Új hozzászólás Aktív témák

• Laraxior

titán

Első blikkre megfoltoztam mindent, kár, hogy a CPU dobozából hiányzik a karton, így csak lötyög benne a cooler. De legalább a matricás kisfüzet megvan benne. :DDD
    Alaplap: Hát ez összetettebb dolog.
    Így elsőre, -86°C-t ír a CPU-ra. Érdekes. Mintha 1-2 kósza lábat láttam volna, de nem néztem meg annyira, gondoltam összerakom, aztán majd utána ráérek körbenézni rajta... ha megy :DDD
    Ramokat elsőre megtalálta. Ezen lepődtem meg a legjobban. Még a másik 3 slotot is kipróbálom a saját ramjaimmal. Illetve egybe mind a 6-ot. 1.8V-ot írt a bios defaulton is, ezt még megnézem hogy valós-e vagy sem...
    CPU cooler csatlakozója valamiért nem indította el a ventit, gondolom a hőmérséklet miatt, amit érzékelt. Ez lehet a CPU miatt is, ezt nem tudom, átdugtam máshova, ott oké.
    Esetleg majd megnézem a W3680-al is.
    F6 bios van a lapon, nem éppen a legújabb, ezt még frissítem F9b-re.
    Szerencsére az előző UD9 pakkból maradt itthon egy Silent-pipe az északi hídhoz, fogalmam sem volt, hogy mire lesz jó. Hát most jól jött. Bár visszahajtottam a másikat, de lepattant a heatpipe a rögzítésről. Mindegy, kukázhatom, nincs jelentősége.
    Igazából szerintem vicc összegért vettem az egész pakkot, szóval ha nem ad vissza semmit akkor sem járok rosszul, de azért már elküldtem neki is a képeket.
    Mindesetre erről beszéltem, ez a kb 3. vagy 4. UD7-em. Elég nehéz kifogni belőle olyat ami olyannál volt, mint pl. én aki értékként kezeli a hardvereit. (Nem a porról, meg a porcicáról beszélek) Pasztázás, dobozok, kiegészítők...

Új hozzászólás Aktív témák