Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman2
addikt
válasz
hanzohattori
üzenetére
Akkor majd az utolsó kapcsolja le a lámpát itt ...
én nem megyek f.aszbukra.Üdv.
-
YanezTTrain
tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
Több mint ötven éve építi a doktor úr. Kétszáz fölött a járműszám. Az asztal belső kétszintes része analóg, kívül van egy komoly digitális rendszer kettó CS2-es hajtja.
-
YanezTTrain
tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
Semmivel sem több mint idáig. Ez a cucc egyelőre hol itt, hol ott állomásozik a szobában. Már készül neki egy tartókonzol kb két méter magasságban. Viszonylag kicsi asztal, 185x93 cm. Tök automata üzem lesz, gyakorlatilag egy működő dioráma, kimondottan kiállítási célokra. Még rugózom a pályaterven, elvileg egy fordítókorongot is bele tudok fésülni, a marklin 7051-es daruja alap követelmény. Lehetőleg minél több eredeti Märklin bumót akarok rátenni, Märklin jelzők, közvilágítási lámpák, stb, persze mindent az 50-es 60-as max 70-es évek gyártmányaiból. Na és persze itt ott egy két saját építésű dolog is feltűnik, mint azokban az időkben általában a házi terepasztalokon.
-
YanezTTrain
tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
Csinos kis cucc! Gratula! Gyereknapon csinálunk egy kis Märklinezést, ha van kedved látogass meg minket. Nyílt nap lesz, a kocsibeállóban összeröffentünk egy szép nagy pályát és hajrá! Lesz analóg és digi pálya is, hogy mindenki kiélhesse magát. NA meg a törpéknek egy nyüstölhető szerelvény külön pályán, trafón.
Írtam privit is! -
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
-
marciart11
aktív tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
M-sin örök de könnyen gorbul és nem tul precizen csatlakozik.
-
marciart11
aktív tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
Jaja csak elég régiek(ez nem az ő hibája), közben rájöttem ha veszek még C sint csak 2011 utánit fogok.
-
marciart11
aktív tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
Szép! MArklines?
-
YanezTTrain
tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
Finom kis cuccok! Gratula!
-
marciart11
aktív tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
Mert Marklin Fan vagyok
. Jaja Medikeres szerintem az árát megéri kellemes meglepetés volt. Amúgy a mechanika minősége nagyon közeliti Marklint. Fém alváz fém fogaskerekek, fém forgó váz. -
YanezTTrain
tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
Igen. 60-as van néhány eladó, de asszem EBAY-ról lesz véve, mert vaterán és egyéb helyeken nem tudják mit kérjenek érte. A Primex nem lesz egyszerű, de nem holnapra kell egyik sem. :-)
Jelen pillanatban úgy érzem rengeteg vasam van, most picit megint a pályával kell foglalatoskodni, hogy legyen hol közlekedni velük.
Jócskán megnöveltem a terepasztalt, egy hurkos megoldással, de a terep még kíván nem kevés törődést.L alakban 290x250 az asztal és egy méter széles. Így már jóval játszhatóbb mint eddig volt.
Holnap csinálok egy igazi mozdonyparádés képet az asztalról, ahol minden gép ott lesz ami fut az asztalon. -
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
-
marciart11
aktív tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
Sajnos csak voltak két ünnep között raktam le kb 1 hétig. Most már vettem meg c síneket úgy hogy még menőbb pálya lesz

-
YanezTTrain
tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
Még nincs benne irányváltó. Kézi irányváltás mindenképpen lesz benne, a trafóvezéretlten még gondolkodom miféle legyen. Lassan ki fog alakulni a dolog.Egyelőre nagyon tetszik, hogy van. És Lima mivoltához képen piszok jól megy.
-
marciart11
aktív tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
Én is szeretem metált tényleg tartós van olyan sinem ami 60 éves és tökéletes sehol a rozsda.
Karácsonykor játszottam még hogy a digitális nem megy m sinnel
-
YanezTTrain
tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
Üdv!
Úgy bizony!

Az idei Temofesztre egy teljesen új ötlettel megyünk. Sima üres asztallapokat viszünk és összenyomunk egy igazi kis játszós pályát, amin kavarhat egyszerre 3-4 szerelvény.Csupa kézi állítású váltó, semmi automatika, távirányítás. Játszani fogunk.
Ha nem megy el az asztal, akor persze ismét kiviszem a Temo-ra és akkor összeépítjük az ideiglenesen épülő pályával. Mindenképpen nagy bulit csapunk ebben az évben is, márcsak a kerek évfoduló okán.
-
YanezTTrain
tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
Szép! Nincs belőle még egy? Venném...
-
YanezTTrain
tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
Öt évente szétszedés??? Ötven üzemóránként illik benézni a gépházba, kis zsírzás, olajozás esetleges elvégzésére. Az áramszeő lemezek alól is illik időnként kiszedni a dzsuvát és a motorok keféit sem nem árt ellenőrizni.
Étolaj , disznózsír kerülendő. Műszerolaj és szilikonzsír már annál inkább használható. -
YanezTTrain
tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
Nem túnik el semmi. Van aki minden este elcsomagolja a cuccokat, van aki nem. Mi ott hagytunk a sínen mindent. Külön őrség van ilyenkor a csarnokon belül. Mikor az utolsó kiállító is elhagyja a területet, mert kiállítás zárás után kezdünk el komolyan villanyvonatozni, az őrség bezárkózik a csarnokba és reggel 8-ig se ki se be senki. Még soha egy szög nem tűnt el mikor zárva volt a csarnok. Az már más kérdés, hogy 2014-ben vagy 15-ben az egyik fremo asztalról megdurrantottak egy Búvárt a nyíltvonal közepéről egy gyorsvonat elejéről. De az szombat délután a kiállítás nyitvatartása alatt volt. Látogatónak megtetszett a mozdony és a nyíltvonalon haladó szerelvény elejéről lepattintotta. Na ehhez kell a vér a pucában.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
hanzohattori
üzenetére
Szépek!
-
YanezTTrain
tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
Az ötletek megfontolást érdemelnek. Az alagút meghosszabbításában is van fantázia, bár az állomásig biztosan nem hozom el, esetleg 30-40 fokig az ívben.Így a borzasztóan nagy híd is kisebb lesz, kb a fele, mint a tervezett. Az alagútban a tároló sem rossz gondolat, ezen még rugózni kell hogy oldjam meg, mert hely nincsen. A jelenlegi asztalméret a felhasználható területet illetően 105x250 cm és már a határokon fut a vasút mindenhol.Ha pedig tároló akkor illenék mindkét vágánykörből elérni, ami további keresztváltók beszerzését teszi szükségessé. Na persze a tervező program azért van, hogy megkönnyítse a munkát, különösen ilyen extrém helyhiány esetében. Szóval dolgozom az ötleteken, meglátjuk mit lehet még megvalósítani. Nem csak a pálya áttervezésére gondolok, hanem a vonatközlekedés rendjének elemzésére is.Minden esetre az átépítést két hét múlva elkezdem. Illetve a bontást már a jövő hét közepén. Onnan napi rendszerességgel jelentkezem majd a hírekkel, hogyan is alakul a pálya sorsa.
A legelső variáció mindenképpen létre fog jönni, a többit pedig meglátjuk, mi fér bele a területbe. A terepépítés kizárólagosan hungarocellel lesz megoldva, az asztal súlyának csökkentése okán. Fém, fa, csak a legszükségesebb helyeken a továbbiakban, ahol elkerülhetetlen az alkalmazásuk.
Augusztus végére szeretném rendben látni az asztalt. Persze ehhez kell még rengeteg meló és pénz is nem kevés, mivel az épületeket is cserélni szándékozom. -
Daywalker
addikt
válasz
hanzohattori
üzenetére
Detto, csak dobozos érdekel. Max ha leírás nincs meg, az nem akkora baj. Kicsi patina nem gond (régi Zeuke cuccok azért 40 év alatt megkopnak a dobozban való lötyögtetéstől is, még nem volt akkoriban olyan jó minőségű festés), de alap, hogy játszós nyomok ne legyenek rajta. Épp tegnap lőttem egy dobozos BR130 Ludmillát (TT méret, még BTTB korszak, tehát olyan 84-85 körüli lehet), leírás nem volt, de doboza igen, és annyira új a mozdony, hogy én tekertem ki először a csavartokat, hogy megolajozzam - ellenben olyan makulátlanul tiszta volt, hogy csak lestem, egy porszem sem volt sehol, tényleg csak olaj kellett és szinte némán fut. A Zeuke-féle 70-ből származó Nohabbal több baj volt, ahhoz képest olcsó sem volt, de azt is megszereltem, kívülről pedig jó állapotú. Abban is van élvezet, hogy szétszedni, kitakarítani, olajozni stb. Romot viszont nem érdemes venni...
YanezTTrain:

-
OceanStorm
tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
Én egy éve kezdtem újra bele a modellvasutazásba, immáron egyedül, de eléggé maximalista vagyok. Minden részletre, apróságra figyelek, és ha valami már nem úgy áll, gyárilag hibás és én nem tudom javítani akkor adom is el, majd akinek kisebbek az igényei annak meg fog felelni. Emiatt lassabban is megy a gyűjtés mint kellene, de hát ez van, "a modellvasutazás nem a kapkodós elmebetegek hobbija".

-
Batman2
addikt
válasz
hanzohattori
üzenetére
Azt hidtem, eladóak, azért mutogatod !

-
YanezTTrain
tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
Igen szép fogás! Gratula!
-
OceanStorm
tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
A zöld gőzös gyönyörű.

-
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
-
YanezTTrain
tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
Jogos a felszólalás!
Az ember 36 óra fentlét után ne kommenteljen, mert marhaságokat ír!

Märklinben naná, hogy csak is az M vágányrendszer játszik!

Közben egy újabb kocsi érkezett. Szintén nem mai csirke. Kezd összeállni a szerelvény a BR23 mögé is szépen lassan.
Ez a második darab ebből a típusból. Még egy ilyen és a hozzá való poggyászkocsi beszerzésével összeáll a szerelvény.
-
YanezTTrain
tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
Németországból jöttek a vasak.Egy kis olajozás, csúszószedő igazítás és már hasítottak is.
-
OceanStorm
tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
Ezek klasszikus 40 lábas konténerek, 14cm hosszú és 2.7cm széles egy konténer. Az Athearn által gyártott verziók még nem értek ide így azokat nem tudtam megmérni, de feltételezem azok is ugyanekkorák.
Én ilyen kocsikra fogom pakolni őket, illetve az 5001-es hozzászólásban már tettem erről egy említést.

-
OceanStorm
tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
No problem. Jól bevásároltál.

-
YanezTTrain
tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
Ez szép fogás volt! Gratula!
-
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
-
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
-
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
-
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
-
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
-
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
-
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
-
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
-
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
-
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
hanzohattori
üzenetére
Ez tetszik.
-
OceanStorm
tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
Nekem válaszoltál, így már azt hittem valami tengerentúli cuccal bővítettél, illetve még azt is megkockáztattam gondolatban hogy a reklámozott kocsik valamelyikével, rá is néztem az eladóra az eBayen hogy mi hiányzik.
Amúgy kedveltem én is ezeket a kis egytengelyes teherkocsikat, amikor még a faterral toltam a modellvasutazást úgy 10-15 éve nekem (nekünk) is volt hasonlókból egy csomó, az összes kiállításon, illetve anno még volt a pecsa mellett egy bolhapiac, nem tudom hogy van-e még mert rég nem jártam arra, de ott árultak ezekből egy csomót, mi meg mindig elhoztunk egyet-egyet. De hát ez már a múlté. 
-
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
-
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
-
YanezTTrain
tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
Lássuk a képeket!
-
YanezTTrain
tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
Hali!
Az asztal csak időlegesen volt összerakva, mikor egyedül voltam otthon két napig. Egyébként elemekre bontva raktározódik a kamra hátsó felében íz egész cájg. Most, hogy tutin müxik a dolog, egy egy elemet elővéve lehet a terepet építeni, az úgy elviselhető helyfoglalást eredményez. Természetesen a saját - "nemviszemsehova" - asztal a diliszobában megvan változatlanul. A kiállítós hurciba cucc meg más történet.
Képek jöhetnek minden mennyiségben.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
hanzohattori
üzenetére
Köszönöm. Közben a Facebookon már konzultáltam vele.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
hanzohattori
üzenetére
Azért kellene mail cím vagy telefonszám, hogy pl meg tudjam kérdezni, hogy valami analóg vagy digitális. Stb.
-
ezsolti
tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
Igen, igaz. Most nézem csak....
-
OceanStorm
tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
Én még nagyon az elején vagyok sajnos.
Mint írtam kb. 10 éve nem fogtam már a kezemben modellvasutat, helyem sincs sok így a rendesen megépített terepasztal teljesen kizárva, bútorok között lesz összeállítva egy pár extrával megspékelt fix pálya (állomás, rendező pályaudvar) arra ügyelve hogy sose legyen láb alatt, illetve ami még fejtörésre adott okot hogy nekem nincs meg az a szaktudás mint ami megvolt az öregnek, így pedig tényleg vastag az a fa amibe belevágtam a fejszém.Kezdésnek rendeltem síneket a Roco geoLine szériából, ezzel még sokra nem megyek, mindenképpen szükség lesz egy digitális kezdőkészletre aztán majd meglátjuk hogyan tovább.

-
Keeperv85
nagyúr
válasz
hanzohattori
üzenetére
Ízlés kérdése! Megfelelő környezetben akár még jól is mutathatnak, de szerintem iszonyatosan stílusidegen az a kék szín, amit a MÁV ezekre a valóságban kent. Nem úgy pl. a V43 sorozatra,amit el nem tudnék képzelni ebben a klasszikus zöldben.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
hanzohattori
üzenetére
Ez a kis zöld mozdonyka az egyik kedvencem...
Aki a modellt készítette, az nyilván azt az elvi hibát vette alapul, amit megannyi modell és mára valóságban is megmaradt mozdony tetején látni: ezek BKV-s, piros pantográfok. Az eredeti jellemzően szürke vagy fekete festéssel készült. MÁV színezés. Imádni valóan trikolór tőle az összes meglévő Ganz DC is szinte. Eltekintve attól a borzalomtól, hogy az E44-eseket kékre is képesek voltak átkenni...Ilyesmi volt az eredeti a források szerint:

-
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
-
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
-
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
-
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
-
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
-
pirosvilamos
tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
Szia!
Ha elmúlik az ellenállás, ezeket letárgyalhatnánk, nekem méretbe vág

Mondjuk leginkább a motorvonat érdekel, inga üzemhez, de a többi is jöhet

-
Batman2
addikt
válasz
hanzohattori
üzenetére
Honnan ez a sok szép cucc ?
Különösen a nohab-ért vagyok oda, rajongója vagyok!
Üdv. -
YanezTTrain
tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
Ez igen! Ez szép volt! A 2016-os Temofeszten szeretettel várlak néhány géppel vendégszerepelni! :-)
-
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
-
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
-
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
-
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
-
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
-
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
-
YanezTTrain
tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
Nagyon jó! Csak tegyed a képeket, nekem meg hadd fojjon a nyálam!
Na nincs itt baj azért mindig jön egy-egy új versenyző ide is, de mivel a hely adott - és marha kevés - már észnél kell lennem a vásárlásnál. Ha sikerül a napokban befejezni a terepbarkácsolást, majd készítek videót is, mert mégis csak az az igazi, ha mozog a cucc. Na és ugye a hangja. A fémsínen döngető szerelvényeké nem akármi. -
Batman2
addikt
válasz
hanzohattori
üzenetére
Hűha, Te aztán jól bespájzoltál védőitallal !!

Vagy egy hétig ki sem kell mozdulnod a lakásból !
Jó munkát !

Üdv.
-
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
-
YanezTTrain
tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
Jajam. Viszonylag baráti áron sikerült hozzájuk jutni. Az elején még elég vaddisznó összegekért volt fent a macerán a cucc, de végül is egyezségre jutottunk.
-
YanezTTrain
tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
Pontosan. De hát ettől szép ez a hobby. Ha az ember egy egy olyan darabra tesz szert amiből már csak néhány van a világon.
-
YanezTTrain
tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
Na igen! Én PIKO AC-ban az új cuccokra vagyok rágerjedve, Mint TAU és TRAXX na meg a Hercules. NA meg mondjuk egy FLIRT-et sem rugdosnék le az asztalról.
Pikoék AC TAU-t és TRAXX-ot sem gyártanak MÁV színekben, ha jól láttam a kínálatot. Viszont gondolom az alváz-kaszni ugyan az mint a DC változat, vagyis egy-egy MÁV kaszni vásárlásával meg lehet oldani az átépülésüket.A másik megoldás amin gondolkodom, hogy sima egyszerű DC TAU-t és TRAXX-ot veszek MÁV kivitelben. A felsővezetékben ott cirkulál a 12V egyenáram, így a villanygépeken csak a szedőket kell lecserélni valami értelmes darabokra, amiken lejön a delej a drótból a motorba. Így akár még digizni is lehet a cuccot. Az sem lenne piti dolog egy időben egyszerre analóg AC és digi DC a pályán.
-
YanezTTrain
tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
Vagyis a két krokit vetted 80 ezer forintért ugye? Nehogy azt mond, hogy 80 euro volt, mert lugot iszom egyből!

-
Keeperv85
nagyúr
válasz
hanzohattori
üzenetére
80 ezer?

Az oké, hogy a minőséget meg kell fizetni, na de ez egy "picit" talán túlzás, nem?

-
Batman2
addikt
válasz
hanzohattori
üzenetére
Szép kis gyüjtemény !!

Egy részét vadi újnak látom, jól látom ?
Üdv.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
hanzohattori
üzenetére
+ (#4627): Beszerezted a két kedvencemet.
-
YanezTTrain
tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
Ez szép fogás volt! Gratula! Svájci Kroki mibe fájt? Azt egyet előbb utóbb nekem is be kell újítanom!
-
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
-
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
-
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
-
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
-
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
-
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
-
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
-
YanezTTrain
tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
A magyar Vaterán durrantottam le az egész kupacot kemény 2500 pénzért. Szállítással együtt is megérte, mert tényleg van köztük jópár igen régi darab, sőt, van olyan is amilyenről még nem is hallottam, zöld színű a töltésrész. Lehet, hogy az spanyol gyártás lenne? Holnap csinálok egy részletesebb fotózást, hogy hányféle sín van a kupacban. Van egy síntipus aminek a funkciójára még nem jöttem rá. Kicsit le kell takarítani őket, mert valami padláson, sufniban porosodhattak jó pár évig évtizedig. De ettől eltekintve igen jó állapotban vannak.
Ha már sikerült ennyi és ilyen régi cuccot összeszedni, ez lesz az idei temofeszt anyag ebből épül valami. Igazán legyen régi a cucc, ha már csináljuk. -
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
-
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
-
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
-
YanezTTrain
tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
Lássuk,lássuk! Nálam is átrendeződnek a dolgok, az amerikai cuccoktól megszabadultam, érkezett viszont egy két Lima, Jouef és Roco szerkezet. A honlapom átalakulóban van, kevesebb duma, több kép és hasznos információ. Jelenleg a fényképalbumokkal szívok, mert frontpageval megszerkesztve az istennek se jelennek meg a miniatűrök miután feltöltöttem az oldalt. De azért már nézhető, használható az oldal valamennyire. Hamarosan felkerülnek a Marklin és Lima katalógusok is PDF formátumban, 1930-tól napjainkig.
-
YanezTTrain
tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
Hozzadőket egész nyugodtan! Kordon nincs, ahol necces a dolog plexi fal van, meg alagút és hegy.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
hanzohattori
üzenetére
Ez azért erős.
-
YanezTTrain
tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
Szinte??? Az a probléma, hogy hiába null kilométeres teszem azt a modell, mert az illető nagyapjáé volt aki vitrinben tárolta díszként. Az attól még nem új. Az akkor is egy 20-30-40-...xx éves modell. Kiszáradt, beszáradt, garancia nincs rá, nem tud mit mondani a modellről, hogy egyáltalán működő képes e, ha igen mennyire? De új árban akarja eladni. Merthogy... Azon az áron meg kicsit hozzátéve viszont kap az ember egy valóban új példányt a boltban, kipróbálva,garanciával.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
hanzohattori
üzenetére
Szép darab. Bírom ezeket a régi típusokat.
-
YanezTTrain
tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
Csinos jószág!

-
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
-
hanzohattori
csendes tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
hanzohattori
üzenetére
Mázlista.

-
YanezTTrain
tag
válasz
hanzohattori
üzenetére
Arról a villanygépről feltehetnél valami nagyobb képet. Az nagyon ott van! A V200-as tényleg Primex? Hát nem vitték túlzásba a részleteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Jaja Medikeres szerintem az árát megéri kellemes meglepetés volt. Amúgy a mechanika minősége nagyon közeliti Marklint. Fém alváz fém fogaskerekek, fém forgó váz.

Aki a modellt készítette, az nyilván azt az elvi hibát vette alapul, amit megannyi modell és mára valóságban is megmaradt mozdony tetején látni: ezek BKV-s, piros pantográfok. Az eredeti jellemzően szürke vagy fekete festéssel készült. MÁV színezés. Imádni valóan trikolór tőle az összes meglévő Ganz DC is szinte. Eltekintve attól a borzalomtól, hogy az E44-eseket kékre is képesek voltak átkenni...