- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Első blikkre megfoltoztam mindent, kár, hogy a CPU dobozából hiányzik a karton, így csak lötyög benne a cooler. De legalább a matricás kisfüzet megvan benne.
Alaplap: Hát ez összetettebb dolog.
Így elsőre, -86°C-t ír a CPU-ra. Érdekes. Mintha 1-2 kósza lábat láttam volna, de nem néztem meg annyira, gondoltam összerakom, aztán majd utána ráérek körbenézni rajta... ha megy
Ramokat elsőre megtalálta. Ezen lepődtem meg a legjobban. Még a másik 3 slotot is kipróbálom a saját ramjaimmal. Illetve egybe mind a 6-ot. 1.8V-ot írt a bios defaulton is, ezt még megnézem hogy valós-e vagy sem...
CPU cooler csatlakozója valamiért nem indította el a ventit, gondolom a hőmérséklet miatt, amit érzékelt. Ez lehet a CPU miatt is, ezt nem tudom, átdugtam máshova, ott oké.
Esetleg majd megnézem a W3680-al is.
F6 bios van a lapon, nem éppen a legújabb, ezt még frissítem F9b-re.
Szerencsére az előző UD9 pakkból maradt itthon egy Silent-pipe az északi hídhoz, fogalmam sem volt, hogy mire lesz jó. Hát most jól jött. Bár visszahajtottam a másikat, de lepattant a heatpipe a rögzítésről. Mindegy, kukázhatom, nincs jelentősége.
Igazából szerintem vicc összegért vettem az egész pakkot, szóval ha nem ad vissza semmit akkor sem járok rosszul, de azért már elküldtem neki is a képeket.
Mindesetre erről beszéltem, ez a kb 3. vagy 4. UD7-em. Elég nehéz kifogni belőle olyat ami olyannál volt, mint pl. én aki értékként kezeli a hardvereit. (Nem a porról, meg a porcicáról beszélek) Pasztázás, dobozok, kiegészítők...
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Lightyear - befektetési app
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- AMD Ryzen 5 7500F Processzor - Készletről Azonnal - 27% Áfás Számla & Garancia
- ÚJ AMD AM5 Processzorok - Ryzen 5 / 7 / 9 - Számla & Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!