- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[w]
őstag
válasz
rita7107 #5903 üzenetére
&Batman2
köszönöm az iránymutatásokat, némi idegállapotot követően úgy tűnik sikerült életre kelteni
(nem árulom el hányszor ugrott szét a szerkezet úgy, hogy azt hittem megölöm magam
)
szóval most működik, de nem 100%-ig megbízható, általában csak úgy tud elindulni, ha meglököm, utána már stabilan megy minden sebességen
egy-két helyen a mozgó részek kaptak kenőanyagot, de nem tudom mi lehet még a gond. rosszul raktam volna össze a motort? ezen lehet még javítani?
nagyon nem vagyok jártas a témában, a neten sem találtam sehol jó, részletes leírásokat szereléshez és karbantartáshoz, így például nem tudom érdemes-e szétszednem a zsámolyokat és kitisztítani/kenni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest