Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
-
LOGOUT
A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[w]
őstag
válasz
rita7107 #5903 üzenetére
&Batman2
köszönöm az iránymutatásokat, némi idegállapotot követően úgy tűnik sikerült életre kelteni
(nem árulom el hányszor ugrott szét a szerkezet úgy, hogy azt hittem megölöm magam
)
szóval most működik, de nem 100%-ig megbízható, általában csak úgy tud elindulni, ha meglököm, utána már stabilan megy minden sebességen
egy-két helyen a mozgó részek kaptak kenőanyagot, de nem tudom mi lehet még a gond. rosszul raktam volna össze a motort? ezen lehet még javítani?
nagyon nem vagyok jártas a témában, a neten sem találtam sehol jó, részletes leírásokat szereléshez és karbantartáshoz, így például nem tudom érdemes-e szétszednem a zsámolyokat és kitisztítani/kenni
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest