Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
razor03
üzenetére
Én egy DFGT-t vettem, ami így bűzlött. Inkább kiszereltem belőle az enyémben
elromlott (eltört) alkatrészt és javítottam meg az enyémet, mint hogy szagoljam.
De most, hogy írjátok, egy egeret is vettem használtan. Az is bűzlött, mint állat.
Azt viszont nem gondoltam volna, hogy egy alaplap is be tudja venni: az durva... -
DigitXT
félisten
válasz
razor03
üzenetére
Mert víz van a ramon, és emiatt eléggé macerás ki-be pakolgatni... az biztos, hogy
a 3x2+3x4-ből csak 12GB jelent meg egyszer, akkor azt hittem, hogy a Dominator
pakk (3x2GB) ment a levesbe, kivettem, erre 3x4-ből 8GB-ot látott, így gyanús volt,
hogy a GT pakkban van a hiba. Csak egyenként végigpróbálgatni nem volt időm.
Visszarakva a 3x2-t, megvan mind... De amúgy teljesen jó ötlet! Valami Memtestet
le is futtattam, de nem a régi jó DOS-os bootolós megoldást, hanem csak Win-est. -
jokeph
nagyúr
válasz
razor03
üzenetére
Én az s1366-os konfigomat 3*4 GB 2133CL10-es G.Skill Rip Jaws ramokkal hajtottam, nem egészen 1800 MHZ-re "butítva".
Nem akartam széjjel feszelni a QPI-t, 1,32Volt-ra van állítva.
USB 3.0-át megoldottam egy 4 portos x1-es bővítővel (Axagon), 2 hátra, egy belső csati a ház forn USB3.0-hoz, 2 port.

Én ezt hoztam össze:
25k- E5-1650v2 XEON
37k- E5 3.2s1 alaplap - Q67-es chipset, quad-channel DDR3
14k- 4*4 GB 1866 CL13 REG ECC Micron ramok
10k- Kingston A1000 240 GB-os NVMe SSDHáz, táp, CPU hűtő, VGA adott volt már az előzőből.
Ez így 86k.
Van 2 USB3.0 a backpanelen, és van egy csati a ház frontjához, ez is 2 db USB 3.0.
És van 2 db SATA III, meg 4 SATA II.
Minimális tuning van, de csak ez is azért lehetséges, mert a CPU unlocked, 3,5@3,9 all-core, ezt bírja minden körülmények között, máshoz nem nagyon lehet hozzányúlni.Még így is gyorsabb, mint az s1366-os gépem szenesre húzva

-
válasz
razor03
üzenetére
Hát én kb ugyan ennyiből építkezek.
Lenovo D20, kettő x5675 (5-10eft/db) vagy x5680-as ha nem jön össze az es procikkal a dual. 48gb ram (ecc reg 8gb darabja 5eft). Tuning nincs de több szálon erős.
95k ból én egy fullos hp z800-at vagy dell t7500-ast vettem volna, lenovo D20-ból kevesebb van pedig jó rendszer.
Persze játékra egy húzott proci jobb mint kettő alapórajeles.
Usb3 pcie kártya egykétezer, sata3 szintén.
Most átmenetileg egy dell T3500-asom van, jól megy de drága a ramja (sima vagy ecc, most vegyesen van 3x8gb) és szeretnék újra inkább dual procis gépet olcsó ecc reg-el. (Már volt korábban 771-eseim) -
MPowerPH
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Bontatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Jelenleg ezek az időzítéseim: