is olyan nagy ráfizetéssel lett ez az 1366-os konfig és megbékéltem vele
hiába adnak ki újabbakat, ha egyszer még ez sincs kihasználva.
Melóra más..de nekem játékra kell
egyébként most 5k-ból szerintem tudnál D0-ra cserélni ha zavar a dolog. -
Foxmulder89
senior tag
Bench progin kívül másban nem fogod észrevenni a különbséget, emiatt nem érdemes ramot cserélni ha esetleg megfordult a fejedben..

C0 vagy E0-ás a procid ? nem sok HT nélkül az az 1,2 volt 3360mhz-nek ?
HT nélkül 1,15 volton megy nekem(D0) 3800mhz-en, HT-vel 1,2 voltot kér
-
mpierre
veterán
Szomorú. Ez még mindig az alul feszelős dolog, vagy erőlteted a 1T-t a ramoknak?
Már meg van?
Milyen?gYaLo: Válassz nyelvet és meglátod.

-
KAMELOT
titán
Felesleges válltogatni egyes platformokat.
Amíg elég a kraft addig bírnia kell. sima 1 magos után 2 magos. Onnét meg i7-re. Közötte lévőkkel felesleges foglalkozni.
LGA775ról akkor váltson valaki ha van pénze és kevés neki a játékra. Amúgy E8400 4GHz + GTX285 simán visz mindent. -
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- One mobilszolgáltatások
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Last Epoch
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- 32GB CORSAIR Dominator Titanium RGB DDR5 6400MHz CL32 KIT garanciával eladó
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ok. Felírtam.

olyannyira nem szellős hogy oldallap nélkül ezzel a hűtővel is 68C fokon volt a CPU 3,6GHZ-en a régi cooler master elite 331-es házban a zalmannal is simán elértem a 3,6GHZ-et még a 3,7-et is 80C-fokon.

És a zúgás is e-miatt van?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)