Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csatacsita #5825 üzenetére
Én mindkettőből szoktam vásárolni, át kell nézni a hirdetést pontosan és az alapján dönteni.
Nálad azt tudni kellene hogy milyen korszak amit gyűjt
Ep I. (kb. 1835-1920)
Ep II. (kb. 1920-1950)
Ep III. (kb. 1949-1970)
Ep IV. (kb. 1965-1990)
Ep V. (kb. 1990-2006)
Ep VI. (kb. 2007- )
A mozdony típusa: Gőzmozdony, Dízelmozdony, Villanymozdony
Esetleg csak speciális kör, mondjuk MÁV mozdonyok, vagy gyártó specifikus, Piko, Tillig vagy Zeuke ha TTNem lehet általános elvet meghatározni, fogtam már ki úgy buy it now mozdonyt (H0-ás-ban "utazom") hogy hagyaték volt bontatlan dobozban és gyorsan akart tőlük megszabadulni és ezért az átlag ár alatt rakta fel. Gyorsan el lett kapkodva.
Licitálósnál meg elszaladhatnak az árak és van amikor 25-50 € centtel más viszi el előlem egy új vagy nagyon jó állapotú dolgot.
Ha használtról van szó akkor átnézem a képeket, a leírást milyen hibák vannak, ha olyan amit akár én is tudom pótolni, kiküszöbölni akkor jöhet a dolog. Vannak viszont olyan letört alkatrészek amelyeket nem lehet pótolni csak nagyon drágán (meg kell venni egy olyat amin az megvan), a repedések, mély karcolások, megolvadt burkolat esetén az legfeljebb donorként jöhet számításba, de akkor nagyon olcsónak kell lenni, a festés hiányossága nem feltétlen nagy probléma.Világítás ha van és a motor az működjön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest